28/7/22

Να ένας Στρατιώτης και νυν υποψήφιος με τον Κασιδιάρη, που δημοσίευσε πληροφορίες για μονάδα στην Κύπρο!!!


 Από την σελίδα του στο Linkedin   

 Για να δείξει στις εταιρείες ,  ότι μπορεί να διαχειριστεί ανθρώπινο δυναμικό και να αυξήσει την εμπορική του αξία, έδωσε ΧαρτΊ και Καλαμάρι στην ΜΙΤ  πληροφορίες για την Μονάδα του .
Έβαλε την Πατρίδα για ίδιο όφελος  στον εμπορικό πάγκο.
Ο αριθμός των ανδρών που είχε υπό την διοίκηση του,  περιέχεται στον Πίνακα Οργάνωσης  Υλικού, που είναι ΑΠΟΡΡΗΤΟΣ..                   Ο ΙΔΙΟΦΕΛΗΣ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΠΟΥ ΔΙΕΤΕΛΕΣΕ ΚΑΙ  Α2 ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.

 Με αγάπη από το Κίνημα 21.

ΥΓ. ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΊΟ ΔΙΕΚΟΨΕ ΤΟΣΟ ΝΩΡΙΣ ΤΗΝ ΛΑΜΠΡΗ ΤΟΥ ΚΑΡΙΈΡΑ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ;


5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιώτη-5 ευτυχία... ούτε για θαλαμοφύλακας δεν κάνει.

Ανώνυμος είπε...

Συνηθισμένοι η λουμπινέ ακροδεξιά και οι ψευτοεθνικιστές, στις εμπορικές πρακτικές. Τότε πουλούσαν βιογραφικά σε επιχειρηματικούς κολοσσούς, τώρα μπατριωτισμό και συκοφαντίες εναντίον όποιου θεωρούν εμποδιο στο δρόμο για τη μάσα. Προτείνω να εκδώσουν και ενα πιστοποιητικό μη κιναιδισμού όπως ο διπλωμάτης...ΤΕΤΟΙΑ ΞΕΦΤΙΛΙΚΙΑ. Αλλά τα μεγαλύτερα ξεφτιλίκια είναι οι υποψήφιοι και σε αυτόν και στον Πρόδρομο, που βγάζουν τις φάτσες τους στον αέρα και σηκώνουν και βιογραφικά του ...... για να εντυπωσιάσουν και να παγιδεύσουν. Αλλά ας μας πουν γιατί αποστρατεύθηκε.... Πουλήσαν την Μακεδονία για 1 χρόνο παραπάνω στα έδρανα της Βουλής. Ο μόνος που είναι αθώος είναι ο Λαγός που είπε και την αληθεια...Ο Ζ πρέπει να του τραβήξει και μια καταγγελία στον στρατ. εισαγγελέα για αδίκημα που αφορά την υπηρεσία και ας αποφασίσει η δικαιοσύνη...ΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Τον ξέρουμε, ξέρουμε και τα χουγια του.....αντε μπραβο, τόλμησε να βάλει στο στόμα του τον Ζ. Ουτε για καγκουρώ δεν είναι άξιος

Ανώνυμος είπε...

Ποσα χρόνια ρε ;;;;επι σειρά ετών.....Την κοπάνησε στα 17 χρονάκια.....ο Ζ είναι 40 χρόνια στο ΠΝ και χρόνια σκληρής και ανιδιοτελούς εργασίας, παλιοκιοφτέδες, στρατάρχες της ειρήνης. Ποιος τον έστειλε στην Κύπρο για διακοπές;;;;;;;Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΥΛΑΣ ΜΗΠΩΣ;;;;;ΓΕΛΟΙΟΙ ΟΛΟΙ, ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.

Ανώνυμος είπε...

Πουλημένο παλιοτόμαρο στη μασονία,όπως και το 80% από δαύτους.Για μια θεσούλα δίπλα στους προδότες. Α στο διάλο βρωμιάρηδες, ακόμα και τη μάννα σας θα πουλούσατε αρκεί να γίνετε κάποι,ένα μεγάλο τίποτα παλιοσκερβελέδες, τενεκέδες ξεγάνωτοι παλιολέσια.Πόσο πάει η μάννα σας ρεεεεεε.