2/12/09

Το σύνθημα στα Εξάρχεια γράφει: ΕΚΔΙΚΗΣΗ

Προετοιμάζονται για το μνημόσυνο του ALEXIS
"REMEMBER REMEMBER THE 6TH OF DECEMBER"


Εμπρησμοί στην Καισαριανή, ενώ η Afroditi Προ-Πο και οι συνεργάτες της (Βούγιας-Χρυσοχοίδης) ,συνθηκολόγησαν άνευ όρων με τον ΣΥΡΙΖΑ και την ΑΝΤΙΦΑ, και πλήρωσαν φόρο υποτέλειας για τους Ιρανούς.


Επίθεση με βόμβες μολότοφ πραγματοποίησε στη μία τα ξημερώματα ομάδα περίπου 30 κουκουλοφόρων στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως στην Καισαριανή.

Οι δράστες πέταξαν βόμβες μολότοφ στο σούπερ μάρκετ "Σκλαβενίτης" και στην Εμπορική Τράπεζα στη διασταύρωση Εθνικής Αντιστάσεως και Κλαζομενών, με αποτέλεσμα να προκληθούν ελαφρές ζημίες στους υαλοπίνακες του καταστήματος και στην ΑΤΜ, καθώς και στη διασταύρωση Εθνικής Αντιστάσεως και Φιλαδελφείας στο υποκατάστημα της Γιούρομπανκ (Eurobank) όπου και πάλι προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημίες στους υαλοπίνακες.

Οι φωτιές σβήστηκαν έγκαιρα από την Πυροσβεστική Υπηρεσία. Οι δράστες μετά την πράξη τους τράπηκαν σε φυγή και εξαφανίστηκαν.

Συγκέντρωση-πικετοφορία με αφορμή τη συνεδρίαση του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ), που πραγματοποιείται σήμερα και αύριο στην Αθήνα, διοργάνωσε η Φασιστική «Συμμαχία Σταματήστε τον Πόλεμο» στη Θεσσαλονίκη. Μέλη της «Συμμαχίας» και της νόμιμης έκφρασης των κουκουλοφόρων, του «ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥΑ», που συμμετείχαν επίσης στην κινητοποίηση, συγκεντρώθηκαν, στο πεζοδρόμιο, έξω από το κτίριο που στεγάζεται το προξενείο των ΗΠΑ, επί της οδού Τσιμισκή, εκφράζοντας την αντίθεσή τους στην ύπαρξη και λειτουργία του ΟΑΣΕ.
Στο νεκροταφείο του Παλαιού Φαλήρου oι ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚΑΛΣΑΛΕΧ δάσκαλοι οδηγούν μικρά παιδιά με τις σχολικές τσάντες , καθημερινά τις τελευταίες μέρες , με προορισμό τον , « τάφο του Αλέξανδρου».

"REMEMBER REMEMBER THE 6TH OF DECEMBER"

Όσο πλησιάζει το μνημόσυνο της «Δημοκρατίας» της 6ης Δεκεμβρίου, θα δούμε πολλά. Χρειάζεται ετοιμότητα.
Αναλάβατε!


Θεσσαλονίκη: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ οργανώσεων για 6-7 Δεκέμβρη
Ένα χρόνο μετά τη δολοφονία του Αλέξη, διαδηλώνουμε στις 6 και 7 Δεκέμβρη
Ένα χρόνο μετά τη δολοφονία του μαθητή Αλέξη Γρηγορόπουλου και τη μεγαλειώδη εξέγερση του Δεκέμβρη, όλες οι αιτίες που προκάλεσαν την τραγωδία και τον ξεσηκωμό, παραμένουν εδώ: κρίση, γιγάντωση της επισφάλειας και του κοινωνικού αποκλεισμού, αστυνομοκρατία, στοχοποίηση της νεολαίας.
Ένα χρόνο μετά, δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα για να μην ξαναϋπάρξει άλλος Κορκονέας. Αντιθέτως, όχι μόνο είναι σε πλήρη λειτουργία ο μηχανισμός που γεννάει τους αστυνομικούς-πιστολέρο αλλά και μεθοδεύεται η «επιεικής» δικαστική μεταχείριση των δολοφόνων, με πρώτο βήμα την προκλητική μεταφορά της δίκης στην Άμφισσα.
Ένα χρόνο μετά, θα βγούμε και πάλι στους δρόμους για να διαδηλώσουμε όχι μόνο για τον Αλέξη, αλλά και ενάντια στην κυβερνητική πολιτική της λιτότητας της ανεργίας, των ιδιωτικοποιήσεων, του αντεργατικού προϋπολογισμού, της περιστολής των δημοκρατικών ελευθεριών, του ρατσισμού.
Ένα χρόνο μετά επιμένουμε: η εξέγερση ήταν, είναι, και θα παραμείνει δίκαιη!
Σε σύσκεψη αριστερών οργανώσεων αποφασίστηκαν:
Η οργάνωση πορείας διαμαρτυρίας την ημέρα που συμπληρώνεται ένας χρόνος από τη δολοφονία του Αλέξη, την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου, 1:30μμ στην Καμάρα.
Στήριξη και συμμετοχή στο συλλαλητήριο της 7ης Δεκεμβρίου, 12πμ Πολυτεχνείο.
Τη δραστηριοποίηση σε όλους τους χώρους (εργασίας, εκπαίδευσης, συνοικίες) για να πάρουν οι κινητοποιήσεις μαζικό χαρακτήρα.
Ένα χρόνο μετά το κρατικό έγκλημα και την κοινωνική εξέγερση, θα διαδηλώσουμε διεκδικώντας:
Να τιμωρηθούν οι δολοφόνοι αστυνομικοί.
Να αφοπλιστεί η αστυνομία και να καταργηθούν οι ειδικές δυνάμεις (ΜΑΤ, «Δ», κτλ)
Να μην πληρώσουν οι εργαζόμενοι και η νεολαία την καπιταλιστική κρίση.
Ένα χρόνο μετά, και αυτός ο Δεκέμβρης θα είναι του Αλέξη!
ΑΝΤικαπιταλιστική ΑΡιστερή ΣΥνεργασία για την Ανατροπή
Αριστερή Ανασύνθεση
Αριστερή Αντικαπιταλιστική Συσπείρωση
Νέο Αριστερό Ρεύμα
Σοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα
ΔΙΚΤΥΟ για τα Κοινωνικά και Πολιτικά Δικαιώματα
Οργάνωση Κομμουνιστών Διεθνιστών Ελλάδας
indymedia

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν μπορεί η Πολιτεία να αναλάβει την τάξη ας αφήσει εμάς τους πολίτες.
Αν το ψάξετε κύριε Χατζάρα θα δείτε οτι πέραν της οικονομικής λατρείας που έχουν για τη Χούντα χρησιμοποιούν τις τακτικές της. Η Χούντα είναι αυτή που πρώτη έφερε μετανάστες απο τη Συρία στο Αιγάλεω να εργαστούν.Σήμερα την αντιγράφουν μαζικά με τους λαθρομετανάστες. Αν το ψάξετε θα το δείτε. Πρόκειται για κρυφοχουντικούς!
Ο εισαγγελέας πότε θα επέμβει στις ΜΚΟ;
Ένας ορκωτός ελεγτής έστω;

Η Προδοσία του 1897. Τα Ανάκτορα που ησαν στην υπηρσία των Αγγλων οργάνωσαν την ηττα στην Θεσσαλία και την Ήπειρο για να πάρει ενα μάθημα ο ελληνικός λαός και να μην θέλει την απελευθέρωση των υποδούλων Ελλήνων

 Όλα έγιναν για φύγουν οι  Εθελοντές που είχε στείλει ο Δηλιγιάννης στην Κρήτη. Αρχιστράτηγοε της Προδοσίας ήταν ο διάδοχος Κωνσταντίνος. Κα...