3/12/09

Αφγανοί βίασαν 27χρονη Ελληνίδα στην Ομόνοια…

Αίσχος…ως πότε θα τους ανεχόμαστε !
πηγή http://eglimatikotita.blogspot.com/2009/12/27.html

Τρεις «αθώοι» και «ταλαίπωροι», βίασαν μια κοπέλα η οποία διέπραξε το έγκλημα να περνά από μπροστά τους στην οδό Μενάνδρου στο κέντρο της Αθήνας.
Αφού την απήγαγαν αυτά τα ανθρωπόμορφα κτήνη, και την μετέφεραν σε μια από τις παλαιές πολυκατοικίες που έχουν καταλάβει κάποιοι άλλοι…. «δύσμοιροι» λαθρομετανάστες, έμποροι ναρκωτικών, όπλων αλλά και προαγωγοί γυναικών, την βίασαν ο ένας μετά τον άλλον και στην συνέχεια την πέταξαν στον δρόμο σαν σκουπίδι…!
Ένας Έλληνας που περνούσε τυχαία την μάζεψε και κάλεσε την αστυνομία. Όλα αυτά τα δήλωσε Σύριος αυτόπτης μάρτυρας ο οποίος έχει υποστεί τα πάνδεινα από τις 2 συμμορίες που έχουν κάνει κατάληψη την συγκεκριμένη περιοχή.
Τους Νιγηριανούς και τους Αφγανούς μαφιόζους οι οποίοι σφάζονται ενίοτε και μεταξύ τους, όποτε ο ένας παραβιάσει την περιοχή του άλλου…!!
Το θύμα κατήγγειλε το γεγονός στο αστυνομικό τμήμα Ομονοίας, ενώ ύστερα από έρευνα συνελήφθησαν οι δύο Αφγανοί 17 και 19 ετών, ενώ αναζητείται ο τρίτος.
θα πρέπει εμείς οι Έλληνες να φοβόμαστε να περάσουμε συγκεκριμένες οδούς στο κέντρο της Αθήνας;
------
Για ποιόν λόγο μας επιβάλλεται να ζούμε μαζί με ανθρωπόμορφα κτήνη τα οποία έχουν καταλάβει μια ολόκληρη περιοχή, έχουν σπείρει τον φόβο και τον τρόμο στους κατοίκους, βιάζουν, χτυπούν, διακινούν ναρκωτικά και όπλα;
Όλοι εσείς που θέλετε την νομιμοποίηση και ελληνοποίηση αυτών των ανθρώπων θέλετε και αυτόν τον «πολιτισμό» τον οποίο μεταφέρουν από τις πατρίδες τους;
Τι θα πείτε όλοι εσείς κύριοι σε αυτήν την κοπέλα και σε όλους όσους έχουν ζήσει παρόμοια περιστατικά σε αυτούς τους στοιχειωμένους δρόμους για το φαινόμενου του ρατσισμού;;
Τι θα τολμήσετε να πείτε για να την πείσετε να μην τους απεχθάνεται;

Κ. Πρωθυπουργέ δείτε το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης και των επιπτώσεων αυτής όσο υπάρχει ακόμα χρόνος. Σας προειδοποιούμε πως ο χρόνος που έχει απομείνει είναι ελάχιστος.
Κανένας Έλληνας δεν θα δεχθεί την ελληνοποίηση και νομιμοποίηση αυτών των ανθρώπων. Μην κάνετε το λάθος να στραφείτε ενάντια στο συμφέρον του έθνους, ενάντια στους Έλληνες και στο μέλλον του τόπου μας, καθώς δεν θα αργήσει η ημέρα που θα πάρετε την θέση της Ν.Δ στην αντιπολίτευση. Ο κόσμος δεν θα ανεχθεί επιπρόσθετα προβλήματα επιβίωσης. Είμαστε ήδη πολύ επιβαρυμένοι.
( Λ )..

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σπύρο είναι βέβαιο ότι εργάζεσαι σε μεγάλο κανάλι, διότι τα άλλα κανάλια της πόλης-κράτους ΜΕΓΑ, ΑΝΤΕΝΝΑ ΚΛΠ. δεν έχουν δημοσιογράφους-ερευνητές ώστε να παρακολουθούν τα γεγονότα (π.χ. τον βιασμό της ελληνίδας από τους ευγενείς λαθρομετανάστες) και προσπαθούν να καλύψουν την έλλειψη ειδήσεων με φανταχτερά στούντιο.
Καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο σου

Ο πρωθυπουργός των ΛΟΑΤΚΙ θα συναντηθεί με τον Ερντογάν στις 13 Μαΐου

Το Ραντεβού του πρωθυπουργού των ΛΟΑΤΚΙ με τον Ταγίπ θα πραγματοποιηθεί  μετά την αναμενόμενη επίσκεψη του Ερντογάν στην Ουάσινγκτον στις 9 ...