20/3/09

«Οι τράπεζες μας εξαπάτησαν»

Τα χρέη «έπνιξαν» τον επιχειρηματία και πρώην δήμαρχο Αιγίου Λ.Σιαβελή

Λύγισε υπό το βάρος των χρεών του, εν μέσω της οικονομικής κρίσης, ο επιχειρηματίας και πρώην δήμαρχος Αιγίου Λ.Σιαβελής.
Σε επιστολές που άφησε πίσω του καταγγέλλει τις τράπεζες, από τις οποίες ζητούσε ρύθμιση των οφειλών του, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
Η εταιρεία μπετόν που επί δεκαετίες διατηρούσε στο Αίγιο ο Κ.Σιαβελής, τους τελευταίους μήνες αντιμετώπισε πρόβλημα ρευστότητας, με επακόλουθο να διογκώνονται τα χρέη.
Ο γιος του Δημήτρης Σιαβελής μιλώντας σε τηλεοπτικούς σταθμούς δήλωσε ότι οι τράπεζες αρνήθηκαν να δώσουν νέα δάνεια, αλλά και να προβούν σε ρύθμιση των χρεών, που «δικαιούμασταν βάσει νόμου με επαναχρηματοδότηση μέσω εγγύησης του Δημοσίου».
Ο επιχειρηματίας άφησε πίσω του επιστολές, καταγγέλλοντας τις τράπεζες ότι «μας εξαπάτησαν» και για «μαφιόζικες συμπεριφορές», ενώ τονίζει:

«Το πρόβλημά μου το έχει το 80% των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Ασφυξία, έμφραγμα, κλείσιμο, απολύσεις, ανεργία. Ας πάρει ευρεία δημοσιότητα η περίπτωσή μας. Αρκετοί ίσως ωφεληθούν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

O Πούτιν άρχισε να καθαρίζει τον κόπρο του Αυγεία. Συνελήφθη ο υφυπουργός Άμυνας Τμιμούρ Ιβάνοφ για δωροδοκία. Στο μέτωπο ο στρατός πανηγυρίζει

  Η Εισαγγελία πιστεύει ότι ο Ιβάνοφ συνέπηξε εγκληματική συνωμοσία με τρίτους, για να διαπράξει εγκλήματα στο πλαίσιο συμβάσεων και υπε...