21/4/23

Έκλεισε η τανάλια στο Αρτεμόφσκ. Το 80% των Ρώσων εμπιστεύται τον Βαλόντια και το 77,5% εγκρίνει το εργο του.

 

 Οι ρωσικές δυνάμεις περικύκλωσαν  τους Ουκρανούς στο Αρτεμόφσκ ανακοινώθηκε την Παρασκευή 21 Απριλίου από τον σύμβουλο του επικεφαλής της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ Γιάν Γκάγκιν. 

Οι Ρώσοι έφτασαν  στο δρόμο  Αρτεμόσκ-Τσασίβ-Γιαρ  από τον οποίο ανεφοδιάζοντο οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας.

 «Αρκετές εκατοντάδες μέτρα έχουν τεθεί υπό τον έλεγχο μας , γεγονός που καθιστά αδύνατο τον ανεφοδιασμό της φρουράς. Έτσι, το καπάκι του λέβητα, στην πραγματικότητα, έκλεισε», τόνισε ο Γκάγκιν.

ΜΟΣΧΑ, 21 Απριλίου. /TASS. Το επίπεδο εμπιστοσύνης των Ρώσων στον πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, σύμφωνα με έρευνα που διεξήχθη από τις 10 έως τις 16 Απριλίου, είναι 80%. 

Αυτά είναι τα στοιχεία του Πανρωσικού Κέντρου για τη Μελέτη της Κοινής Γνώμης (VTsIOM), που δημοσιεύθηκε την Παρασκευή. Η έρευνα διεξήχθη μεταξύ 1600ενήλικων Ρώσων.

 «Το 80,1% των ερωτηθέντων απάντησε θετικά στην ερώτηση σχετικά με την εμπιστοσύνη τους στον Βλαντιμίρ Πούτιν (+0,4 ποσοστιαίες μονάδες από την προηγούμενη την εβδομάδα).

Το ποσοστό έγκρισης των δραστηριοτήτων του προέδρου από τις 10 έως τις 16 Απριλίου 2023 ήταν 77,5% (+ 0,4 ποσοστιαίες μονάδες)», σημειώνει η μελέτη.

Οι δραστηριότητες της κυβέρνησης της Ρωσικής Ομοσπονδίας εγκρίνονται από το 51,8% των ερωτηθέντων και το έργο του πρωθυπουργού Μιχαήλ Μισούστιν εγκρίνεται από το 54,8% των ερωτηθέντων (- 0,1% ). Το 63,3% (-0,2% ) δήλωσε ότι εμπιστεύεται τον Μισούστιν.

Η υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ Τζάνετ Γέλεν απείλησε την Κίνα με «ολέθριες συνέπειες» εάν το Πεκίνο βοηθήσει τη Μόσχα κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης στην Ουκρανία.

«Κανένα κράτος δεν έχει το δικαίωμα να παρεμβαίνει στις σχέσεις μεταξύ Κίνας και Ρωσία απάντησε ο εκπρόσωπος του κινεζικού υπουργείου Εξωτερικών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

18 Ιουνίου του 1943: Η ίδρυση των Αντικομμουνιστικών Ταγμάτων Ασφαλείας που είχαν ως πρότυπο τα Δημοκρατικό Τάγματα

Από τον Μάρτιο του 1942, με την έγκριση των Αρχών Κατοχής , οι Νομαρχίες είχαν αρχίσει να χορηγούν άδειες οπλοφορίας σε επιλεγμένα άτομα, τα...