7/7/22

Νέοι Ξαφνικοί Θάνατοι



ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο 37ΧΡΟΝΟΣ! ΑΙΦΝΙΔΙΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΕΣΕΙΣ ΜΠΟΥΡΛΑ-ΓΟΥΡΛΟΜΑΤΗ - ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ

Νέος τραγικός θάνατος  στα Καλύβια, όπου βρέθηκε νεκρός από άγνωστη αιτία, ένας 37χρονος χωριανός σε κτήμα δίπλα στο Δημοτικό Σχολείο Καλυβίων. 
 Τον άτυχο άνδρα βρήκε διερχόμενος οδηγός ο οποίος περίπου στις 9 – 9.30 το πρωί ειδοποίησε αμέσως την Αστυνομία. Στο σημείο κατέφθασαν περιπολικά της Αστυνομίας και ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μετά τις πρώτες έρευνες στο σημείο του συμβάντος, η σορός μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αγρινίου. 

Χρήστος Μπούφης: έφυγε πολύ νωρίς  ο αγαπημένος περιπτεράς… 5  σε ηλικία 61 ετών . Ο Χρήστος ήταν πολύ γνωστός και αγαπητός στην Κορινθιακή Κοινωνία και διατηρούσε για πολλά χρόνια περίπτερο στην διασταύρωση των οδών Κολιάτσου – Περιάνδρου, ενώ ήταν ένας από τους παλιούς Κορίνθιους θαμώνες του Bistro.

 KORAKAS NEWS

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

παρότι δεν πιστεύω στην εξέλιξη πιστεύω στην φυσική επιλογή οπότε βάζω τα συναισθήματα στην άκρη, επίσης όλοι αυτοί ήταν η λαϊκή βάση για να εφαρμοστούν ανενόχλητα εκβιασμοί εναντίον μου ως μειοψηφία, το λιγότερο από τεχνικής άποψης πρέπει να χαρώ με την απώλεια των δαιμονισμένων με τα εμβόλια που στοχοποιούσαν ως εχθρό της κοινωνίας, αν τώρα οι απώλειες αυτές αφυπνίσουν και κάποιους ακόμα καλύτερα, οι μόνοι που λυπάμαι είναι άτομα που τους εξανάγκασαν άλλοι όπου και πάλι τέτοια άτομα είναι που τρομάζουν και συνθηκολογούν με τον εχθρό και ανοίγουν Κερκόπορτες μπας και γλυτώσουν οι ίδιοι......

Λακης είπε...

Πόσο βαθυστόχαστο το σχόλιο σου γεμάτο αλήθεια...!!