30/3/09

Καντάφι:Νέα μορφή διεθνούς τρομοκρατίας το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο.


Ο λίβυος ηγέτης Μουάμαρ Καντάφι, δήλωσε ότι το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο (ΔΠΔ) αντιπροσωπεύει "μία νέα μορφή διεθνούς τρομοκρατίας".

"Είναι γνωστό ότι όλες οι χώρες του τρίτου κόσμου αντιτίθενται στο αυτοαποκαλούμενο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο. Αυτό το δικαστήριο είναι κατά των χωρών που ήταν στο παρελθόν αποικίες και που θέλουν να τις ξανακάνουν αποικίες.Πρόκειται για μία πρακτική νέας διεθνούς τρομοκρατίας", δήλωσε μετά τη σύνοδο της Αφρικανικής Ενωσης .

"Δεν είναι δίκαιο να συλλαμβάνεται ένας πρόεδρος", είπε αναφερόμενος στο ένταλμα σύλληψης της 4-ης Μαρτίου από το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο κατά του προέδρου του Σουδάν Ομάρ ελ Μπεσίρ για εγκλήματα πολέμου και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας στο Νταρφούρ.

"Εάν εγκρίνουμε μία τέτοια επιλογή, ένας πρόεδρος να πρέπει να συλληφθεί και να δικαστεί, όπως ο πρόεδρος Μπεσίρ, θα πρέπει επίσης να δικαστούν αυτοί που σκότωσαν τα εκατοντάδες, τα εκατομμύρια παιδιά παιδιά στο Ιράκ και στην Γάζα", υπογράμμισε ο λίβυος ηγέτης.

2 σχόλια:

Albatrus είπε...

φίλτατε καλή σου μέρα και καλή εβδομάδα.
στην προμετωπίδα σου λές και υπογράφεις το:
"Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΟΡΗΓΟ".ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΤΖΑΡΑΣ.

στο Blog σου:
-έχει όμως λογοκρισία! αντιλέγω εγώ.

-κατάργησε και τη λογοκρισία, και την λεκτική επαλήθευση πρώτα, και μετά, θα μπορείς να αναρτήσεις την προμετωπίδα σου.

-σε θυμίζω ότι και ο Πλάτωνας στην εποχή του έκαψε όλα τα χειρόγραφα των υλιστών φιλοσόφων που υπήρχαν στην τότε Αθήνα, καθώς και των βιβλίων κατά την περίοδο της kristallnacht μετά το κάψιμο του Reichstag το '33 στη Γερμανία επί Χίτλερ.

-θυμήσου ότι, αν γραφεί κάτι που δε θα σ'αρέσει,αυτό, θα προσβάλει τον γράφοντα και μόνο.

φιλικότατα
albatrus

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πάντως ότι έχω γράψει έχει αναρτηθεί δεν έχω λογοκριθεί στο παραμικρό και εσύ από ότι βλέπω ότι γράφεις αναρτείται,στο ριζοσπάστη γίνεται αυτό;Μήπως στην τυποεκδοτική ή στις άλλες εταιρείες του ΚΚΕ;Στην απεργία στις 2 Απρίλη θα είναι και οι υπάλληλοι των άνω εταιρειών;Το ΚΚΕ είναι νεκρό διότι δεν μάχεται τα καρτέλ ούτε στηλιτεύει,ούτε πολεμάει τους: Λαμπράκη,Μπόμπολα,Αλαφούζο,Λάτση και λοιπούς του συναφιού που λυμαίνονται αυτόν τον τόπο.Γιατί δεν ζητάει με διαρκείς απεργίες και συγκρούσεις στους δρόμους να αυξηθούν οι μισθοί και οι συντάξεις στο 100%;Γι'αυτό και δεν θα ανέβει ποτέ το ποσοστό του γιατί έχει γίνει νωθρό γιατί είναι το σύστημα.Χρήστος Παναγιωτόπουλος