23/4/23

. Οι Μητσοτάκηδες μαζί με την Πρεσβεία την Στοά και την ΕΥΠ επανίδρυσαν την ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ως Κόμμα Μαρινάκη

 Το νέο Κόμμα διακήρυξε την πίστη του στον (ΚΕΡΑΤΑ) ΘΕΟ και στην Μπατρίδα, δηλαδή στο Μεγάλο Ισραήλ

 ΕΘΝΟκαρνάβαλος.😂😂😂😂😂😂😂

 Οι ΚαραμανλΟΥΚΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ενώθηκαν με τον Κατσαριδιάρη  στο Κόμμα_Μαρινάκη και ΟΛΟΙ_ΜΑΖΙ με τον Τσουτσούνη τον Ολιγάρχη την ΣΤΟΑ και την Κουμπάρα, θα στηρίξουν την δεύτερη τετραετία της  Αγίας ΚωλοΟικογένειας και θα πουλήσουν το Αιγαίο στους Τούρκους.

Ο "Λιάκουρας" δεν πέρναγε το 2%, και η πρεσβεία τον απέσυρε , οπότε, μπήκε στην Κοινοπαραξία ο κος Βασιλειάδης με του 10.000 φανατικούς και  ο κ. Νικολόπουλος με τους 8.000 χριστιανούς , (που δεν εσωσαν τον κ. Λεβέντη το 2019)  και πάνε για τρίτο Κόμμα. Λεφτά Υπάρχουν. 

Η ΕΠΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ  ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΡΧΗΓΟΣ. Η ΝΕΑ  ΕΠΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ   

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ! 

Η αμερικανική πρεσβεία, και η Στοά, μαζί με το Προδοτικό Εμβολιαστικό Τόξο και την ΑΓΙΑ ΚΩΛΟ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ   σχεδιάζουν την νέα Προδοσία στο Αιγαίο. 

Η ΝΕΑ ΕΠΕΝ, (το ΚΟΜΜΑ ΜΑΡΙΝΑΚΗ)  , είναι το όχημα της  Ολιγαρχίας   και της  Οικογένειας των Μητσοτακένσκι για τη δεύτερη Τετραετία των Περιούσιων εκφυλισμένων. 

Εκπληκτικό! 

Αγράμματος κλωτσοκαφάσης γράφει «Κύττα»!😂😂😂😂😂

Ισοκρατικός πελάτης του Κατσαριδιάρη, πήρε Θάρρος από το Μάστερ Σεφ και μου έστειλε το εξής    μήνυμα:


« κύττα τώρα τι πάθατε, είχατε πιάσει εργολαβία να βρίζετε τον Κατσαριδιάρη και τώρα που δεν θα συμμετάσχει στις εκλογές δεν θα μπορείτε να τον βρίζετε ότι θα προδόσει και τέτοια, οπότε θα πρέπει να βρίζετε τον Κανελλόπουλο για να μην πάει ο κόσμος εκεί, έχετε την ίδια εμμονή εναντίον των εθνικιστών που έχουν οι Μητσοτατσένσκι, οι Τσιμπρέφσκοι και οι λοιποί Εβραίοι μασώνοι Χάζαροι κομμουνιστές κλπ»

Βάζει και ο Ισοκρατικός τον κώλο του με του «πραματευτάδες».

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το σχόλιο είναι του αφόδευση. Κάνει μπαμ. Για ξεκάρφωμα λέει οτι τα γράφει ο κολλητός του ο Τέο, μόνο που τρώνε απο το ίδιο χέρι και είναι αδερφάκια δίδυμα. Τακίμια!

Ανώνυμος είπε...

Η "γραμματική" αυτή είναι το σήμα της στοάς, κ. Χατζαρα. Σου το έχω ξαναπεί. Σε παλαιότερη ανάρτηση σου, υπήρξε ανώνυμος σχολιαστής που ξεκινούσε το σχόλιό του γράφοντας: "κυτταξτε παιδιά....."!! Μου είχε κάνει εντύπωση τότε και κατάλαβα. Της στοάς είναι, κύριε Χατζαρα. Όταν βλέπεις τέτοια "ορθογραφία" είναι το σήμα της στοάς ότι αποφασίζει να γράψει σχόλιο.

Ανώνυμος είπε...

Άμα ζούσαμε στην δεκαετία του ‘60 ορθογραφικά θα ήταν σωστό το «κύττα»… Αυτός που το έγραψε πρέπει να είναι άνω των 60…

Ανώνυμος είπε...

Σκατόφατσα αρχιβλαχαδερό του πούτσου, ποδίτσα δικ@στική. Ουσττττ φασίστα πουλημένε ανθέλληνα των μνημονίων και της εξάρτησης. Τον αγκυλωτό σταυρό του ξάδερφου του Ελ Αραμπί βάλτονα στο βρωμερό σου πάτο