6/12/09

5 Ιταλοί, 4 Έλληνες και 3 «ντόπιοι» Αλβανοί , έστειλαν «ηχηρό μήνυμα» για την «κλιματική αλλαγή» , Καραγκιόζη βοηθέ της Ψωλέχ

200 άτομα στην συγκέντρωση των «κατοίκων»

Παρά τη βροχή το πάρτι-μολότοφ άρχισε.

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε γύρω στις 7.30 το βράδυ στην Οδό Μεταξά στα Εξάρχεια. στις αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν εκεί. Ακολούθησε αστυνομική επιχείρηση κατά την οποία προσήχθησαν 93 άτομα. Από τους προσαχθέντες 12 κρατούνται και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Πρόκειται για 5 Ιταλούς, 4 Έλληνες και 3 Αλβανούς.

(Που «τιμούσαν τον συμμαθητή τους», και είχαν ανησυχίες για την κλιματική αλλαγή) !!!!

Παράλληλα , ομάδα κουκουλοφόρων βγήκε από το Πολυτεχνείο και έσπασε τα τζάμια και πέταξε βόμβες μολότοφ σε δύο σταθμευμένα ΙΧ στη συμβολή των οδών Μπόταση και Στουρνάρη. Η ομάδα των νεαρών επιτέθηκε επίσης με πέτρες και στις αστυνομικές δυνάμεις που ήταν συγκεντρωμένες στο χώρο. Λίγο πιο μακριά, περίπου 200 άτομα βρίσκονταν συγκεντρωμένοι στο σημείο (Μεσολογγίου και Τζαβέλλα) που άφησε την τελευταία του πνοή ο Γρηγορόπουλος

Άλλοι κουκολοφλόροι , χωρισμένοι σε ομάδες των 20 ατόμων, είχαν στήσει ενέδρα στους αστυνομικούς και τους επιτέθηκαν στην οδό Θεμιστοκλέους με πέτρες και μπουκάλια.
Οι αστυνομικοί απάντησαν με ρίψη χειροβομβίδας κρότου - λάμψης, τρέποντας τους νεαρούς σε φυγή. Από την επίθεση τραυματίστηκαν δύο αστυνομικοί.

Στο Κερατσίνι μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο «Ρεσάλτο» και αφού οι νεαροί που επιτέθηκαν στις δυνάμεις της ασφάλειας διαλύθηκαν από τα ΜΑΤ, προχώρησαν σε κατάληψη του Δημαρχείου. H κατάληψη "έληξε" στις 12:05. Από τους 41 προσαχθέντες από το Δημαρχείο Κερατσινίου -σύμφωνα με την αστυνομία- «κάποιοι θα συλληφθούν» . Για όσους δεν προκύψουν στοιχεία θα αφεθούν ελεύθεροι μετά την εξακρίβωση στοιχείων.(Για να πάρουν μέρος αύριο στο μνημόσυνο!Μην είναι και εκεί 200.Η κατάληψη του Δημαρχείου δεν είναι παράνομη πράξη;)
Συνολικά απόψε.161 προσαγωγές και74 συλλήψεις.(μόνο)

Ομάδα περίπου 60 ατόμων, επιτέθηκε στη διμοιρία των ΜΑΤ που φρουρούσε το χώρο με πέτρες, ξύλα και άλλα αντικείμενα και προξένησε φθορές σε 3 υπηρεσιακά αυτοκίνητα της ασφάλειας που ερευνούσε το χώρο.

Ο καραγκιόζης πρώην δημοτικός σύμβουλος Κερατσινίου ,Δημήτρης Καρακώστας, έκανε δηλώσεις ,για «νέα Χούντα στο Κερατσίνι και ορδές Χρυσοχοΐδη»

Μετά το Κερατσίνι, η Αστυνομία έκανε μια ακόμη επιχείρηση σε "στέκι αντεξουσιαστών" στο Μενίδι.

Στη Θεσσαλονίκη στις 2 το πρωί άρχισαν επεισόδια έξω από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης . Ομάδες "νεαρών" πετούσαν πέτρες και βόμβες μολότωφ κατά των αστυνομικών δυνάμεων που βρίσκονται στην Πύλη Εμπορευμάτων της ΔΕΘ. Αποκλεισμένη η οδός Εγνατία για την κίνηση των οχημάτων από Γ’Σεπτεμβρίου μέχρι και την πλατείας Συντριβανίου.

Η Αφροδίτη πέρσι ήταν με την επανάσταση. Φέτος έβαλε λίγο νερό στο κρασί της αλλά δεν μετάνοιωσε!
-«Σχεδόν πριν από έναν χρόνο ανήκα σε αυτούς που υποστήριζαν ότι οι κινητοποιήσεις του Δεκέμβρη ήταν μια υγιής αντίδραση της κοινωνίας, και εξακολουθώ. Ένα παιδί δολοφονήθηκε από όργανο του κράτους και φυσικά και έπρεπε να ξεχυθούμε όλοι στους δρόμους, ακόμα κι αν το υλικό τίμημα ήταν βαρύ.

Λίγες ημέρες αργότερα θυμάμαι να γράφω πως θα πρέπει να είμαστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί διότι αυτή η αυθόρμητη σε πανευρωπαϊκό επίπεδο κινητοποίηση ενδέχεται να καπηλευτεί από άλλες δυνάμεις με άλλους στόχους, διόλου αυθόρμητους.»

Κυρία Αλ Σαλέχ!


Καληνύχτα μας.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Kαληνύχτα μας βέβαια!
Αφου εχουμε αναγορεύσει την βίζιτα, σε θεσμικό οργανο της πολιτείας μας!
Ετσι ανάμεσα από δύο ¨ξεπέτες¨ που κάνει, δίνει και τις συμβουλές της στον υπουργό (τρομάρα του) μας.

Ανώνυμος είπε...

Σκεφτείτε ξεφτίλα που έχει αυτή η χώρα για να μην την κυβερνούν Έλληνες στη νοοτροπία και όχι μόνο. Είχαμε Πλάτωνα και τώρα Αλ Σάλεχ.
Αλλά ας αφήσουμε τους αρχαίους. Είχαμε Σολωμό, Μακρυγιάννη και Περικλή Γιαννόπουλο και σήμερα έχουμε άτομα που ήταν τόσο κακοί μαθητές και δεν μπορούσαν να περάσουν ούτε σε ΤΕΙ. Με τα φράγκα πήγαν στο Ντιρί, με τα φράγκα έκαναν μεταπτυχιακό, με το βύσμα αναγνωρίστηκε το πτυχίο της και πλέον την έχουμε καθηγήτρια και υπεύθυνη για την Παιδεία.Το ξύλο το απελέκητο μας το παίζει ταγός.
Και η Αλ Σάλεχ το παίζει μετριοπαθής συμβουλάτορας.
Χίλιες φορές Μιμή. Και πιο ωραία ήταν και πιο ειλικρινής και τουλάχιστον δεν ήταν περιούσια. Αστειευόμενος γράφω το τελευταίο αλλά δεν απέχει και πολύ απο την πραγματικότητα.

Ανώνυμος είπε...

Διαβάστε το παρακάτω άρθρο της ¨σίβυλλα¨ για να καταλάβεται το μέγεθος του σχεδίου αποσταθεροποίησης της χώρας

¨Το «Εξπρές του μεσονυκτίου» για 5 ιταλούς πολίτες, χώρας της Ευρωπαϊκής Ένωσης!
Αυτή την ώρα (11:15) προσάγονται στον εισαγγελέα με τη συμπαράσταση νομικών και του Ιταλού Προξένου στην Αθήνα, για ν’ αντιμετωπίσουν την καταστολή της Ελλάδας του 2009!
Σκηνές από την γνωστή ταινία που περιγράφει την κατάσταση στην Τουρκία της χούντας θυμίζει η συμπεριφορά της Ελλάδας σήμερα. Κι όλα αυτά από τα αντιδημοκρατικά μέτρα καταστολής του κράτους και του παρακράτους, παρά την εκλογή στην πρωθυπουργία του Γιώργου Παπανδρέου, γνωστού για τις δημοκρατικές του αντιλήψεις και σκέψεις.
Τι συμβαίνει;
Δίνει κάπου «εξετάσεις» η πατρίδα μας;
Αυτή την ώρα προσάγονται στον εισαγγελέα 5 Ιταλοί πολίτες με γελοίες και κατασκευασμένες κατηγορίες (δεν είχαν τόπο παραμονής, δηλαδή ξενοδοχείο, αφού έφθασαν την ίδια μέρα και φυσικά δεν έχουμε χούντα στην Ελλάδα. Μήπως έχουμε; Για αντίσταση κατά της Αρχής…). Μαζί τους, συμπαραστάτης τους η κυβέρνηση Berlusconi με τον Πρόξενο της Αθήνας (το είδαμε κι αυτό! Ο Berlusconi υπερασπιστής ανθρωπίνων δικαιωμάτων)!
Βία και προληπτική κρατική καταστολή! Άντε τώρα να ελπίζουμε στην υλοποίηση αντιδημοκρατικών θεσμών που ψήφισε η δεξιά…
Το κράτος και παρακράτος έχει αναλάβει να εκθέσει ανεπανόρθωτα τον Γιώργο Παπανδρέου;
Τι πραγματικά συμβαίνει στο νέο υπουργείο ΠΡΟ.ΠΟ;
Γιώργο Παπανδρέου, μήπως πρέπει να σταματήσει αυτός ο εξευτελισμός της χώρας μας;¨
Αναρτήθηκε από σίβυλλα στις


ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!!