6/7/22

Η Παράταξη των ΜΗΤΣΟΤΑΚ δημιουργήθηκε από την ΑΔΕΛΦΟΜΗΤΈΡΑ που ξόδεψε 220 εκατομμύρια; Ευρώ από τον Κρατικό Προϋπολογισμό. Από αυτά που φάγαμε ΟΛΟΙ. 220 εκ ΑΠΟ ΤΑ 114 δις ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΓΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 1996.

 

Η Παράταξη των ΜΗΤΣΟΤΑΚ  δημιουργήθηκε από την ΑΔΕΛΦΟΜΗΤΈΡΑ που ξόδεψε  220 εκατομμύρια Ευρώ  από τον Κρατικό Προϋπολογισμό. Από αυτά,  που φάγαμε ΟΛΟΙ.  220 εκ από τα 114 δις ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΓΑΜΕ μέχρι το 1996.

 

Μετά τις τρίτες διαδοχικές εκλογές που έγιναν στις 8 Απριλίου 1990 ο Εφιάλτης έγινε πρωθυπουργός εξαγοράζοντας την Ψήφο του Κατσίκη. Η ΚΟΡΗ,  έγινε διευθυντήρια του Γραφείου του Μπαμπά και ανέλαβε την διαχείριση των ΑΠΟΡΗΤΩΝ  Εθνικών Δαπανών  του πρωθυπουργικού Γραφείου.

Στα τρία χρόνια που ακολούθησαν μέχρι την ανατροπή της Αγίας Κολω-Οικογένειας από την Ζήμενς, η ΚΟΡΗ διαχειρίστηκε πάνω  από 30 δις  δραχμές που αναλογούσαν σε περίπου  220 εκ ευρώ.

Χοντρικά , η Αγία Κωλο-Οικογένεια  χρηματοδότησε την Οικοδόμηση του Μηχανισμού των Μητσοτάκ, με 70 εκ  σημερινά ευρώ, κάθε χρόνο.  Το ποσό ήταν τεράστιο.

.Σε αυτόν τον μηχανισμό προσελήφθησαν εκατοντάδες «αγωνιστές» της ΝΔ, ορφανά του ΠΑΣΟΚ, πτωχοί αριστεροί , και πολλοί άστεγοι «ακροδεξιοί», που αναζητούσαν στον ήλιο μοίρα. 

Για αυτούς ο Εφιάλτης έγινε θρύλος. Ο πατέρας τους. Ο αρχηγός τους. Και  εξακολουθούν να τον λατρεύουν και να μισούν εμένα τον τελευταίο εν ζωή γνήσιο και αδιάλλακτο εχθρό της Κωλο-Οικογένειας.

Αυτός ο μηχανισμός,  που δημιουργήθηκε με δημόσιο χρήμα το 90-93 έβγαλε την ΝΤΟΡΑ πρώτη σε ψήφους, αυτός ο μηχανισμός έκανε την ΚΟΥΛΑ αρχηγό της ΚΝΟΥΔΟΥ, και τον αδελφό της ΚΟΥΛΑΣ Υπατο.

Μη σας διαφεύγει οτι ο tele-city ΚΑΡΑΤΖΑΤΟΎΜΠΑΣ ήταν υπό την προστασία της Μαρίκας που φρόντισε να απελευθερωθεί  το απαλλοτριωμένο οικόπεδο στην Καλλιθέα, όπου θα γινόταν Γυμνάσιο. Η παράταξη των Μητσοτάκ, έσπευσε να στελεχώσει  τον ΛΑΟΣ, όπως και ο θερμός ΜΠατριώτης κ. Μ, που μετά προσέφερε τις υπηρεσίες του, στην φανατικά Μητσοτακική παρέα του ΣΤΟΚΟΥ.

Οι ΕΘΝΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ του 90-93 βοήθησαν και τις επαρχιακές εφημερίδες που έπαιρναν και οικονομική ενίσχυση  από το Υπουργείο Τύπου.

Δεν θα συνεχίσω , προς το παρόν για να μην γίνομαι κουραστικός. Νομίζω ότι έγινα κατανοητός. Το κουμπί για να χοροπηδάνε οι μαριονέτες, το πατάει η Αγία Κωλο-Οικογένεια, που παρακολουθεί τις κυλιόμενες δημοσκοπήσεις.

 

Υη. Ένα και ένα κάνουν δυό δεν θέλει δα πολύ μυαλό.

Δελτίο των 11

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

κι εσύ γιατί κατέβηκες με τον καρατζατούμπα σε ξεγέλασε

ανδωνιος είπε...

ΧΑΤΖΑΡΑ εδω θα ηθελα να προσθεσω κ αλλη μια μαρτυρια μου-info.
εγω τον Εσχατηανασχεση τον ειχα συναντησει οντως στον ΣΤΟΧΟ... παλαιοθεν οπου δε ξερω αν γνωριζες εσυ οτι διεθετε ενα ιστολογιο με ζωντανο-τσατ. ( η εφημεριδα εννοω)
ο Μπεχλης ως πιο νεος -που ασχολιοταν με τα διαδυκτιακα νομιζω- μπορει να καταλαβαινει μαλλον κ να ξερει.
εκει μαλιστα.... μου ειχε συστησει κ το μπλογκ του... 'τοσο παλιος ειμαι'...
μαλιστα,ειχε κ το ονομα του κανονικα θυμαμαι.
σιγα την κυπατζιδικη αποκαλυψη που εκανες δλδ.

Ανώνυμος είπε...

Ένας από τους βασικούς λόγους, που στα δεξιά της Ν.Δ ποτέ δεν έγινε πολιτικό κόμμα με αξιώσεις, ήταν ο μεγάλος έλεγχος που είχε στον "χώρο" η οικογένεια.

Πάντα βάζουνε τους "δικούς του" στον χώρο να χτυπάνε την Ν.Δ, με την υποστήριξη φίλιων ΜΜΕ, όταν δεν ειχε την καρέκλα η οικογένεια. Ανέβαιναν τα ποσοστά της ακροδεξιάς. Και μόλις έπαιρνε την καρέκλα η οικογένεια ή αυτός που ήθελάν, αρχίζανε τα αυτογκολ.

Όταν κυβερνούσε ο Καραμανλής, λύσσα κακιά ο Καρατζατούμπας, υπονοούμενα πως είναι αδελφή, λαθρομετανάστευση, τζαμιά, δημόσια ασφάλεια, από παντού τον χτυπούσε.

Χάνει τις εκλογές, και να η ευκαιρία της Ντόρας. Όμως ατύχησε η Ντόρα, είδε όραμα ο πρωτο-εμβολιαστής Αβράμο και πήγε με τον Σαμαρά.

Μετά βγαίνει ο Σαμαράς, αρχικά αντιμνημονιακός και έφτασε να γίνει και ... μνημονιακός ο Καρατζούμπας, γιατί αποστολή του ήταν να πηγαίνει κόντρα στον Σαμαρά, όχι να έχει πολιτική πρόταση. Να πέσει ο Σαμαράς, να έρθει ο Κούλης αφού δεν μπόρεσε η Ντόρα.

Κάπου όμως ο Καρατζατούμπας κούρασε με τις κωλοτούμπες και βγήκε εκτός. Οπότε ακολούθησε το παιδόβουβαλο (που τώρα έγινε στέκα). Ο Μπούλης που θα έλεγε και ο κυβερνητικός του εταίρος. Ο ακομβιώτος στρατάρχης που πέταγε τα στεφάνια από το ελικόπτερο, μην θυμώσουν πολύ οι Τούρκοι.

Και τελικά, μετά την άνοδο του Κούλη, ω θαύμα, διαλύει το παιδοβούβαλο το κόμμα του, αφού δεν ήθελε τις Πρέσπες μεν, αλλά τις ήθελαν οι βουλευτές του.
Στην Χ.Α που είχε αντέξει τις διώξεις και τις φυλακίσεις, αρχίζουν πολλά στελέχη να αποχωρούν ή να πηγαίνουν διακοπές. Περιέργα πράγματα. Και να το 2,93%, και μενει εκτος η Χ.Α και αρχίζει η διάλυση της, με το απίστευτο σπρώξιμο των μέσων στον φαλακρό Κυριάκο που πούλαγε τις αλοιφές για την φαλάκρα. Έκανες ζάπινγκ και τον πετύχαινες σε 3 κανάλια ταυτόχρονα. Γιατί αν θα έπρεπε να μπει ένα ακροδεξιό κόμμα μέσα, να ήταν ένα, γιαλαντζί και δίκο τους... Να υπάρχει μια εφεδρεία.

18 Μαΐου 1792. Ο διαμελισμός της Πολωνολιθουανίας που διέσωσε την Οθωμανική Αυτοκρατορία

Η Γερμανίδα που κυβερνούσε τους Ρώσους άκουσε το Λονδίνο αλλά και το μάθημα από τη Γαλλική «Επανάσταση» και εγκατέλειψε τους Έλληνες και την...