17/4/21

Ευτυχώς που οι Τούρκοι φοβήθηκαν το "ξέσπασμα" του Φαρακρού Οβριόπουλου με το Κιπά

Να , που και ο Ταγίπ, «Φοβέρα θέλει»! Έπιασαν τόπο τα Ωσαννά του Τζίμερου και του Φαήλου για τον «Νίκο» και τη «σκληρή» στάση της κυβέρνησης των Προδοτόπουλων. 

17 παραβιάσεις του ΕΕΧ, έκαναν οι Τούρκοι, αλλά με δύο «κατασκοπευτικά» CN-235 που πέταξαν στο Βορειοανατολικό, Κεντρικό και Νοτιοανατολικό Αιγαίο. «Φοβήθκαν» να βγάλουν τα F-16, μη και τους τα ρίξουν, ο Μπανανόπουλος με το Φλώρο .

Και την ίδια ώρα που ο «Νίκος» Δένδε συνομιλούσε με τον φίλο του Μεβλούτ, το τουρκικό ερευνητικό σκάφος Μπαρμπαρός έπλεε στα ανοιχτά της Μυτιλήνης ταξιδεύοντας προς Νότο. Δικαιώθηκαν οι έμμισθοι χειροκροτητές της ΝΔ και τα γαλάζια Μητσοτακικά ή Καραμανλικά ΜΜΕ που θριαμβολογούσαν για την «γενναία στάση» του φαλακρού με το Κιπά. 

 Ευτυχώς που οι Τούρκοι φοβήθηκαν τους Εφιάλτες, το Τζίμερον και την Φώτο, την τηλεπουτάνα, που δεν γουστάρει παρελάσεις.

Στις 17 Απριλίου 1965, ο παππούς και πατέρας του Εφιαλτάκη,  Εφιάλτης ο Μέγας και οι Προδοτόπουλοι των Αποστατών μαζί με την  Αμερικανική Πρεσβεία των Αθηνών απέρριψαν την τουρκική πρόταση για ανταλλαγή των Ελλήνων της Κωνσταντινούπολης με τους Τουρκοκύπριους, τονίζοντας ότι η τύχη των πρώτων συνδέεται βάσει συνθηκών μόνο με εκείνη των μουσουλμάνων της Θράκης.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

σε σχόλιο στο Μακελειό αποκάλεσα τον Δένδε "φαλακρό μασόνο δικηγόρο των Ρόθτσαίλντ με το κιπά" και με έψεξαν δύο Κουλαδόροι και μου είπαν ότι έχω μίζερη ζωή και τα λέω αυτά.....

Ανώνυμος είπε...

@ Σάβ Απρ 17, 02:58:00 μ.μ.
Δεν ειναι κουλαδοροι. Ελληνοφωνοι εβραιοι ειναι οι οποιοι βρισκονται παντου και παρακολουθουν τα παντα.
Του γνωστου ΚΙΣ my ass

Η ΔΗΜΩΔΗΣ ΠΟΙΗΣΙΣ ΚΑΙ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ. ΛΑΜΠΡΗ

ΥΓΕΙΑ, Φῶς Ἑλληνικόν εἰς ἃπαντας τοὺς  Ἓλληνας καὶ ἁπάσσας  τὰς Ἑλληνίδας. Αἲθριος εἰς τοὺς 8-17°C ἐν Οὐψάλα.  ΕΛΛΑΣ≡HELLAS . ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ. ΟΔ...