7/12/09

Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ (ΠΑΣΟΚ-BANK ΑΕ.) ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΚΑΡΤΕΛ

Οι πελάτες περιμένουν την "Πράσινη πίστωση" με την κάρτα-μπόνους
ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΑ ΚΕΡΔΗ Η PASOK-BANK AE. ΜΕ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΜΕΤΟΧΗΣ ΤΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ GOLDMAN SACHS.

Πιστωτική κάρτα-bonus, της ΠΑΣΟΚ-bank στους λαθρομετανάστες- μέλη, «με πράσινη πίστωση» 4000 ευρώ, (και με διαγραφή χρέους). ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΕΣΟΔΑ 9.000.000 ΕΥΡΩ

Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος παραμένει ο George Green Salamalekum

Του Σπύρου Χατζάρα

Ένα βήμα πριν από την έκδοση πιστωτικής κάρτας-μπόνους, για τα μέλη του, βρίσκεται το ΠΑΣΟΚ.
Η PASOK credit card (πιστωτική κάρτα ΠΑΣΟΚ), θα είναι έτοιμη , εντός του 2010, θα έχει τις ιδιότητες μιας οποιασδήποτε πιστωτικής κάρτας τράπεζας, με πιστωτικό όριο, γύρω στα 3.000-4.000 ευρώ. Ο κάτοχός της, θα έχει εκπτώσεις σε μια σειρά από καταστήματα τόσο στην Αθήνα όσο και στις επαρχιακές πόλεις.
«Θα συγκαταλέγει γενναίες εκπτώσεις σε πάσης φύσεως μαγαζιά και επιχειρήσεις. Από καταστήματα ένδυσης και υπόδησης, μέχρι ταξιδιωτικά γραφεία, βιβλιοπωλεία, δισκοπωλεία και σούπερ μάρκετ» όπως λένε χαρακτηριστικά από τα κεντρικά γραφεία της ΠΑΣΟΚ-BANK.

Την πιστωτική κάρτα θα την πάρουν όλοι όσοι είναι μέλη του Κινήματος, και έχουν πληρώσει τη συνδρομή τους , αφού πρώτα συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση.

Το κόμμα βρίσκεται σε συζητήσεις με αρκετές τράπεζες προκειμένου να αποφασίσει με ποια θα συνεργαστεί ώστε να προχωρήσει το συντομότερο δυνατό στην έκδοση της πιστωτικής κάρτας. (συζητούν το ποσοστό της προμήθειας). Αναμένονται οι σχετικές προσφορές.
. Στα «συν» της PASOK credit card είναι το γεγονός ότι ο κάτοχός της δεν θα πληρώνει ετήσια συνδρομή για την ανανέωσή της κάθε χρόνο ούτε στο ΠΑΣΟΚ, ούτε στην τράπεζα.Θα πληρώνει βεβαίως και στην ΠΑΣΟΚ-BANK, και στην Τράπεζα μητέρα, και στις (Μητέρες-Μητέρες), VISA-MASTER, τις προβλεπόμενες προμήθειες.(6% συνολικά).

Η PASOK credit card θα είναι bonus για τα μέλη, που πληρώνουν την ετήσια συνδρομή τους στο κόμμα, που ξεκινάει από τα 12 ευρώ για αγρότες και (λαθρο)μετανάστες και φτάνει ώς και τα 500 ευρώ για τους βουλευτές και τους ευρωβουλευτές!

Με την κίνηση αυτή πιστεύουν στην ΠΑΣΟΚ ΑΕ, ότι θα βάλουν μια τάξη στα οικονομικά τους, αφού οι ψηφοφόροι και οι λαθρομετανάστες, που είναι μέλη, θα πληρώσουν τις συνδρομές τους, (για να πάρουν την κάρτα-μπόνους),αποφέροντας έτσι, μαζί με τις προμήθειες, έσοδα εκατομμυρίων ευρώ!

Εντός των επομένων ημερών, η Ιπποκράτους θα αποστείλει σε πρώτη φάση, σε περίπου 150.000 ψηφοφόρους και λαθροψηφοφόρους που έχουν συμπληρώσει τη σχετική αίτηση, την κάρτα μέλους του Κινήματος που θα ισχύει εφ’ όρου ζωής.

Τά έσοδα από τις συνδρομές και τις προμήθειες από την PASOK credit card υπολογίζονται από τις οικονομικές υπηρεσίες της Ιπποκράτους σε 8.000.000 - 9.000.000 ευρώ!

ΥΓ.Διπλογραφικό σύστημα θα βάλουνε ή πάλι, τα 9000000, θα τα γράφουν σε μπακαλοτέφτερα;

ΕΡ.Στους λάθρο... σε ποια διεύθυνση θα το στείλουν;;;
ΑΠ.Θα την παραλάβουν αυτοπρόσωπος από τα ...Κεντρικά ή το τοπικό υποκατάστημα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Στους λάθρο... σε ποια διεύθυνση θα το στείλουν;;;

Η Προδοσία του 1897. Τα Ανάκτορα που ησαν στην υπηρσία των Αγγλων οργάνωσαν την ηττα στην Θεσσαλία και την Ήπειρο για να πάρει ενα μάθημα ο ελληνικός λαός και να μην θέλει την απελευθέρωση των υποδούλων Ελλήνων

 Όλα έγιναν για φύγουν οι  Εθελοντές που είχε στείλει ο Δηλιγιάννης στην Κρήτη. Αρχιστράτηγοε της Προδοσίας ήταν ο διάδοχος Κωνσταντίνος. Κα...