24/4/23

24 Απριλίου 2004. Οι Έλληνες της Κύπρου με ποσοστό 75,8% απέρριψαν το Σχέδιο Ανάν στο δημοψήφισμα, που διεξήχθη ταυτόχρονα στην Ελεύθερη Κύπρο και στα Κατεχόμενα. Στα κατεχόμενα, το 64,91% των εποίκων και Τουρκοκυπρίων, ψήφισε Ναι.

 

Έχει μεγάλη σημασία να μην ξεχνάμε τους πράκτορες Αβνανιστές 

Πριν 19 χρόνια, η Ντόρα, η κόρη του Εφιάλτη και αδελφομητέρα του Εφιαλτάκη ήταν το πρώτο βιολί στην Ορχήστρα των Προδοτών που προπαγάνδιζε στους Έλληνες της Κύπρου το "ΝΑΙ"

 «Οι νυν ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας, πρέπει να καταλάβουν τον ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ρόλο της οικογένειας του Εφιάλτη. ΤΗΣ ΚΩΛΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΩΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΝΣΚΙ». 
 
Δυστυχώς, πέρασαν 19 χρόνια από το υπερήφανο «όχι» των Ελλήνων της Κύπρου στο σχέδιο Αβνάν, αλλά στην Αθήνα κυβερνούν οι Αβνανιστές.
 
Στο δημοψήφισμα της 24ης Απριλίου 2004, οι Ελληνοκύπριοι απόρριψαν το Σχέδιο Αβνάν , παρά τις προσπάθειες των Διεθνιστών, ΑΚΕΛιστών, ΣημιτοΠΑΣΟΚ και της Φαμίλιας Μητσοτάκη. Τότε, όλο το πρακτορείο είχε ανέβη επί σκηνής. Σήμερα, 19 χρόνια μετά έχει μεγάλη σημασία να μην ξεχνάμε τους πράκτορες. 
Τους Αβνανιστές.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βαρυσήμαντη συνέντευξη του καθηγητή Ιωάννη Μάζη.

«Στη χούντα ο εχθρός φορούσε στολή, σήμερα όλοι φοράνε κοστούμια»! Ο Ιωάννης Μάζης «ζωγραφίζει»

https://www.youtube.com/watch?v=LpR9MxlxdCA

----------------------------------------------------------------------->

Από την απελπισία του το έριξε στην ζωγραφική.
Κύριοι, την έχουμε βαμμένη. Σάπιοι μέχρι μυελού.
Άλλη μία εθνική τραγωδία προ των πυλών.

Ανώνυμος είπε...

Άλλη μία κοτσάνα του Μάζη. Οι.... "εχθροί" της "χούντας" του Παπαδόπουλου χαρίσανε τα χρέη στους αγρότες. Είχαν ψηλά το εθνικό νόμισμα. Υπήρχε βιομηχανία που ανθούσε και την οποία κατέστρεψαν οι πράσινοι και κόκκινοι συνδικαλιστές της πρωκτομεταπολιτευσης. Αλλά.... ευτυχώς για τον ελληνικό λαό οι..... μεγαλοσχημοι καθηγηταδες των πανεπιστημίων σαν τον Μαζη τότε ήταν σε δεύτερο και τρίτο πλάνο. Ας μάς αφήσει λοιπόν στην δυστυχία μας ο κ. Μαζης και ας ασχοληθεί με τον παχυλό μισθό του.