2/4/23

Μην ακούτε τους «ψεκασμένους». Το Καπουτζίδι γεννήθηκε Πφούστης δεν έγινε. Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο. Η Πφουστιά ειναι το Χάραγμα


 

Ο ΠΦΟΥΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΦΟΥΣΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥ

15 χρόνια , μετα την ανακοίνωση των Καναδών ,  το Φεβρουάριο του 2014 το πανεπιστήμιο «Northwestern» του Ιλινόϊς ανακοίνωσε τη μελέτη της ομάδας του ψυχολόγου Μάικλ Μπέιλι, που μελέτησε το DNA 400 ομοφυλόφιλων ανδρών και των δίδυμων αδελφών τους και βρήκαν ότι τα γονίδια σε τουλάχιστον δύο χρωμοσώματα επηρεάζουν τον σεξουαλικό προσανατολισμό.

Συγκεκριμένα, εντοπίστηκαν δύο περιοχές, η Xq28 στο χρωμόσωμα Χ και άλλη μία στο χρωμόσωμα 8, που φαίνεται να ασκούν επίδραση στη σεξουαλική συμπεριφορά ενός άνδρα.

Η ομοφυλοφιλία έχει γενετική βάση.

Το ήξερε και ο Ιπποκράτης, που έλεγε ότι «Θερμόν με Θερμόν», (γονίδιο), σημαίνει ότι το «παλικάρι» θα φοράει κοριτσίστικα. 

Το επιβεβαίωσαν και Καναδοί επιστήμονες στις 22 Απριλίου 1999, αλλά η διεθνής Πουστιά επιμένει ότι «το διαλέγουν», ότι «τους αρέσει» και τα τοιαύτα.

Ότι δηλαδή η Πουστιά είναι δικαίωμα και όχι «χάραγμα.

Αποτέλεσμα αυτών των επιστημομικών ανακαλύψεων, είναι ο  «αλγόριθμος» που θα μας λέει από τα 12 άν το παιδί είναι άνδρας ή Όχι, όπως ανακοίνωσε ο Πφούστης Χαράρι.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καμόρα μυρίζει. Κάψιμο δικογραφιών, εξαφάνιση στοιχείων και λοιπά συνωμοσιολογικά

https://www.mononews.gr/society/megali-fotia-sto-diikitiko-protodikio-pirea

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή οι επιστήμονες λενε οτι ο Θεος δημιουργεί τους ομοφυλόφιλους και δεν γίνονται μετα την γέννηση τους. Συγχαρητήρια!!!

Ανώνυμος είπε...

Μην διαστρεβλωνεις σκοπίμως τα πράγματα. Εδώ μιλάμε για την σωστή έκφραση της Επιστήμης. Άσε λοιπόν τον Θεό στην ησυχία του!! Μιλάμε για το DNA. Ή όπως λέει ο λαός, την προδιάθεση. Τα γονίδια είναι μια ασφαλής διάγνωση για πολλές ιδιαιτεροτητες κάθε ανθρώπου. Άλλος π.χ. θέλει να κοιμάται πολλές ώρες την ημέρα, το έχει ανάγκη, ενώ άλλος ικανοποιειται με λίγο ύπνο. Άλλος αντέχει το κρύο ή την ζέστη, άλλος όχι! Κάθε άνθρωπος έχει τα γονίδια του ανάλογα με τα οποία βιώνει διαφορετικά την κάθε πτυχή της ζωής. Μην βρίσκετε αφορμή να λέτε ο καθένας την μαλακια του εδώ και να αποπροσανατολιζετε!!

Ανώνυμος είπε...

Μπα δεν παίζει τίποτε το περίεργο...

https://edolio5.blogspot.com/2023/04/3_2.html?m=1

soulis είπε...

Σπυρο νομιζω οτι αυτο που λενε οι επιστημονες και γραφεις κι εσυ ειναι κοινος τοπος για οποιον εχει διαβασει πεντε πραγματα εδω και χρονια.Για να ειμαι δικαιος πρεπει να πω οτι μαλλον πολλοι του πατριωτικου χωρου η της εκκλησιας μοιαζουν να το αγνοουν αυτο παρα οι ιδιοι οι ομοφυλοφιλοι.
Η παγκοσμια απατη των γκει ακτιβιστων εγκειται αλλου κατα την γνωμη μου.
Στο οτι εχουν πεισει τον πολυ κοσμο οτι ειναι πολυ πολυ περισσοτεροι απο οσοι οσες ειναι πραγματικα.Αυτο το περιβοητο 10% η και παραπανω του πληθυσμου που ισχυριζονται οτι ειναι ομοφυλοφιλοι-ες.Και το ακομη πιο εξωφρενικο 30% που ισχυριζονται πως ειναι το ποσοστο στρειτ αντρων που ειχαν η δεν θα ελεγαν οχι σε καποια ερωτικη επαφη με ατομο του ιδιου φυλου.
Πανω σε αυτους τους παντελως αστηρικτους μυθους βασιζουν τον δικαιωματισμο τους και τις απαιτησεις τους για αναγνωριση γαμων για υιοθεσια κλπ.
Τα νουμερα αυτα τα βασιζουν πανω στις περιβοητες αναφορες του Κινσευ ενος περιεργου που εκανε μελετες πανω στην σεξουαλικη συμπεριφορα σε φυλακοβιους ισοβιτες η βαρυποινιτες πισω στην δεκαετια του 50.Αυτα υα πηραν οι γκει ακτιβιστες και τα εκαναν σημαια.
Το πραγματικο ποσοστο των γκει και λεσβιων σε εναν πληθυσμο οποιονδηποτε πληθυσμο και τωρα και πριν 2000 χρονια δεν ξεπερνα στην καλυτερη περιπτωση το 0,5 με 1%.Ισως και λιγοτερο.Αυτη η προπαγανδα πρεπει να πολεμηθει

Ανακοίνωση Παναθηναϊκού AKTOR για τη χθεσινή διαιτησία: «Γίναμε μάρτυρες μιας καταδρομικής επιχείρησης»

Ο Παναθηναϊκός έχει 116 χρόνια ιστορίας, μεγαλύτερη ίσως και από κάποια κράτη. Δείξτε επιτέλους τον απαιτούμενο σεβασμό     Ανακοίνωση κ...