30/7/22

Οι Bi πιστοί είναι Άπιστοί και Απροστάτευτοι. Πρώτα μαγαρίστηκε, έβαλε στο σώμα του το δώρο του Βαάλ και μετα πήγε να προσκηνησει στην Αγία Μαρκέλα. και πήγε στον Μπαφομέτ.


 Η Αγία Μαρκέλα έκανε το θαύμα της .

Μέγας είσαι Κύριε και θαυμαστά τα έργα σου

 Πρόκειται για έναν 43χρονο αγρότη, που έμενε με τους γονείς του και τον αδερφό του στις Θερμοπύλες. Νωρίς το πρωί, το πρωί της Παρασκευής 29 Ιουλίου, βρέθηκε νεκρός στο κρεβάτι που κοιμόταν. Ήταν πλήρως Θωρακισμένος και Ασφαλής. 

Αυτοκτόνησε στην Αυστρία μια φανατικιά της Πφάϊζερ και (ηθικών) των μπόνους, σαν τον Βλακοβασίλη και την Παγώνη. 

Προφανώς θα γνώρισε και η ίδια τα οφέλη. Μπορεί ναι να στενοχωρήθηκε για τα θύματα του πειράματος.

 Ο Ρουφιάνος (οικολόγος) ο πρόεδρος Αλεξάντερ Φαν ντερ Μπέλεν, για να πουλήσει εμβόλια κατηγόρησε για τον θάνατό της «τους ακτιβιστές κατά του εμβολιασμού και τους υποστηρικτές θεωριών συνωμοσίας για την πανδημία του κορωνοϊού». «Ας θέσουμε ένα τέλος σε αυτόν τον εκφοβισμό και την τρομολαγνεία. Το μίσος και η μισαλλοδοξία δεν έχουν θέση στην Αυστρία μας», είπε, ταυτίζοντας την Πφάϊζερ με το "Ολοκαύτωμα" και όποιον αντιστέκεται στα υποχρεωτικά οφέλη και τον θάνατο δια της σύριγγας με τον ναζισμό. 
Οι Αυστριακοί ψευδο-ηγέτες απηύθυναν έκκληση για εμβολιαστική εθνική ενότητα μετά την αυτοκτονία της Λίζα-Μαρία Κέλερμερ.

1 σχόλιο:

ΔΟΞΑ ΤΗ ΜΑΚΡΟΘΥΜΙΑ ΣΟΥ ΚΥΡΙΕ είπε...

...παιδάκια κατατρομοκρατημένα με φίμωτρα να σκάνε μην έχοντας δικαίωμα να αναπνεύσουν καθαρό αεράκι εδώ και 700 μέρες και υποφέροντας ενήλικους βασανιστές που μοιάζουν με γουρούνια με μάσκα και αυτοαποκαλούνται λειτουργοί, άνθρωποι που μετά από δεκαετίες έντιμης επαγγελματικής ζωής τους πετάνε στον δρόμο και βλέπουν τα παιδάκια τους να υποφέρουν κι το μέλλον τους απελπιστικό, κατά χιλιάδες ιατροί που έβαλαν εν γνώσει τους φαρμάκι στο σώμα τους με το τελεσίγραφο να πεταχθεί στα σκουπίδια κόπος, θυσίες και μελέτη μιας ζωής, ηλικιωμένοι που κηδεύθηκαν σε σακούλα σε κελί απομόνωσης φυλακής κατ' ευφημισμόν νοσοκομειακού θαλάμου μην έχοντας δικαίωμα να δουν τα ματάκια τους τα αγαπημένα τους προσωπα λίγες στιγμές πριν πεθάνουν, υπερήλικες που έζησαν τις τελευταίες τους στιγμές αναξιοπρεπώς φυλακισμένοι σε λίγα τετραγωνικά, κι άλλα κι άλλα κι άλλα που θα πρέπει να γραάφει κανείς ώρες ατελείωτες, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΟΙ ΟΡΘΙΟΙ ΣΚΕΛΕΤΟΙ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΝΤΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΜΑΡΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΟΙ ΣΤΟΑΤΖΗΔΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΔΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΑΙΩΝΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ, ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΕΤΕ όλα αυτά σβηστήκαν για μια ψυχοπροβληματική που της έστειλαν καμπόσα μηνύματα που δεν της άρεσαν. Τάξη μεγέθους και προπαγάνδα που πλέον μας έχει για νοημοσύνη και IQ όχι κότας, όχι σαλιγκαριού, αλλά αμοιβάδας και χειρότερα. Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΑΡΦΙΣΤΕΙΤΕ Η ΚΑΛΗ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΕΜΕΣΤΑΙ ΑΨΥΧΟΙ ΈΡΧΕΤΑΙ!!! Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΥΙΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΧΑΛΩΤΗ ΟΥΡΑ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ!!! Ζει Κύριος Ο Θεός ημών Ιησούς Χριστός!!!

Η Προδοσία του 1897. Τα Ανάκτορα που ησαν στην υπηρσία των Αγγλων οργάνωσαν την ηττα στην Θεσσαλία και την Ήπειρο για να πάρει ενα μάθημα ο ελληνικός λαός και να μην θέλει την απελευθέρωση των υποδούλων Ελλήνων

 Όλα έγιναν για φύγουν οι  Εθελοντές που είχε στείλει ο Δηλιγιάννης στην Κρήτη. Αρχιστράτηγοε της Προδοσίας ήταν ο διάδοχος Κωνσταντίνος. Κα...