10/7/22

Μερικά ερωτήματα για τον 19χρονο Ιρανό Kourosh Baygi Nourmohammadi, τον δήθεν "πρόσφυγα", που ...αρίστευσε στις πανελλαδικές εξετάσεις.

Μήπως ο Ιρανός Kourosh Baygi Nourmohammadi από την ηλικία των 9 ετών διδάσκεται ελληνικά σε φροντιστήριο;

Μήπως οι γονείς του έχουν ΜΚΟ, και κερδίζουν τεράστια ποσά εις βάρος μας από την κερδοφόρα business τού λαθρομεταναστευτικού;

Μήπως αυτός ο Ιρανός, εξετάστηκε μόνο ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ, στις πανελλαδικές εξετάσεις;..

Μήπως, επίσης, εξετάστηκε και βαθμολογήθηκε από ΨΕΥΤΟ"ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ" καθηγητές, και τον βοήθησαν να περάσει εν λευκώ, με συνοπτικές διαδικασίες, τις δύσκολες εξετάσεις;..

Στις κάμερες των βοθροκάναλων που τον αποθέωσαν, μιλούσε σπαστά ελληνικά, και σίγουρα εκ των προτέρων έκανε εξάσκηση για τις κλισέ / κοινότυπες απαντήσεις που θα έδινε στους δημοσιογράφους.

Γνωρίζοντας από πριν, τι ακριβώς θα ερωτηθεί.

'Eν τω μεταξύ, ο μέσος Έλληνας γονιός πληρώνει από 600  - 1.000 ευρώ τον μήνα σε φροντιστήρια, ώστε το παιδί του να εισαχθεί σε κάποιο πανεπιστήμιο.

Αφού για τα Ελληνόπουλα δεν υπάρχουν ειδικές "λευκές" εξετάσεις, όπως για τούς λαθρομετανάστες...

Συγχρόνως, ο Έλληνας ραγιάς, δουλεύει σαν σκυλί, για να πληρώνει κάθε είδους φόρους, ώστε όλοι οι "ευάλωτοι", ρομά και μουσουλμάνοι ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ μετανάστες, να εισπράττουν κάθε είδους υψηλά επιδόματα, βοηθήματα και διευκολύνσεις...

Οι προδότες κυβερνώντες συγχαίρουν, επιβραβεύουν και βραβεύουν πολλούς αλλοδαπούς σαν τον Ιρανό, την στιγμή που τα δικά μας παιδιά τα διώχνουν μετανάστες στο εξωτερικό!..

Διότι απλά ο ρατσισμός κατά των Ελλήνων, καλά κρατεί..

Καθώς το (ανθ)ελληνικό κράτος παρέχει αφειδώς κάθε είδους οικονομική βοήθεια σε κάθε εισβολέα μουσουλμάνο λαθρομετανάστη!..

Αντί να εφαρμόζει τούς ίδιους τούς δικούς του νόμους και να τούς ΑΠΕΛΑΥΝΕΙ (αφού ΔΕΝ είναι ούτε τυπικά ούτε ουσιαστικά πρόσφυγες)!

 


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πάντως ο Βαψομαλλιάς φοβήθηκε ότι θα διώξουμε το μυαλό ενώ οι άλλες χώρες τους μαζεύουν και προοδεύουν

Ανώνυμος είπε...

αναρρωτιέμαι τι βαθμό θα πάρεις σε οποιοδήποτε μάθημα αν αντί των θεμάτων γράψεις την λοάτκι ιστορία καταπίεσής σου

Αλάτι της Γης είπε...

Δεν χρειάζεται καν ειδικά φροντιστήρια ή μεταχείριση. Τα μαθήματα του σχολείου στις περισσότερες χώρες είναι ίδια. Δεν αλλάζουν πχ τα μαθηματικά, η φυσική, η χημεία και η βιολογία.... Η ύλη μπορεί να έχει μικροαλλαγές, αλλά πάνω κάτω τα ίδια διδάσκονται. Μόνο η γλώσσα αλλάζει, άντε και η ιστορία που προφανώς διδάσκεται από τη σκοπιά της χώρας. Την ιστορία την διαβάζει παράλληλα με τους υπόλοιπους ανταγωνιστές του στις πανελλήνιες, άρα το μόνο που χρειάστηκε να μάθει στα 3 χρόνια είναι η γλώσσα. Δεν είναι τόσο δύσκολο για έναν νέο άνθρωπο να μάθει να μιλάει μια νέα γλώσσα της χώρας στην οποία διαμένει, σε 3 χρόνια. Εγώ έμαθα αγγλικά σε 3 χρόνια και δεν έχω πατήσει ποτέ το πόδι μου σε αγγλόφωνη χώρα...

Η ΔΗΜΩΔΗΣ ΠΟΙΗΣΙΣ ΚΑΙ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ. ΛΑΜΠΡΗ

ΥΓΕΙΑ, Φῶς Ἑλληνικόν εἰς ἃπαντας τοὺς  Ἓλληνας καὶ ἁπάσσας  τὰς Ἑλληνίδας. Αἲθριος εἰς τοὺς 8-17°C ἐν Οὐψάλα.  ΕΛΛΑΣ≡HELLAS . ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ. ΟΔ...