28/7/22

Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΠΙΑΤΣΑΣ


 

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ευρέθη το νέον όνομα της επόμενης δόσης της πφόλας: ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΜΕΝΗ της ενισχυτικής για την αναμνηστική της αρχικής πφόλας!. Μάλιστα, κύριοι! Και υπάρχει ακόμα κόσμος που τα πιστεύει όλα αυτά...

Ανώνυμος είπε...

Στο μετρό-ηλεκτρικό στο Αθηναμπάντ παίζουν ηχογραφημένα μηνύματα σε 4 γλώσσες μέσα στα βαγόνια οτι το φίμωτρο είναι υποχρεωτικό, όταν περνάει απο κεντρικούς σταθμούς.
Δε φτάνει που παρόμοιο μήνυμα επαναλαμβάνεται οργουελικά όταν περιμένεις στις αποβάθρες, πρέπει να σε συνοδεύει παντού. Τέτοιες τακτικές μόνο σε κορωνο-δυστοπίες τύπου Αυστραλίας.
Προφανώς είδαν οτι όλοι οι τουρίστες τους είχαν γραμμένους και δεν φοράνε το φερετζέ, αφού κανείς στην Ευρώπη δε φοράει πουθενά(εκτός απο Ιταλία και μερικά κρατίδια στο Γερμανιστάν) και ίσως κάποιοι χεστρο-υστερικοί μασκοραγιάδες πήραν τηλέφωνο στον οασα και κλαψούριζαν οτι θα πεθάνουμε όλοι.

Το ζήσαμε κι αυτό ρε Σπύρο...οι γραικύλοι να το παίζουμε νομοταγείς και υπεύθυνοι και να προσπαθούμε να «πειθαρχήσουμε» τους «παραβατικούς» και «απείθαρχους» Ευρωπαίους και Αμερικάνους...
Τα ύστερα του κόσμου...
Όταν πρόκειται για πφουστιά και κλιματικές απάτες προσκυνάνε Ευρώπη...τώρα που καταργήθηκαν τα σαδομαζοχιστικά μέτρα έξω, οι γραικύλοι απαξιώνουν την Ευρώπη...

Ανώνυμος είπε...

Η διωκόμενη γιατρός Εύη Κιαγιά έχει ανεβάσει ένα βίντεο στη σελίδα της στο fb, όπου βρίσκεται στο σαλόνι του πλοίου απο Κρήτη για Πειραιά.
Όλοι οι αλλοδαποί χωρίς φίμωτρο, είτε μόνοι είτε σε παρέες και όλοι οι νεοελληνέζοι φιμωμένοι.
Κάθε χώρα είναι τόσο ισχυρή όσο ισχυροί είναι οι πολίτες της...πνευματικά και διανοητικά και βιολογικά. Κρατήστε το αυτό.
Σπύρο, πες στον Ζώη ότι δε ζητείται ηγέτης σε αυτή τη χώρα. Ζητείται λαός.

Ανώνυμος είπε...

Σπύρο, στην τελευταία εκπομπή είπες οτι πρέπει να φοράνε φίμωτρο οι φολιασμένοι για να μην κολλάνε εμάς τους ανεμβ0λίαστους.
Λάθος. Έτσι δικαιώνονται οι μασκολάγνοι φετιχιστές και η ψευδοεπιστήμη οτι η «μάσκα προστατεύει» απο έναν ιό πολλαπλάσια μικρότερο απο τους πόρους της μάσκας.
Ο Δρ Αρβανίτης, ο βαψομαλλιάς όπως τον λες(αλλά βαψομαλλιάς ήταν και ο μακαρίτης Μοντανιέ) έχει εξηγήσει ότι η πρωτεΐνη ακίδα της φόλας δε μεταδίδεται από τους τρυπημένους με την ανάσα αλλά με την στενή σωματική επαφή και την ανταλλαγή σωματικών υγρών, σε παλιότερη 5ωρη εκπομπή του Σώντερς στο fb.

Ανώνυμος είπε...

Στα μούτρα τους το λένε και δε καταλαβαίνουν...
Επίσης και η Κίνα συμμετέχει στο νεοταξίτικο σενάριο.

"Η Κίνα εγκρίνει το φάρμακο της Genuine Biotech για τον HIV, για ασθενείς με COVID"
https://www.reuters.com/world/china/china-allow-use-genuine-biotechs-hiv-drug-covid-patients-2022-07-25/