23/4/21

Βλέπω τους τηλε-Λοιμωξιολόγους να καίνε σαν κεριά, στο μεγάλο τραπέζι της Αναστάσεως

 

 

Οι επιστημονικοί ΝΑΝΟΙ που προέβλεψε ο ΜΠΡΕΧΤ εχουν το ακαταλόγιστο, ως εκμισθούμενοι «Ειδικοί». Είναι ειδικοί της ΑΡΠΑΧΤΗΣ. Εχουν την επιστημονική άποψη του επιθυμεί το αφεντικό τους.  Και εισπράττουν μίζες, πριμ, και μπόνους.

 Ο υιός της Αδελφής του, ο Οβριούλης Εφιαλτάκης, θέσπισε το «Ακαταδίωκτο» για τις  ποινικές  τους ευθύνες, για τους ενοικιαζόμενους Παλιανθρώπους .σφυρίζοντας   ...το άσμα! «Και μάνα κι αδερφή μου κι αγάπη εσύ. Τι άλλο να ζητήσω απ' τη ζωή».

Αλλά, ούτε αυτός ούτε οι άλλοι Πωλητικοί, ούτε οι Επιστημονικοί ΝΑΝΟΙ Λοι-Λω,  έχουν «Ασυλία», για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης. Θα πάνε φυλακή . Όλοι. 

Με πρώτους τον Εφιαλτάκη και το πρώην μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Προδοσία του 1897. Τα Ανάκτορα που ησαν στην υπηρσία των Αγγλων οργάνωσαν την ηττα στην Θεσσαλία και την Ήπειρο για να πάρει ενα μάθημα ο ελληνικός λαός και να μην θέλει την απελευθέρωση των υποδούλων Ελλήνων

 Όλα έγιναν για φύγουν οι  Εθελοντές που είχε στείλει ο Δηλιγιάννης στην Κρήτη. Αρχιστράτηγοε της Προδοσίας ήταν ο διάδοχος Κωνσταντίνος. Κα...