21/4/23

Να πάρουν πόδι από την Ελλάδα οι Ρότσιλντ. Έξω το μιάσματα!


 Η ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ 21 ΜΕΤΑ ΤΙΣ 22 ΜΑΙΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΨΗΦΙΣΜΑ      ΓΙΑ ΝΑ ΚΗΡΥΧΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ                       ΟΙ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΩΣ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΛΑΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.

ΖΗΤΑΜΕ  ΝΑ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΘΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΛΥΝΟΥΝ.


ΥΓ1. Ρωτήστε κάθε φιλόδοξο  Εθνοσωτήρα Κατσαριδιάρη και κάθε «μουλωχτό» Πρόδρομο «Μπατριώτη»,  γιατί δεν το σκέφτηκε αυτός «Πρώτος» και τι τους εμποδίζει όλους αυτούς να υιοθετήσουν μια τέτοια ξεκάθαρη προγραμματική θέση.

 ΥΓ2. Η ΚΚΕ λτδ φώναζε «έξω οι βάσεις του θανάτου». «Έξω οι Ρότσιλντ» δεν είπαν ποτέ! Άλλωστε, όπως είχει δξλώσει και η ΑΛΕΚΑ, (Παπαρίγανη), «Σιγά μη φταίνε οι Τραπεζίτες».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Προδοσία του 1897. Τα Ανάκτορα που ησαν στην υπηρσία των Αγγλων οργάνωσαν την ηττα στην Θεσσαλία και την Ήπειρο για να πάρει ενα μάθημα ο ελληνικός λαός και να μην θέλει την απελευθέρωση των υποδούλων Ελλήνων

 Όλα έγιναν για φύγουν οι  Εθελοντές που είχε στείλει ο Δηλιγιάννης στην Κρήτη. Αρχιστράτηγοε της Προδοσίας ήταν ο διάδοχος Κωνσταντίνος. Κα...