30/7/22

ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ 2015 ΚΑΙ Η ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ

 

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ  ΕΔΩΣΕ ΟΡΘΩΣ-ΓΡΑΜΜΗ ΓΙΑ ΤΟ << ΟΧΙ >> ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ 5/7/2015 , ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ  ΤΩΝ 11ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΤΟΥ ΜΕΘΥΣΤΑΚΑ ΓΙΟΥΝΚΕΡ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΖΗΤΟΥΣΕ ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΝΑ ΤΑ ΦΟΡΤΩΘΕΙ ΓΙΑ ΠΕΡ' ΕΤΑΙΡΩ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΩΝ GREEK BANGSTERS. 
 TO EΛΛΗΝΙΚΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΩΜΑ ΨΗΦΙΣΕ -ΠΡΟΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΔΑΠΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΕΥΡΩΑΛΗΤΕΙΑΣ - <<ΟΧΙ>>.
 ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ, Η Χ.Α. ΠΗΡΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΙΚΑ , ΕΑΝ ΟΧΙ ΟΛΟ ΤΟ 65% ΤΟΥ <<ΟΧΙ>>, ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΩΣ ΤΡΙΤΟ ΚΥΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ. 
 
Ο ΦΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΥΤΕΡΑ ΒΡΑΔΥ ΜΑΖΕΨΕ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΟΜΟΘΥΜΑΔΟΝ ΣΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ <<ΟΧΙ>> ΣΕ <<ΝΑΙ>>. 
 ΟΜΩΣ Ο ΛΟΥΚΟΥΜΑΣ, (ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ)  ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΕΚΕΙ. 
ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ, ΟΤΙ Ο ΛΟΥΚΟΥΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΠΟΥ ΕΡΙΞΕ ΓΙΑ ΤΟ <<ΟΧΙ>>. 
 
ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ, ΗΤΑΝ ΜΑΖΕΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΑΠΟ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ  ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ, ΣΗΜΑΙΝΕ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ, ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΩΝ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΩΣ, ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ,  ΤΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΟΥ ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ  ΤΗΣ Ε.Κ.Τ. 

ΟΜΩΣ Η Χ.Α. , ΩΣ ΤΡΙΤΟ ΚΟΜΜΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ , ΜΕ ΚΥΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΝ ΝΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ  ΑΡΧΗΓΟ, ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΙΚΑ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ <<ΟΧΙ>>. 

 Ο ΛΟΥΚΟΥΜΑΣ, ΚΑΙ ΕΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΕΚΕΙΝΟΥ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΩΣ ΥΠ' ΑΡΙΘΜΟΝ 2, ΔΕΝ ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ, ΩΣ ΘΕΣΜΙΚΩΣ ΗΤΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ.
 ΕΤΣΙ, Ο ΜΟΝΟΣ ΕΝΔΟΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΓΡΑΜΜΗ ΓΙΑ ΤΟ <<ΟΧΙ>> ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η Χ.Α. , ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΗΤΤΗΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΚΗ ΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ, ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΕΙΣΗΓΗΘΗΚΕ Η Χ.Α.

 Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΛΟΥΚΟΥΜΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ-ΠΑΠΑ, ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΕΣΟΥΝ ΥΠ'ΟΨΙΝ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΩΝ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΙΝΑΝΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΩΝ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΝΑ ΕΚΦΩΝΟΥΣΑΝΕ ΕΝΑ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, 
ΑΛΛΑ ΚΑΙ URBI ET ORBI, ΟΤΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΟΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΦΑΥΛΟΠΟΥΛΟ. ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΗΝ Χ.Α. ΚΑΙ Η Χ.Α. ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΑ ΟΡΚΩΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΜΕ ΤΟ 134 ΚΑΙ 135 ΤΟΥ Π.Κ. ......

ΑΥΤΗ ΛΟΙΠΟΝ Η ΚΛΙΚΑ ΛΟΥΚΟΥΜΑ- ΗΛΙΑ -ΠΑΠΑ-ΚΑΙΑΔΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ, ΕΥΚΟΛΩΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙ ΩΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΟ ΧΑΦΙΕΔΟΤΣΟΥΡΜΟ, ΑΦΟΥ, Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΓΕΡΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ- ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΓΡΑΜΜΗ ΓΙΑ ΤΟ <<ΝΑΙ>>. 

 ΑΥΤΗ Η ΚΛΙΚΑ ΕΠΑΙΞΕ ΧΡΕΙΡΟΤΕΡΟ ΡΟΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΥΛΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ <<ΑΠΟΧΗΣ>> ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΜΕ ΙΕΧΩΒΙΤΙΚΗ ΠΟΝΗΡΙΑ ΟΙ ΕΞ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΣΜΟΥ, ΟΙ ΕΔΡΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΛΑ(Γ)ΟΥ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟ.

 Υ.Γ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΞ'ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΕΔΩΣΑΝ ΓΡΑΜΜΗ ΓΙΑ ΤΟ <<ΟΧΙ>>, (ΕΠΑΜ-ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ-ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ).

ΕΝΑΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ

3 σχόλια:

KostasL είπε...

Πολύ πολύ σωστά αυτά!

Έτσι ακριβώς έγινε...Κι εγώ εγκαλούσα τη ΧΑ τότε διότι δε βγήκε στην Πλατεία Συντάγματος τον Αύγουστο μετά το πραξικόπημα και να μείνει εκεί διαμαρτυρόμενη και καλώντας τον ελληνικό λαό να τιμωρήσει τους πραξικοπηματίες στις προσεχείς εκλογές... Σήμερα μπορούν μόνο να μετανιώνουν και να μας αφήσουν ήσυχους. Είχαν την ευκαιρία τους να γράψουν ιστορία και την πέταξαν!

Το μάθημα που πήρα εγώ το καλοκαίρι του 2015...αφορά όχι τη ΧΑ αλλά το μαλάκα ελληνικό λαό...
Απλά βεβαιώθηκα ότι ο μαλάκας ελληνικός λαός είναι ένα πολιτικό νήπιο που άγεται και φέρεται από τους διεφθαρμένους παιδόφιλους πολιτικούς κηδεμόνες του!

Τον Ιούλιο του 2015 έγινε το δημοψήφισμα, τον Αύγουστο έγινε το πραξικόπημα από τα 5 κόμματα και το Σεπτέμβριο έγιναν εκλογές!!!
Τι ψήφισε ο μαλάκας ελληνικός λαός το γνωρίζουμε. Πόσοι ανεύθυνοι μαλάκες δεν ψήφισαν καθόλου και αυτό το γνωρίζουμε.

Ο μαλάκας λαός είναι για φτύσιμο. Οι κούληδες πρέπει να τον σιχαίνονται πλέον τόσο πολύ και αυτό φαίνεται από το πως φέρονται πλέον. Καλά μας κάνουν και λίγα μας κάνουν!

Όχι μόνο δε μας σέβονται, όχι μόνο δε μας φοβούνται όπως θα έπρεπε αλλά επειδή μας γνωρίζουν μας σιχαίνονται και νομίζουν ότι έχουν κάθε δικαίωμα να κάνουν ότι και όπως γουστάρουν...

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο για το κείμενο στον Ψηφοφόρο. Όσο για τα υπόλοιπα, κάνα επίδομα θα πάρουμε ; Αν δεν πέσει πείνα, δεν υπάρχει σωτηρία...

Ανώνυμος είπε...

Η Χ.Α κοιτούσε να εκδικηθεί τον Σαμαρά που την έκλεισε φυλακή, όπως ήταν αναμενόμενο, δεν υπάρχει λόγος να φτιάχνετε θεωρίες συνομοσίας για την στάση της. Όσο κυβερνούσε ο συριζα η δίκη πήγαινε από αναβολή σε αναβολή και κυκλοφορούσαν ελεύθεροι, θα ήταν αυτοκτονικό για αυτούς να παίξουν δυναμικά ενάντια στον συριζα, απλά θα ξαναμπαίνανε φυλακή νωρίτερα αν το κάνανε.

Ο ελληνικός λάος δεν θα στήριζε την Χ.Α ότι και να έκανε αυτή, το οχι το ψήφισαν για να καλοπεράσουν μετά την επάνοδο της δραχμής με τα ευρώ που είχαν σηκώσει από τις τράπεζες, όχι για να χτίσουν τον ... εθνικοσοσιαλισμό.