1/12/09

Το Όχι των Ελβετών και η Παγκόσμια Διακυβέρνηση

Ο ενιαίος μηχανισμός παραπληροφόρησης της Νέας Τάξης μπήκε σε κίνηση

Του Σπύρου Χατζάρα

Οι ενιαίες και σχεδόν ταυτόσημες «αντιδράσεις» σε όλο τον κόσμο για το «Όχι» στους μιναρέδες», που είπαν με το συντριπτικό 57,5% ,οι Ελβετοί, αποδεικνύει την ύπαρξη ενιαίου καθοδηγητικού και συντονιστικού κέντρου. Ευρωπαϊκές κυβερνήσεις, διανοούμενοι και «υπέρμαχοι των ανθρωπίνων δικαιωμάτων» καταδικάζουν την απόφαση που έλαβαν οι Ελβετοί.

Οι Νέο-Οθωμανοί, οι χαφιέδες, οι πράκτορες, οι σκοταδιστές, οι πραγματικοί φασίστες και όλο το σκυλολόι των «επαγγελματιών αντιρατσιστών», έχουν φάει τα λυσσακά τους, με την Ελβετία.

Από τον «κρυπτοΕβραίο» υπουργό Εξωτερικών της Γαλλίας ,τον (πεταχτούλη) Μπερνάρ Κουσνέρ, που δήλωσε στο ραδιόφωνο της RTL, «εχω σοκαριστεί από την απόφαση αυτή που είναι αρνητική όσον αφορά τις ανησυχίες, ακόμη και των Ελβετών, γιατί αν δεν μπορούν να οικοδομηθούν μιναρέδες, αυτό σημαίνει ότι καταργούμε μια θρησκεία», και την ειδική εισηγήτρια του ΟΗΕ, για την ανεξιθρησκία, Άσμα Τζαχανγκίρ ,που δήλωσε ότι η απαγόρευση της ανέγερσης μιναρέδων αποτελεί «καταφανή διάκριση απέναντι στα μέλη της μουσουλμανικής κοινότητας στην Ελβετία» και ότι ανησυχεί βαθύτατα, «όσον αφορά τις αρνητικές συνέπειες αυτού του δημοψηφίσματος στην ανεξιθρησκία και την ελευθερία τέλεσης των θρησκευτικών λειτουργιών για τα μέλη της μουσουλμανικής κοινότητας στην Ελβετία» ως την κυρία Έρση , (που μάλλον πρέπει να πάει για καμιά εξέταση ούρων στον ΕΔΟΕΑΠ για να δει αν στέκει στα καλά της), στην «Χαφιεδοτυπία» , (Εθνικιστικό ντελίριο στο δημοψήφισμα κατά των μιναρέδων) , η γραμμή είναι μία και ενιαία.

Παραχάραξη της λογικής και της πραγματικότητας . Μετατροπή του άσπρου σε μαύρο.

Στην Ελβετία λειτουργούν 200 επίσημα Τζαμιά, από τα οποία τα 4 μόνο έχουν μιναρέδες, γεγονός που δεν έχει εμποδίσει τα μέλη της μουσουλμανικής κοινότητας. να τελούν ελεύθερα τα θρησκευτικά τους καθήκοντα. Επιπροσθέτως στην Ελβετία λειτουργούν και άλλα 1800 περίπου ιδιωτικά τζαμιά σαν αυτά που έχουμε στην Ελλάδα. Εξάλλου ο μιναρές ουδόλως συνδέεται με την άσκηση των θρησκευτικών λειτουργιών!
Το «σενάριο» των δηλώσεων και των αντιδράσεων είχε γράφει από πριν. γι' αυτό και οι συντονισμένες και ταυτόσημες αντιδράσεις.
Για να προλάβουν τη συνέχεια.
Σύμφωνα με τα ελληνικά φερέφωνα , της παγκόσμιας διακυβέρνησης τα «ακροδεξιά κόμματα στην Ολλανδία και την Ιταλία ζητούν να γίνει κι εκεί δημοψήφισμα, λέγοντας ότι δεν στρέφονται κατά της ισλαμικής θρησκείας αλλά εναντίον του πολιτικού Ισλάμ».
Ο Γκερτ Βίλντερς που τάσσεται κατά του «εξισλαμισμού» της Ευρώπης και χαρακτηρίζει το Κοράνι «φασιστικό», ζήτησε να διεξαχθεί δημοψήφισμα και στην Ολλανδία για την απαγόρευση των μιναρέδων, «Αυτό που είναι δυνατό στην Ελβετία πρέπει να γίνει δυνατό και εδώ», τόνισε σε ανακοίνωσή του.

Το ολλανδικό Σύνταγμα δεν προβλέπει τη διενέργεια δημοψηφισμάτων και όλες οι προσπάθειες βουλευτών που κατέθεσαν σχετικές προτάσεις νόμου μέχρι σήμερα έχουν απορριφθεί.

Όποιος δεν δέχεται να υποκύψει στην πολύ-πολιτισμικότητα του «παγκόσμιου αχταρμά» γίνεται ακροδεξιός. Σήμερα όποιος διαφωνεί με τους νεοταξίτες αποκαλείται φασίστας. Όπως και το 60% των Ελβετών. Τον Χίτλερ ξέχασαν
αλλά δεν τους βολεύει, γιατί οι ναζί είχαν καλές σχέσεις με τους μουσουλμάνους .

Το ενδιαφέρον είναι ότι οι «κυβερνήσεις, οι διανοούμενοι και οι «υπέρμαχοι των ανθρωπίνων δικαιωμάτων», δεν έχουν διαμαρτυρηθεί ποτέ για τις καθημερινές προσβολές που δέχονται οι ορθόδοξοι παπάδες στην Ιερουσαλήμ, από τους φασίστες Εβραίους, ούτε για την απαγόρευση να ηχούν οι καμπάνες, στις ισλαμικές χώρες, ούτε για την απαγόρευση , να φοράς εμφανώς , τον σταυρό .
Στον ισλαμικό κόσμο ακούγονται ήδη φωνές για αντίστοιχα μέτρα σε βάρος των Χριστιανών!!!! (παρότι στις περισσότερες μουσουλμανικές χώρες, οι εκκλησίες λειτουργούν χωρίς καμπαναριά).
Ο μεγάλος μουφτής της Αιγύπτου Αλι Γκόμα είπε ότι η απαγόρευση ανέγερσης μιναρέδων συνιστά «προσβολή» προς όλους τους μουσουλμάνους και ότι είναι μια «επίθεση» στη θρησκευτική ελευθερία.
Η θρησκευτική ελευθερία πάνω από την πολιτική ελευθερία. Αυτό ακριβώς ήταν το νόημα του βραβείου που έδωσαν στον «αγωνιστή της θρησκευτικής ελευθερίας» στη συναγωγή της νέας Υόρκης.
Χρησιμοποιείται η «πολιτική ορθότητα» στη θρησκεία για να διαλυθούν έθνη και πολιτισμοί.
Οι εισβολείς νέο-άποικοι μουσουλμάνοι μπορούν να προσβάλλονται βλέποντας τον Χριστό σε εικόνες δημόσια σε χριστιανικές χώρες , αλλά ο Ελβετός και ο Έλλην δεν μπορούν να προσβάλλονται από τους μιναρέδες των εποίκων!!!

Πολύ περισσότερο δεν μπορούν να πάνε τη Μέκκα στα δικαστήρια, και να απαιτήσουν να πάψουν οι ιμάμηδες να γκαρίζουν απ’ τα μεγάφωνα..

ΥΓ. Φαντάζομαι ότι θα έχουν σοκαριστεί και ο πεθερός και η πεθερά της Τσέλσι.

ΥΓ2. Ο Κουσνέρ με μπούργκα, θα μοιάζει πολύ στην κα Ερση!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΧΝΟΥΝ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΕΘΝΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΟΙΚΟΙ ΟΠΩΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΟΠΟΥ ΟΛΟΙ ΑΣΙΑΤΕΣ ΛΕΥΚΟΙ,ΜΑΥΡΟΙ ΚΛΠ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΠΟΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΟΥΝ ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΥΠΑΡΞΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΙΚΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΜΙΑ ΚΑΣΤΑΣ ΑΠΟ ΑΛΛΗ.ΕΤΣΙ Η ΕΚΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΡΘΟΤΗΤΑ ΗΤΑΝ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΥΠΑΡΞΗ.
ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΕΘΝΗ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΝΔΙΑΝΟΙ ΤΩΝ ΗΠΑ.

ΚΑΙ ΤΑ ΔΟΛΙΑ-ΥΣΤΕΡΟΒΟΥΛΑ ΙΔΕΟΛΟΓΗΜΑΤΑ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΛΠ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΕΠΟΙΚΩΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑΞΥ ΙΝΔΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΟΙΚΩΝ ΛΕΥΚΩΝ....

ΑΣ ΠΑΨΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΟΡΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΟΡΘΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΙΝΔΙΑΝΩΝ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΙΣΤΩΣΑ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΟΡΘΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΟΥΔΕΤΕΡΟΦΑΝΟΥΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ.ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΝΔΙΑΝΟΙ....ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ..

ΥΓ.η κυρια της ελευθεροτυπιας οπως και οι διαννοητικα αναπηροι της αγελης-ΧΟΙΡΟΣΤΑΣΙΟ αυτης παρακαμπτουν το γεγονος οτι ανεξαρτητα αν αυτοι το απορριπτουν η οχι ,ειναι αντικειμενικο γεγονος οτι οι ευρωπαικοι επι μερους πολιτισμοι εχουν πυλωνες τους και την θρηκεια,και το εθνος και την κοινωνικη και συναισθηματικη συνοχη.
το οτι αυτοι υποκειμενικα τα μηδενιζουν δεν σημαινει οτι αλλαζει ο λειτουργων πολιτισμος.οταν ομως ειναι αντιδραστικοι και μηδενιστες,ειναι φυσικο να καταληγουν σε απλουστευτικα και λανθασμενα σοφιστικα συμπερασματα μιας επιφανειακης και αφελους μονομανιακης -μονοσημαντης αναλυσης και εξηγησης της κοινωνιολογιας .ΚΡΙΝΟΥΝ ΟΜΩΣ ΕΞ ΙΔΙΩΝ ΤΑ ΑΛΛΟΤΡΙΑ...

Ανώνυμος είπε...

Kαι να προστεθει και τουτο.

ποια θρησκευτικη ελευθερια υπηρετει δικαστηρια ευρωπαικα να νομοθετουν ατυπα την αποκαθηλωση του χριστιανισμου απο δημοσιους χωρους παρακαμπτωντας πολιτισμους και συνταγματα και παριστανωντας τον ατυπο συνταγματικο νομοθετη καταργωντας την βαση της δημοκρατιας που ειναι η τριμερης διακριση εξουσιων?

δηλαδη τι σοι ισοτιμια ειναι να λες στους χριστιανους λ.χ να ασκουν το θρησκευτικο τους πολιτισμο σε υπογεια και κατα μονας(!!) την ιδια ωρα που ουρλιαζεις για το "δικαιωμα¨" αλλης θρησκειας να υψωνει ΠΟΛΙΤΙΚΑ συμβολα υποταγης και επιθετικοτητας προς τους ευρωπαιους ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ και οιονει συνιστωσα μειονοτητα?

Η ΕΞΗΓΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ.ΟΙ ΕΛΙΤ ΠΕΡΙΦΡΟΝΟΝΤΑΣ ΛΑΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΥΠΕΡΕΘΝΙΚΑ ΜΟΡΦΩΜΑΤΑ.ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΥΔΕΤΕΡΟΦΑΝΗ ΜΟΡΦΩΜΑΤΑ -ΤΟΠΙΚΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΗΤΡΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.

ΕΤΣΙ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΛΧ. ΚΡΑΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΓΥΜΝΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΟΥΝ ΣΕ ΟΥΔΕΤΕΡΟΦΑΝΗ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟ ΜΕΤΑΞΥ ΣΥΝΙΣΤΩΣΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ(ΕΘΝΙΚΕΣ,ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ,ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ,
ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ,ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΚΛΠ ΚΛΠ) ΣΕ ΔΙΑΡΚΗ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΟΡΘΟΤΗΤΑΣ.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΥΝ?ΑΠΛΑ Η ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΕΘΝΩΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΜΟΝΑΔΙΑΙΟ ΥΠΟΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΚΛΩΝΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ!!

ΤΟΝ ΥΠΟΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΗΠΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΩΣ ΚΛΩΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΥΠΕΡΔΟΜΗΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.ΘΕΛΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΘΡΕΠΤΗ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΟΜΩΣ ΟΧΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΛΛΑ ΤΩΝ ΗΠΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί Συνέλληνες,
οι της Αλκοολοτυπίας συνεχίζουν ακάθεκτοι:
1)http://www.enet.gr/?i=news.el.kosmos&id=107395
2)http://www.enet.gr/?i=issue.el.home&date=01/12/2009&id=107396
και το κερασάκι στην τούρτα, η γνωστή και μη εξαιρετέα κα. Γεωργία Δάμα
3)http://www.enet.gr/?i=issue.el.home&date=01/12/2009&id=107407
Ειδικά στο τρίτο άρθρο διαβάστε και τον επίλογο. Ξαναχτυπά ο γνωστός επαγγελματίας αντιρατσιστής κος. Κούρκουλας.

Ανώνυμος είπε...

Έχω μπερδευτεί με αυτά πού λέτε.
Τϊ σημαίνει πολυπολιτισμός?
Σημαίνει την συνύπαρξη διαφορετικών πολιτισμών σε δεδομένο τόπο και χρόνο. Όπως ισχυρίζεστε, ο πολυπολιτισμός οδηγεί στην δημιουργία ενός γκρίζου, άλλου, υπερπολιτισμού, τον οποίον όλοι πρέπει να ενστερνιστούμε ως το νέο βήμα, την νέα ελπίδα, το μέλλον. Αυτός ο υπερπολιτισμός θα έχει διαγράψει όλες τις προηγούμενες ταυτότητες. Και την χριστιανική και την καθολική, αλλά και την ισλαμική.
Εσείς΄, όμως, λέτε ότι με την είσοδο του Ισλάμ, το οποίο θα μας κατακυριεύσει προωθείται ο πολυπολιτισμός. Αλλά όπως προκύπτει απ'τις παραπάνω σκέψεις μου στην έννοια του πολυπολιτισμού δεν υπάρχει Ισλάμ.
Επομένως ποιόν παγκοσμιοποιητικό σκοπό επιτελεί μια θρησκεία, οταν παγκοσμιοποίηση σημαίνει καμία θρησκεία?
Ποιόν εξυπηρετεί τελικά η εισβολή του Ισλάμ στην Ευρώπη? Θεωρώ λοιπόν ότι η ευνοϊκή απ'τις ελιτ προς το Ισλάμ στάση σκοπεί στο να αποκτήσει το ελευταίο πρόσβαση στην Γηραιά ¨ηπειρο. Η πρόσβαση αυτή δεν έχει βέβαια σκοπό να δώσει τη μάχη για αξίες, που δεν είναι τίποτε άλλο από αέρας. Σκοπός είναι η ύλη, τα υλικά αγαθα, ο πλούτος που υπάρχει στο έδαφός της. Οι ελίτ θέλουν να ανάψουν την σπίθα ενός φρικτού πολέμου κατανομής ανάμεσα στη Δϋση και την Ανατολή, το Βορα και το Νότο. Ο 21ος αιωνας θα είναι ο φρικτότερος της ανθρώπινης ιστορίας. G.M.

Ντόνετσκ: Το χωριό Ρομπότινο επέστρεψε στον πλήρη έλεγχο των ρωσικών δυνάμεων

  Ο Βλαντίμιρ Ρόγκοφ  ανακοίνωσε  ότι  « μ ετά από σφοδρές μάχες, το χωριό Ραμποτίνο επέστρεψε υπό τον πλήρη έλεγχο των ρωσικών ενόπλων δυνά...