24/4/23

Σε «Βέρτιγκο» ο ΜΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ «χώρος» των κατ’επάγγελμα

 Η παρουσία του «Κινήματος 21», που είναι αυτόφωτο και αυτοφυές, λαϊκό κίνημα, του Ανωνύμου του Έλληνος, τους αποσταθεροποιεί, επειδή δεν συναλλάσσεται με την Πρεσβεία,  τους Ολιγάρχες, τους Τραπεζίτες, τη Στοά, τα «Κέντρα» και τα «συμφέροντα» και επιμένει ότι η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες και αγωνίζεται για την αποκατάσταση της Λαϊκής Κυριαρχίας   και της Εθνικής Ανεξαρτησίας.


 Μόνο «Κίνημα 21»  δίνει στον απλό και τίμιο Έλληνα, την ευκαιρία, να διαλέξει την Σωστή πλευρά της Ιστορίας, Ενάντια στη Παγκόσμια Χούντα των Τραπεζιτών , των εμβολιαστών  και την Παγκόσμια Διακυβέρνηση. 

Με Ισχυρό Εθνικό  Κράτος,  ενάντια στην Ολιγαρχία, τα Καρτέλ, τους πράκτορες, τους προδότες και του Κλεφτολουμπινέ. 

Μόνο «Κίνημα 21»  υπόσχεται την απελευθέρωση των ελλήνων από τα δεσμά του ΕΝΦΙΑ των ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΩΝ  και υπόσχεται να φορολογήσει τους ΑΦΡΟΛΟΓΗΤΟΥΣ.

ΜΟΝΟ ΤΟ «ΚΙΝΗΜΑ 21» ΘΑ ΔΙΏΞΕΙ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΑΠΌ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΜΥΘΑΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ, δεν θα βγάλουν "Κληρονομητήτριο" από εδώ .Πρέπει να τους δικαιώσει το αρμόδιο δικαστήριο

  Η κ. Ειρήνη Παπά, την οποία γνώρισα προσωπικά το 1978,  ποτέ δεν δέχτηκε ότι γνώρισε τον Βελουχιώτη ούτε ότι τον ακολούθησε και ούτε φυσικ...