17/4/21

Η Εκπρόσωπος, η Κόκκινη Φυλή η τιμιότητα και η αλήθεια

Η Αριστοτελία Πελόζυ είναι από την Κόκκινη Φυλή. Όλοι οι «Κόκκινοι» είναι ψεύτες και άτιμοι, με τα δικά μου μέτρα και σταθμά διότι η δική τους επαναστατική αλήθεια είναι ότι τους συμφέρει. Το Συμφέρον τους είναι η μόνη «απόλυτη Αρχή» και η «αλήθεια», τους. 
Επομένως, κάθε τίμιος άνθρωπος, με τους ψεύτες και άτιμους δεν έχει να πει πολλά πράγματα. 
 Οι Φαύλοι, και οι παλιάνθρωποι, κολλάνε αναμεταξύ τους σαν τις σάπιες σταφίδες. Και όλοι της «Κόκκινης Φυλής» είναι παλιάνθρωποι.

 Ο Νεοπατριώτης , ο κομμουνιστής, ο αριστερός προοδευτικός τζιχαντιστής, ο ΑΝΤΙ-ΦΑ, ο τροτσκιστής, ο Φιλελέ μεταρρυθμιστής , είναι μέλος μιας νέας φυλής, που πιστεύει πως το έγκλημα, οι ληστείες, η ψευτιά, η κλεψιά, η διαρπαγή, η πλαστογραφία, η παραχάραξη, η πουστιά, η πουτανιά, η λεηλασία, το εμπόριο ναρκωτικών , είναι πράξεις , που επιτρέπονται και επιβάλλονται σε έναν «αντιφασίστα», «επαναστάτη», που είναι αποφασισμένος να σφάξει όλους όσους έχουν αντίθετη γνώμη με τη δική του, για να πλουτίσει. 

Η Κόκκινη Αριστοτελία ρωτήθηκε για τα «παλαιότερα επικριτικά για μερικά στελέχη της σημερινής κυβέρνησης σχόλια που είχε κάνει», και απάντησε:
  «Για ποιο λόγο εγκαλούμαι τελικά; Εγκαλούμαι επειδή προ δεκαετίας σχολίαζα σε εντελώς διαφορετικό πλαίσιο, ως δημοσιογράφος, ή επειδή δεν τα έσβησα όπως κάνουν άλλοι λίγο πριν την είσοδό τους στην πολιτική;»

Η κ.Αριστοτελία, είπε δηλαδή, ότι οι απόψεις της έχουν απόλυτη σχέση με την αμοιβή της και τα συμφέρον της . Έχει απόψεις ανάλογες με το Αφεντικό της. Λέει ότι της αποφέρει Κέρδος. Έβριζε τον Σαμαρά οταν την πλήρωναν οι Αριστεροί. Τώρα που την πληρώνουν οι δεξιοί εκτιμά τον σαμαρά και βρίζει του Αριστερούς. Σημασία έχει η «Κονόμα». «Εν τη παλάμη και ούτω βοήσωμεν». Ολες οι προσπάθειές είχαν έναν και μόνο στόχο. «Πως να ανέβη στο άλογο». 
Η κ.Αριστοτελία είναι ιδοφελής. 
Μπήκε στην Πωλητική για να εξυπηρετήσει το σαρκίον της. Είναι ένας ακόμα Παλιάνθρωπος της Κόκκινης Φυλής. 

 Παλιάνθρωπος όπως και ο Μασκούλης Εφιαλτάκης, ο δημοσκόπος της ΚΝΕ , που εγινε υπουργός και ο πολύτεκνος Λοιλωξιολόγος του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ, και η Κατίνα Σαλαμάκι. Η Κοντή Κνίτισα . 

Ολοι Παλιάνθρωποι, που κολλάνε αναμεταξύ τους σαν τις σάπιες σταφίδες.  Κοινοπραξία Ατίμων Παλιανθρώπων

Και η Κόκκινη Αριστοτελία αποκάλεσε «τυμβωρύχους» και «Ιεροεξεταστές» όσους τις θυμίζουν τις απόψεις της στο παρελθόν. Και εξήγησε: Άλλο το αφεντικό , Άλλες και οι απόψεις.

Και θα συνεχίσει να «μάχεται» για την ενημέρωση του (χαζού) τηλεατή για τα εμβόλια και το self test ,

Κάποιοι , τηλεθεατές, από τον λα(γ)ό στιφάδο, πιστεύουν ότι                   ο Μασκούλης Εφιαλτάκης, η Κυβέρνηση των ΝΔ-Ξεφτίλες , ο Αλμπέρτο, και οι Λοιμωξιολόγοι διεθνώς και στη Ελλάδα, είναι «καλοί άνθρωποι» που προσπαθούν για το καλό μας. Το ίδιο πιστεύουν γενικώς οι ευκολόπιστοι. Αντίθετα εγώ πιστεύω, ότι όλοι αυτοί, βρίσκονται στο «μισθολόγιο» και μαζί με τους ρουφιανοπαπαγάλους και τους βασάλους , είναι, «πάρα πολύ κακοί άνθρωποι », που επιθυμούν το κακό μας. 

Τους θεωρώ παλιάνθρωπους, όπως όπως είναι και η Μαρξιστική Κόκκινη Φυλή. Αν προσθέσετε στην Κόκκινη Φυλή, τη μασοναρία και τους Οβριόπουλους, Αρσενοκοίτες , τους Προδοτόπουλους, τους Απατεωνάκηδες, και Cia, έχετε το σύνολο του Πωλητικού Κόσμου. 

ΥΓ.H Νάνσυ Πελόζυ είναι Εβραία . Η Αριστοτελία (Πελόζυ); (Η Nancy Pelosi μίλησε ενώπιον της διάσκεψης της Αμερικανικής Επιτροπής Δημοσίων Υποθέσεων του Ισραήλ (AIPAC) στην Ουάσινγκτον και είπε ότι ο πατέρας της, Thomas D'Alesandro Jr. «μιλούσε Γίντις» και «είχε αγάπη για την ιδέα ενός εβραϊκού κράτους στην τότε αποκαλούμενη «Παλαιστίνη».‎ Η Πελόσι είπε ότι ο πατέρας της διαφώνησε με τον Φράνκλιν Ντελάνο Ρούσβελτ - για «μόνο δύο πράγματα» Τη μεταχείριση των Εβραίων της Ευρώπης και την ίδρυση του Ισραήλ,)

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τιμή και δόξα στον γερμανικό στρατό που ελευθέρωσε την Ελλάδα 3 χρόνια από Άγγλους και κομμουνιστές.
Τα αποτελέσματα της κομμουνιστικής κατοχής είναι οι χιλιάδες νεκροί από αυτοκτονίες, οι εκατοντάδες χιλιάδες που έφυγαν αναγκαστικά στην αλλοδαπή, και η καθημερινή προπαγάνδα των κομμουνιστών έναντι όσων τους πολεμούν γράφοντας απλά τα πεπραγμένα τους τον 20ο αιώνα.

Ανώνυμος είπε...

πολύτεκνος Λοιλωξιολόγος του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ

στο τσιοδρα πηγαινει αυτο;

ητανε ο καθηγητης οργανωμενος κνιτης;

και μεγαλοστελεχος ;

και πως εγινε χριστιανος αργοτερα μεταστραφηκε δηλαδη;


του εκανε εξορκισμο κανενας μητροπολιτης ;

γιατι ο μαρξ τους αλλα λεει για το χριστιανισμο

το ιδιο ερωτημα πιο μεγαλο υπαρχει για την λιανα κανελλω που ειναι active και οχι αποσυρμενη οπως ο προφεσορ κομμουνιστρια και χριστιανη καθως λεει τουρλου μαζι


η πλακα ειναι οτι οι αριστεροι σαν αντιχριστοι αλλα οχι αντισημιτες ενοχληθηκαν οταν τον ειδαν στην εκκλησια περυσι



παντως για την αριστερη κυρια τελεια ολο αυτο δειχνει μαλλον αριβιστες και οπου φυσαει ο ανεμος της καλοπερασης τους

αλλα τετοιοι ειναι ολοι τους λιγω πολυ

τα ιδια εκανε ο αδωνις υπουργος με τους εβραιους

και η ζαχαρακη η υπουργος της νδ αριστερη με θεση μεσα στο συριζα ητανε πριν λιγα χρονια ως γνωστον και πηρε ποδοσφαρικη μεταγραφη

μια ιδεολογια εχουν ολοι τους πως θα φτιαξουν τη ζωαρα τους και τιποτα αλλο

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΑΝΤΗΣ είπε...

''Ο ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΔΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΜΨΥΧΟ ΟΡΓΑΝΟ,ΟΠΩΣ ΕΝΑ ΟΡΓΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΨΥΧΟΣ ΔΟΥΛΟΣ''..

Η ΔΗΜΩΔΗΣ ΠΟΙΗΣΙΣ ΚΑΙ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ. ΛΑΜΠΡΗ

ΥΓΕΙΑ, Φῶς Ἑλληνικόν εἰς ἃπαντας τοὺς  Ἓλληνας καὶ ἁπάσσας  τὰς Ἑλληνίδας. Αἲθριος εἰς τοὺς 8-17°C ἐν Οὐψάλα.  ΕΛΛΑΣ≡HELLAS . ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ. ΟΔ...