8/12/09

Η Λαϊκή Κυριαρχία ήταν στιγμιαία στις 4 Οκτωβρίου. Η εξουσία της Goldman Sahs και των Περιούσιων είναι διαρκής.

Του Σπύρου Χατζάρα

Η Ελλάδα είναι από την εποχή των Δανείων της Ανεξαρτησίας «όμηρος» των Τραπεζιτών. Το 1824 και το 1825 συμφωνήθηκαν δύο δάνεια με εξωφρενικά spreds και προμήθειες , από την Αγγλία, με εκδότες τους περιούσιους αδελφούς Ρικάρντο, (του συστήματος Ρότσιλντ).Έκτοτε η Ελλάδα βρίσκεται υπό την κυριαρχία των περιούσιων Τραπεζιτών.
Αυτό είναι το Εθνικό μας Άγος.
Η Λαϊκή Κυριαρχία μπήκε για μια ακόμα φορά σε διαπραγμάτευση, σε δύο μυστικές συναντήσεις που έγιναν στο Καστρί. Στις 3 Νοεμβρίου ο εκλεγμένος πρωθυπουργός, συναντήθηκε με τον Gary DS. Cohn, πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Goldman Sachs. Στις 29 Νοεμβρίου με τον Λουκά Παπαδήμο . Οι συμφωνίες έκλεισαν, το πρόγραμμα της κυβέρνησης διαμορφώθηκε, οι προμήθειες οριστικοποιήθηκαν, και το πάρτι άρχισε.

Ο εντολοδόχος των Τραπεζιτών, πρέπει να χρησιμοποιήσει την πειθώ, τα μέσα ενημέρωσης των εργολάβων, για να μας πείσει, να δεχθούμε το πρόγραμμα ν τραπεζιτών. Εάν δεν πεισθούμε υπάρχουν τα ΜΑΤ, και στο τέλος ,οι «ειδικές δυνάμεις» των κουκουλοφόρων.
Η ψυχολογική επιχείρηση του ΧΑΟΥΣ.

Αυτή είναι πολύ απλά και σύντομα, η περιγραφή της πολιτικής πραγματικότητας

Η Ελλάδα βρίσκεται υπό την κυριαρχία του Καρτέλ των 11 ξένων τραπεζών που αγοράζουν τα Ελληνικά ομόλογα.

Τον Ιανουάριο του 2009 ,πρότεινα στην κυβέρνηση Καραμανλή, να δανειστεί από την Κίνα και τη Ρωσία και να φορολογήσει τους τόκους των ομολόγων.

Το σπάσιμο του καρτέλ των 11 τραπεζών, ήταν και είναι προϋπόθεση για τη διεκδίκηση της εθνικής μας ανεξαρτησίας, και της κυριαρχίας του ελληνικού λαού.

Κάποιοι του «παλαιού ΠΑ.ΣΟ.Κ.» στη νέα κυβέρνηση, κινήθηκαν προς την κατεύθυνση της Κίνας, με θετικά αποτελέσματα. Αλλά οι χαφιέδες της 5ης φάλαγγας διέρρευσαν τις συζητήσεις στο Ρόιτερς και άρχισε η συντονισμένη επίθεση του Καρτέλ, για να ακυρώσει αυτήν την πολιτική κίνησή.

Ο Καποδίστριας, για να αποφύγει τον έλεγχο των περιούσιων τραπεζιτών προσέφυγε στον διακρατικό δανεισμό,(Ρωσία-Γαλλία), ενώ ο Όθωνας (και η αντιβασιλεία), δεν πήρε καθόλου εξωτερικά δάνεια και αρνήθηκε να εξυπηρετήσει τα τοκογλυφικά δάνεια του 1824 και 25. Για το λόγο αυτό τον έδιωξαν άλλωστε.

Μετά, η τοκογλυφία μας οδήγησε, το 1897, στη χρεοκοπία και στον Διεθνή Οικονομικό Ελεγχο. Από το 1824 ως το 1897 η Ελλάδα πήρε 10 εξωτερικά δάνεια, συνολικού ύψους 770 εκ. γαλ. Φράγκων .Κατά μέσο όρο η τιμή έκδοσης κυμάνθηκε στο 72,54%, δηλαδή το Ελληνικό Βασίλειο ,χρεώθηκε 770 εκ. γ.φ. αλλά «στο χέρι» πήρε 464,1. Τα υπόλοιπα ήταν τιμή έκδοσης και διάφορα άλλα έξοδα-κρατήσεις, ή πιο απλά, ήταν το κέρδος των τραπεζιτών.
Το εξωτερικό χρέος, δεν μηδενίστηκε με τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο.

Το συνολικό χρέος του Ελληνικού Δημοσίου έφτασε την 1-1-2003 που μπήκαμε στο Ευρώ, τα 166,117 δις ,και οι εγγυήσεις του δημοσίου ήταν 8,7 δίς.
Σήμερα το χρέος είναι πάνω από 300. Αύξηση 134 δις μέσα σε 6 χρόνια. Και το ποσό αυτό δεν οφείλεται όλο στα ελλείμματα!
Αυτό είναι το κέρδος των τραπεζιτών.
Η «μεγάλη μας φίλη» από το δημόσιο χρέος κέρδισε, τους πρώτους εννέα μήνες του 2009 821,3 εκατ. ευρώ.

ΥΓ1. Η Deutsche Telekom έβγαλε κάτι παραπάνω από 2 δις ευρώ από τον ΟΤΕ το 2008, που τον αγόρασε για 650 εκατ. δηλαδή τον πήρε τζάμπα

ΥΓ2. Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. είναι έτοιμο να πουλήσει στις τράπεζες τα μέλη του, για να εισπράξει προμήθεια από τους τόκους για τις αγορές τους. Το τέως κίνημα προσχώρησε στο τραπεζικό Καρτέλ.

YΓ3. ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ 1929 ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, ΟΙ "INSIDE-INFORMATION" ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΙ SHORT-ΑΡΟΝΤΑΣ ΤΗ WALL STREET ΣΚΟΥΠΗΣΑΝ-ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΜΕΤΟΧΕΣ ΩΣ ΡΕΤΑΛΙΑ -π.χ.- ΣΥΜΒΟΛΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ 1 ΔΟΛΑΡΙΟΥ ΓΙΑ 3 ΣΕΝΤΣ...

...ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΧΛΑΔΙΟΥ ΣΤΙΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΣ ΡΟΤΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΠΕΝΤΕΛΙΚΟΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ-GEORGE SALAMALEKOUM KAI TO OIKONOMIKO ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΣΟΥΓΚΡΙΖΑΝ ΤΑ ΠΟΤΗΡΙΑ ΣΑΜΠΑΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΥΣ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΤΗΣ GOLDMAN SACHS ΑΝΑΦΩΝΟΝΤΑΣ ΕΠΑΝΕΛΛΗΜΕΝΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΣΗ...

"Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ"... ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ...ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΟΜΟΛΟΓΑ (ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ)... ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΟΥ...
...Η ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΥΠΟΣΧΕΣΗ-ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ JEFRY ΤΗΣ PASOK BANK A.E. ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ....
....ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...
ngaskg

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ξέρεις Σπύρο ποιό είναι το πρόβλημα μ' εσάς τους πρώην Πρασινοφρουρούς ? Τι είναι εκείνο που εξασθενεί το λόγο σας ? Πως τόσα χρόνια υπηρετήσατε μιά κατάσταση με τον Αντρέα που προετοίμασε, έθεσε τα θεμέλια, για να φτασουμε στα τωρινά τετελεσμένα. Πως αυτό το έγκλημα, η διάλυση του όποιου ελληνικού κράτους με τη γιγάντωση της ρεμούλας τη δεκαετία του 80, έγινε οργανωμένα βάσει σχεδίου από τον Ηγέτη σας, που έδρασε ως αμερικάνος πράκτωρας φυτευτός όπως κι ο μπαμπας του...
Ο Αντρέας αναγκαστικά περιέβαλε τον εαυτό του με πολιτικά μηδενικά, με λαμογιολουμπίνες για να λέμε τη σκληρή αλήθεια. Σαν το Μενιο, τον Ακη, τον Κατσιφάρα, αλλά και από τεχνοκράτες του αμερικάνικου συστήματος, ή απο μεταγραφές σαν τον πανάθλιο Πάγκαλο... Πίσω απ' αυτούς ακολουθούσαν χιλιάδες "ευεργετηθέντες" σαν και του λογου σου, στους οποίους μοίραζαν θέσεις και λεφτά για να τους λιβανιζουν. Ετσι απλά ξεκίνησε το "σύστημα Πασόκ", που σήμερα απειλεί να καταπιεί την ελλάδίτσα μας.
Ενυγουαίηζζζ, πάλι καλά που έστω αργα διαφοροποιηθήκατε ως "πατριωτικό πασόκ" και γράφετε και κάτι αλήθειες τώρα στα στερνά. Η ουσία πάντως ειναι μία ! Τον δήθεν "εκσυγχρονισμό" δεν τον ξεκίνησε ο Σημίτης, απλώς συνέχισε την υπονόμευση και πέρασε στην "αποδόμηση" ολάκερης της κοινωνίας με την επιβολή της αγγλοπρέπειας και του λάϊφ στάϊλ. Και αυτό εμεινε στη συνείδηση του ελληνικού λαού. Ενα είναι το Πασόκ !

Σπύρος Χατζάρας είπε...

Ξέρεις φίλε μου ποιό ειναι το πρόβλημα με εσένα.Εισαι αθεράπευτα οπαδός,αόμματος και κουφός. Άλλα βλέπεις άλλα καταλαβαίνεις. Με δυο λόγια ζεις στον κόσμο σου. Στο «κόμμα» και την «παράταξη».
Ο πράκτορας Καραμανλής ο νεότερος έδωσε 100 δίς στο Καρτέλ των Τραπεζών και όχι ο μακαρίτης Αντρέας. Ο πράκτορας Καραμανλής (ο Θειος) υπέγραψε τις συμφωνίες Ζυρίχης- Λονδίνου, και εφάρμοσε την πολιτική εκτουρκισμού των Πομάκων.
Οι προδότες γερμανοτσολιάδες έκαναν σύμβαση με τους Εγγλέζους και έγιναν «εθνικόφρονες».(Μαζί και οι μαυραγορίτες, οι πουτάνες των γερμανών, και οι "μεταφραστές" τους.
Είναι αργά να αλλάξεις. Είσαι ένοχος για ότι ψήφισες. Μείνε στον λήθαργο σου και άσε μας να δούμε τι θα κάνουμε με τους προδότες δεύτερης γενιάς.
Ἔγειραι καὶ ἆρον την κριτική σου και περιπάτει.
Σπύρος Χατζάρας

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί λόγω της θέσης σου τότε να ξέρεις περισσότερα,το θέμα όμως είναι ότι κι'αυτοί που δεν είναι προβατοειδή κομματοσκυλα και θέλουν να σκέφτονται ανεξάρτητα,έχουν πολλά ερωτηματικά για τον Ανδρέα Παπανδρέου .Ο πράκτορας Καραμανλής ο πρεσβύτερος δεν τον έφερε ή όχι; Βάσει ποιών συμφωνιών;; Δεν υπάρχει αντίρρηση ότι η πολιτική του δεν έχει σχέση με τη σημερινή ξεφτιλισμένη πολιτική των επιγόνων ,αλλά είχε δημαγωγικές παραμέτρους , υπερχρέωσε τη χώρα και έβαλε τις βάσεις για το πλήρες ξεχαρβάλωμα της παιδείας με το περίφημο νόμο πλαίσιο .
Είναι ,εξάλλου,σαφές σε οποιονδήποτε αντικειμενικό παρατηρητή ότι ουδέποτε υπήρξε ούτε τώρα υπάρχει ανεξάρτητο ελλαδικό κράτος .Από τότε που φάγανε τον Καποδίστρια μας πάνε από τον Αννα στον Καϊάφα.Τώρα έχουν προγραμματίσει και την τελική μας εξόντωση. Στα πλαίσια αυτά μπορεί να υπάρξει πραγματικός ηγέτης και αν δεν είναι κάλπικος ,πόσο καιρό θα του πάρει να βλέπει τα ραδίκια ανάποδα;

Ανώνυμος είπε...

O μακαρίτης γέρος της Δημοκρατίας Γ.Παπανδρέου το ήξεραν και οι πέτρες ότι ήταν των Άγγλων.Δοτός πρωθυπουργός της Αγγλικής κατοχής το 45 ήταν άλλωστε.
Ακόμα μας ταλαιπωρούν οι ατυχής πολιτικές επιλογές του όσο και οι επιλογές του στις γυναίκες.
Ο Αντρέας έτρεφε παθολογικό μίσος για τον πατέρα του που του καλλιέργησε η μάνα του.
Κατά τον Νατοϊκό πράκτορα Στριγγά ήταν όργανο του Ροκφέλερ και είχε αποστολή την οικονομική εκτέλεση της Ελλάδας. γιαπαραδοθούαμαχητίαμαχητί

Η Προδοσία του 1897. Τα Ανάκτορα που ησαν στην υπηρσία των Αγγλων οργάνωσαν την ηττα στην Θεσσαλία και την Ήπειρο για να πάρει ενα μάθημα ο ελληνικός λαός και να μην θέλει την απελευθέρωση των υποδούλων Ελλήνων

 Όλα έγιναν για φύγουν οι  Εθελοντές που είχε στείλει ο Δηλιγιάννης στην Κρήτη. Αρχιστράτηγοε της Προδοσίας ήταν ο διάδοχος Κωνσταντίνος. Κα...