15/12/09

Η «πράσινη παρέα» των «πράσινων επενδυτών»


Το Πράσινο θινκ τανκ, είναι ο... ΟΠΕΚ της εποχής του Γ. Παπανδρέου;

ΜΙΑ ΠΟΛΥ ενδιαφέρουσα μάζωξη είχαμε χθες το μεσημέρι στο εστιατόριο «Αλάτσι». Προσφέρθηκαν κρητικές γεύσεις- καλτσούνια, απάκι και τσικουδιά- αλλά για μια φορά το ενδιαφέρον δεν ήταν εκεί. Παρουσιάστηκε στους δημοσιογράφους το Green Τank, ένα θινκ τανκ με αντικείμενο την Πράσινη Ανάπτυξη και το Περιβάλλον. Το Green Τank προετοίμασε τον «πράσινο φάκελο», με τον οποίο επιφορτισμένος θα πάει στην Κοπεγχάγη ο Γιώργος Παπανδρέου.

ΠΡΙΝ σας αποκαλύψω ποιος ήταν στο «Αλάτσι», θα σας πω δύο από τα ιδρυτικά μέλη του Green Τank που δεν είναι πλέον στο Διοικητικό Συμβούλιο- αμφότεροι για ευνόητους λόγους. Πρόκειται για τον Νίκο Παπανδρέου και τον Σπύρο Βούγια. Ο πρώτος κρατιέται προσεκτικά σε απόσταση από τα δημόσια πράγματα μετά την 4η Οκτωβρίου. Ο δεύτερος είναι πλέον υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη.

ΠΟΙΟΙ παραμένουν μέλη του Green Τank και ήταν στην παρουσίαση; Γιώργος Αγραφιώτης, Γιώργος Γανωτής, Γιώργος Κουρμούζης, Χρήστος Κούρτης, Γιώργος Πανταγιάς, Γιάννης Ρουμπάτης, Πέτρος Συναδινός, Στάθης Ταυρίδης, Δημήτρης Τζιώτης.(Στενός συνεργάτης του Γ. Παπανδρέου, και επικεφαλής ,της κίνησης «Κάθε Μέρα Πολίτης») .

Μικροπολιτικός TA NEA
ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: 1 Δεκεμβρίου 2009


Παρουσιάζοντας τον πράσινο φάκελο «Ελλάδα 2020», ο Γ. Πανταγιάς, πρώην σύμβουλος Τύπου του Κ. Σημίτη, τόνισε πως «η πράσινη ανάπτυξη είναι για τη χώρα μας η μεγάλη πρόκληση, στην οποία οφείλουμε να ανταποκριθούμε με νέες ιδέες, με σύγχρονες προσεγγίσεις, με τεκμηριωμένες προτάσεις».
Εγινε έτσι ο πρώτος... πράσινος εκσυγχρονιστής.


"Η Ελλάδα χρειάζεται μια νέα αρχή. Ένα όραμα για το μέλλον. Σχέδιο για την πρόοδο. Μια άλλη κατεύθυνση. Μια Νέα Μεταπολίτευση... Η πράσινη αλλαγή δεν είναι συνασπισμός διαμαρτυρίας. Είναι κίνημα εξουσίας".
Δημήτρης Τζιώτης
Ο «πράσινος» επικοινωνιολόγος κ. Τζιώτης προσπάθησε να είναι τέταρτος υποψήφιος για την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ το 2007 !

«Ο κ. Τζιώτης είναι Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας δημοσίων σχέσεων, Cleverbank, πρόεδρος της οποία είναι ο «άνθρωπος» της Γιάννας Αγγελοπούλου, Μιχάλης Ζαχαράτος. Όπως μαθαίνουμε τώρα, στην ίδια εταιρεία απασχολείται και ο άλλος επικοινωνιολόγος της Χαρ. Τρικούπη, ο Γιάννης Ρουμπάτης (παραιτήθηκε μετά τα επεισόδια στην κοινοβουλευτική ομάδα). Εκεί λέγεται ότι εργάζεται επίσης και η κόρη του Κώστα Λαλιώτη.
Είναι γνωστό, ότι ο κ. Τζιώτης ήταν υποψήφιος δήμαρχος του ΠΑΣΟΚ στην Βουλιαγμένη το 2006 με αντίπαλο τον κ. Κασιδόκωστα. Αυτό που δεν είναι γνωστό είναι ότι μια ημέρα πριν ανακοινώσει ότι κατεβαίνει με το ΠΑΣΟΚ είχε κλείσει με τη …ΝΔ. Λέγεται επίσης ότι τότε είχε εξασφαλίσει την υποστήριξη Αράβων δισεκατομμυριούχων από το Dubai, στους οποίους είχε υποσχεθεί να κατασκευάσει πολυτελές καζίνο μέσα στη …θάλασσα, αν έβγαινε δήμαρχος.
Ο κ. Τζιώτης ήταν μόνιμο μέλος στις συσκέψεις της Χαριλάου Τρικούπη προεκλογικά και στενός συνεργάτης του Κ. Λαλιώτη.
Ενδιαφέρον έχει , τέλος, η πληροφορία ότι ο κ. Τζιώτης συνεργάζεται στενά με τον Αλ. Ζορμπά, στενό συνεργάτη για θέματα επικοινωνίας του Δημήτρη Αβραμόπουλου.

Factorx 01 Οκτ 2007.

Ο Δημήτρης Τζιώτης, έχει σπουδάσει Πολιτικές Επιστήμες με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις και Διοίκηση Επιχειρήσεων. Έχει μεταπτυχιακό τίτλο στις Ολυμπιακές Σπουδές. Ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο Fletcher School of Law and Diplomacy, Tufts University - Harvard University. Είναι Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας στρατηγικής Cleverbank, η οποία βραβεύθηκε το 2000 από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Στην Επιτροπή Διεκδίκησης των Ολυμπιακών Αγώνων ΑΘΗΝΑ 2004 είχε τη θέση του Διευθυντή Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας. Έχει διατελέσει Σύμβουλος Στρατηγικής στα Υπουργεία Εξωτερικών, Εθνικής Άμυνας, Πολιτισμού, Εσωτερικών, Τουρισμού, Αθλητισμού, Παιδείας, Ανάπτυξης, Μακεδονίας...
ΥΓ.Όλοι* με τα μούτρα στην πράσινη Αλλαγή.

*Πράσινοι επενδυτές,πράσινοι μεσάζοντες,πράσινοι αεριτζήδες,πράσινα λαμόγια,πράσινα κομματόσκυλα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

αυτο αγαπητε δεν ειναι GREEN TANK ειναι FUCKING EMPTY TANK !!

Ετσι για να μας καταλαβαινουν και οι κυβερνητικοι...

Η Προδοσία του 1897. Τα Ανάκτορα που ησαν στην υπηρσία των Αγγλων οργάνωσαν την ηττα στην Θεσσαλία και την Ήπειρο για να πάρει ενα μάθημα ο ελληνικός λαός και να μην θέλει την απελευθέρωση των υποδούλων Ελλήνων

 Όλα έγιναν για φύγουν οι  Εθελοντές που είχε στείλει ο Δηλιγιάννης στην Κρήτη. Αρχιστράτηγοε της Προδοσίας ήταν ο διάδοχος Κωνσταντίνος. Κα...