21/4/23

Με το «ΚΙΝΗΜΑ 21» Κανένας φόρος για όσους κάνουν παιδιά και επιστροφή ανα τρίμηνο του ΦΠΑ που πληρώνουν με τις αγορές τους.


 

Η Ελλάδα τού 2023 βιώνει έντονα το δημογραφικό πρόβλημα τη μείωση δηλαδή  των γεννήσεων. Πρόσφατη έκθεση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (Π.Ο.Υ.) αποκαλύπτει ότι ένας στους έξι ανθρώπους παγκοσμίως είναι πλέον στείρος.

       Ο ελληνικός δημογραφικός χειμώνας όμως δεν έχει να κάνει μόνο με τη στειρότητα αλλά  και με το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια οι ελληνικές οικογένειες κάνουν όλο και λιγότερα παιδιά και τα αποκτούν πιο αργά.

       Από το 2011 και μετά, για πρώτη φορά από τότε που υπάρχουν στατιστικά στοιχεία, ο πληθυσμός της Ελλάδας παρουσιάζει μείωση.

       Μέσα στην κρίση, η οικονομική αβεβαιότητα αναγκάζει τα ζευγάρια να καθυστερούν την απόκτηση του πρώτου παιδιού και στη συνέχεια να αναβάλουν την απόκτηση δεύτερου και τρίτου παιδιού.

       Το δημογραφικό είναι θέμα εξαιρετικά πολύπλοκο. Απαιτείται κοινωνική και οικονομική βοήθεια των οικογενειών, ενεργητική υποστήριξη των νέων ζευγαριών, προβολή της μητρότητας και της πολυτεκνίας.

       Στη χώρα μας όμως οι παραπάνω πολιτικές είναι κατά κανόνα πενιχρές έως ανύπαρκτες.

      Τα πολιτικά κόμματα που είναι στη Βουλή τις τελευταίες δεκαετίες αδιαφορούν συνειδητά και διακηρύττουν πως η λύση για το ελληνικό δημογραφικό πρόβλημα θα έρθει από τους λαθραία εισερχόμενους στη χώρα μας αλλοδαπούς!!!! Αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά πως οι πολιτικοί της Ν.Δ., ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝ.ΑΛ., ΚΚΕ, ΕΛΛΗΝ. ΛΥΣΗΣ ,ΧΡΥΣ.ΑΥΓΗΣ και λοιπών κομμάτων και πολιτικών προσώπων που πέρασαν από την Βουλή και επιθυμούν πάλι την είσοδό τους σε αυτήν, εμφανίζονται με  δηλώσεις τους να ασκούν τις εξουσίες τους υπέρ άλλων λαών και εθνών.

        Τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα γεννιούνται λιγότερα από  100.000 ελληνόπουλα το χρόνο.

        Στην Ελλάδα οι δαπάνες επί του Α.Ε.Π., με στοιχεία του 2015,για την προστασία του παιδιού και της οικογένειας ανέρχονται στο  1,3 % περίπου. Ενώ χώρες όπως η Τουρκία, το Ηνωμένο Βασίλειο, και σχεδόν όλα τα άλλα μέλη της Ε.Ε. δαπανούν κατά πολύ περισσότερα.

        Με το Κίνημα 21 η τηλεόραση θα αλλάξει πρότυπο. Θα προβάλλει την ελληνική παραδοσιακή οικογένεια και την οικογενειακή θαλπωρή.

       Το ΚΙΝΗΜΑ 21 προστατεύει την οικογένεια.

Με το «ΚΙΝΗΜΑ 21»

  α) Οι τρίτεκνες οικογένειες θα θεωρούνται πολύτεκνες.

  β)  Κανένας φόρος για όσους κάνουν παιδιά για πέντε χρόνια μετά τη γέννηση κάθε παιδιού. Ο φόρος εισοδήματος θα ειναι 1% , και ανά τρίμηνο θα γίνεται επιστροφή του ΦΠΑ που πληρώνουν με  τις αγορές τους.

  γ)  Η πολιτική για τα αφορολόγητα χωριά, θα αναστήσει την κοιτίδα της ελληνικής οικογένειας.

 Το Κίνημα 21 προτείνει αφορολόγητα τρόφιμα, καύσιμα, ποτά και τσιγάρα. Για είδη ένδυσης και  υπόδησης καί είδη νοικοκυριού φορολογικό συντελεστή 1% για  ΟΛΑ τα εισοδήματα των κατοίκων των έρημων σήμερα ορεινών  και προβληματικών χωριών κάτω των 500 ατόμων και σε νησιά  της άγονης γραμμής.

     δ) Η κατάργηση του ΕΝΦΙΑ για τα φυσικά πρόσωπα θα δώσει  ανάσα στις πολύτεκνες οικογένειες.

     ε) Η αύξηση της αγροκτηνοτροφικής παραγωγής θα δώσει ζωή  στην ύπαιθρο και θα μειώσει την ανεργία.

 Στόχος όλων των ανωτέρω είναι να αναστηθεί η Ελληνική οικογένεια και να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω.

         ΚΑΛΛΙΟΠΗ   ΧΡΥΣΟΣΤΑΛΗ                                                 

      ΥΠΟΨΗΦΙΑ  ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ

             ΜΕ ΤΟ  ΚΙΝΗΜΑ  21

                                                        

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"...Ελληνοαμερικανίδα βουλευτής αποκαλύπτει την διασύνδεση του Α.Φάουτσι με το κινεζικό εργαστήριο της Γουχάν από το οποίο «ξέφυγε» ο Covid-19!..."

Είναι η 21η Απριλίου στας ΗΠΑ, Πρωταπριλιά ; Αν όχι, την πατήσαμε σύντροφοι και μας πήρανε και τα σώβρακα !

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ το Κ21 ειναι για ανθρώπους που εχουν ζωντανό εγκέφαλο οκ ? Σπάνιο σε λίγο είδος. Σήμερα η μεγάλη μερίδα έχει εγκεφάλους καμένους? Αυτός ειναι και ο λόγος που κλαίνε πχ θέλουμε μητσοτακατατακα? Ουα,ουα, θέλουμε Τσίπρα ουά? Κτλ κτλ κτλ θέλουμε εμβόλια να πάμε στον κύριο, θέλουμε φραπέδες ουά ουά οπότε συμπέρασμα?? Χεστα δεν γίνεται τίποτα,.........

.. είπε...

Επειδή το πρόβλημα της υπογεννητικότητας είναι παλιό προ κρίσης και μνημονίων και έχει βαλτώσει πλέον, θα έγραφα κουράσει, να αναφέρουμε επί τροχάδην κάποια χαρακτηριστικά.
Οι προπολεμικές γενεές, που υπέστησαν φτώχεια, πολέμους, προσφυγιά, γενοκτονία, έκαναν πολλά περισσότερα παιδιά από ο,τι οι μεταπολεμικές γενεές. Που οφειλόταν αυτό; Γιατί οι παππούδες μας, που γεννήθηκαν πριν τον πρώτο παγκόσμιο πολεμά και ανδρώθηκαν τεκνοποιωντας έως τον δεύτερο, έκαναν, φτωχοί βιοπαλαιστές όντες, αρκετά παιδιά κάποια εκ των οποίων τους πέθαιναν; Διότι ήσαν εξοικειωμένοι με τον θάνατο, την φθορά, το διαρκές δύσκολο παρόν, το οποίο αντιμετώπιζαν με τον αγώνα. Άνθρωποι σκληροτράχηλοι που τους έδινε ζωή η φύση, τα χωριά μας, εγκαταλελειμμένα σήμερα και η βαθειά πίστη στον Θεό, το μεταφυσικό δηλαδή και το επέκεινα ως απόλυτη εξιλέωση.
Μετά τον πόλεμο, η διαμορφωθείσα παγκοσμιοποίηση, επέβαλε πρότυπα, αξίες, αλλά και οικονομικά δεδομένα στα οποία ο ανταγωνισμός, η ατομικότητα έγιναν ιδεολογία. Ακόμη και η οικογένεια έγινε για την προβολή πλούτου, επίδειξης, ακινήτων, οι σπουδές των παιδιών έγιναν για την προβολή και το βολεμα, η απελευθέρωση των γυναικών δεν νοήθησε ως ισότητα, διακριτή για την ιερή γυναικεία φύση, αλλά ως μέσον επικράτησης επί της κοινωνίας μέσω του άνδρα πολλές φορές δια των νόμων. Τα παιδιά έγιναν βάρος, οπότε τα δολοφονούσαν μέσω εκτρώσεων και ήταν χρήσιμα τα παιδιά μόνο όταν οι συνθήκες το απαιτούσαν ή όταν μια γυναίκα ήθελε να κρατήσει έναν άνδρα. Η διάλυση της οικογένειας δεν είναι φαινόμενο της σήμερον, άρχισε να εμφανίζεται από το 1960 και εντεύθεν, όταν άλλαζε ο κόσμος στην δύση όπου ανήκουμε. Τα παιδιά των πολυπληθών προπολεμικών γενεών μπουχτισμένα από αγωνιστική διάθεση για μεγάλα πράγματα, για μεγάλα εθνικά οράματα, που απαιτούν συλλογικότητα και κοινή ταυτότητα, κατάντησαν επιδιώκοντας τερψιν και αποδοχή κάθε είδους. Τα παιδιά και τα εγγόνια αυτών είναι οι της σήμερον Έλληνες. Υπάρχει συνέχεια και η συνέχεια αυτή είναι αδιάλειπτη. Προφανώς υπάρχουν και υπήρχαν εξαιρέσεις , προφανώς μετά το 2010 οι καταχρεωκοπημενοι Συνέλληνες, εγκλωβισμένοι όντες και απέλπιδες από τυχόν κινήματα και κόμματα, αλλά πλήρως αλλοτριωμένοι δεν βρίσκουν διέξοδο, δεν έχουν αλλά και ούτε οι συνθήκες και η περιρρέουσα ατμόσφαιρα επιτρέπει να βρουν, ώστε κάτι να αλλάξει. Βιώνουμε περίοδο παρακμής. Βλέπεις στον δρόμο νέα ζευγάρια αρκετά καλοντυμένα, να συζούν, χωρίς τέκνα, αλλά με ένα ή δύο σκυλιά ανά χείρας...Δεν είναι τα λεφτά το πρόβλημα κατ'αρχήν...Είναι οι αρχές...

Ανώνυμος είπε...

Τί παιδιά ρε νά κάνουν οισατανιασμενοι νεοέλληνες?? Πού γυρνάνε με σκουλαρίκια στα αυτιά όι αδερφές του ελέους

Ανώνυμος είπε...

πολυ σκ@τιλ@ στην καλλιοπη,πολυ σκ@τιλ@ στην καλλιοπη,πολυ σκ@τιλ@ στην καλλιοπη...

Η Προδοσία του 1897. Τα Ανάκτορα που ησαν στην υπηρσία των Αγγλων οργάνωσαν την ηττα στην Θεσσαλία και την Ήπειρο για να πάρει ενα μάθημα ο ελληνικός λαός και να μην θέλει την απελευθέρωση των υποδούλων Ελλήνων

 Όλα έγιναν για φύγουν οι  Εθελοντές που είχε στείλει ο Δηλιγιάννης στην Κρήτη. Αρχιστράτηγοε της Προδοσίας ήταν ο διάδοχος Κωνσταντίνος. Κα...