25/3/09

1821:Η απελευθέρωση του ελληνικού λαού από την ξένη κατοχή και την Καρτελοκρατία , είναι σήμερα, 188 χρονια μετα, το ζητούμενο.

Από την Τουρκοκρατία, που κράτησε 360 χρόνια ,περάσαμε στην Αγγλοκρατία,1831-1947,και αμέσως μετά στην Αμερικανοκρατία, που συνεχίζεται. Η ρίζα της συμφοράς για τον ελληνικό λαό, βρίσκεται στην εξάρτηση της Πατρίδας μας. Η εθνική ανεξαρτησία και η λαϊκή κυριαρχία που θα επιτρέψουν την κοινωνική ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ παραμένουν στόχοι για διεκδίκηση.

Η πατρίδα μας έχει γίνει ξέφραγο αμπέλι. Η πολιτική και πνευματική ηγεσία, τα κόμματα, ο κρατικός μηχανισμός, ο συνδικαλισμός, έχουν διαβρωθεί , ώστε να καταστεί δυνατή η επιβολή των ξενοκίνητων σχεδιασμών, που εξυπηρετούν τα συμφέροντα της Ουάσιγκτον. Η ελληνική οικονομία έχει διαβρωθεί από τις «μονοεθνικές» πολυεθνικές, και τα Καρτέλ της ντόπιας μεταπρατικής ελίτ.
Η ελληνική ύπαιθρος, ερημώθηκε και ο έλληνας δεν είναι πια μετανάστης αλλά άνεργος που ανταγωνίζεται το μεροκάματο του λαθρομετανάστη.
Στην πρόσφατη ιστορία μας, τα επτά μεσαιωνικά χρόνια της στυγνής στρατιωτικής δικτατορίας και η τραγωδία της Κύπρου ήσαν μια ιδιαίτερα σκληρή έκφραση της εξάρτησης της Ελλάδας από το ιμπεριαλιστικό κατεστημένο των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ.

Η υποτέλεια, η υπονόμευση των εθνικών μας συμφερόντων, η διάβρωση της λαϊκής κυριαρχίας, ο οικονομικός μαρασμός και η εκμετάλλευση του Έλληνα εργαζόμενου πρέπει να ανακοπούν.

Τι αίμα των αγωνιστών της Επανάστασης περιμένει ακόμα την δικαίωση.

ΕΞΩ ΤΩΡΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ.

ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΚΑΡΤΕΛ.

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.

ΖΗΤΩ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ.


Σπύρος Χατζάρας.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αιδώς, Αργείοι….

Κάνετε τόν κόπο νά διαβάσετε τά σημερινά λόγια τού κ. Παπανδρέο : «Χρόνια πολλά στούς… μετανάστες»;;; Γιατι; τί γιορτάζουν όλοι αυτοί;;;
Σάν δέν ντρέπεται;; τελείως ξετσίπωτος… Ντροπή του… καί σέ όσους τόν υποστηρίζουν, νά τόν χαίρωνται… να τούς ζήση!!!!

Ζήτω τό Έθνος!!!

Ανώνυμος είπε...

Προσυπογράφω ΚΑΙ αυτό το κείμενό σας κύριε Χατζάρα. Επαναλαμάνω ότι από καιρό έχω πάρει τη χατζάρα μου και έχω ταχθεί στο πλευρό σας.

Ανώνυμος είπε...

http://www.otenet.gr/hd/announcement_240309.htm μια χρησιμη ανακοινωση για τους συνδρομητες οτενετ.αλλα βλεπουμε και το εξης.η επισημη ανακοινωση ειναι στα ελληνικα.υπαρχει επισης στη συνεχεια και σε μια νεα γλωσσα τα...γραικοελληνικα[greeklish]!!προφανως εκτος απο τους ελληνες χρηστες ηθελαν να πληροφορησουν και τους χρηστες μιας απροσδιοριστης χωρας.παντως ουτε τους ελληνες που ενημερωθηκαν παραπανω ουτε τους ξενους που εμειναν στο σκοταδι!!!οταν o σουρεαλισμος χτυπαει κοκκινο!!!!εκτος και εαν σκοπουν να λατινοποιησουν ημιεπισημα την ελληνικη αλφαβητο..[ρε μπας και το εγραψε η αννουλα μπιλντερμεργκ;]

  29/3/23 Η 29η Μαρτίου στην Ιστορία Η 29η Μαρτίου είναι η 88η ημέρα του  Γρηγοριανού ημερολόγιου. Απομένουν 277 μέρες μέχρι το τέλος του έτ...