17/12/09

Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΛΑΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΜΑΦΙΑ ΚΑΙ Η ΨΩΡΟ-ΕΛΙΤ

Στις εκλογές του Οκτωβρίου, το ζήτημα ήταν, αν υπάρχουν λεφτά και που κρύβονται. Ο κ. Παπανδρέου, υποσχέθηκε ότι θα τα βρει και τον ψήφισαν.
Στις εκλογές του Οκτωβρίου, το ζήτημα ήταν, αν θα παγώσουν μισθοί και συντάξεις, ή θα δοθούν αυξήσεις. Ο κ. Παπανδρέου υποσχέθηκε αυξήσεις και τον ψήφισαν.

Ο Ελληνικός Λαός, δεν έδωσε καμιά εντολή, για νομιμοποίηση των λαθρομεταναστών, ή για παροχή δικαιώματος ψήφου στους Αλβανούς και τους Πακιστανούς, ή για «ελληνοποίηση» εκατοντάδων χιλιάδων ΛΑΘΡΟ δεύτερης γενιάς.

Αντίθετα, ψήφισε «μηδενική ανοχή» στη λαθρομετανάστευση, όπως ψευδώς υποσχέθηκε ο κ. Παπανδρέου για να αποσπάσει την ψήφο του ελληνικού λαού. (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ14-06-09).

Από τη «μηδενική ανοχή», φθάσαμε στην μετατροπή του λιμενικού σε ραδιοταξί, που το καλούν οι λαθρομετανάστες για να τους μαζέψει.

Η κυβέρνηση δεν έχει καμία εντολή για να εφαρμόσει την πολιτική που εξήγγειλε, ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

ΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ

Να αποφασίσει ο λαός, αν θα συνεχιστεί η πολιτική του «μπάτε μύριοι αλέστε»,
αν θα νομιμοποιείται όποιος μπαίνει παράνομα, αν θα δοθεί δικαίωμα ψήφου στους μετανάστες εκτός ΕΕ, σε ποιους , και με ποιες προϋποθέσεις, και αν θα δοθεί ιθαγένεια στα «παιδιά των λαθρομεταναστών» , και με ποιες προϋποθέσεις.

Σπύρος Χατζάρας


2 σχόλια:

εργδημεργ είπε...

***το ζήτημα ήταν, αν υπάρχουν λεφτά και που κρύβονται. Ο κ. Παπανδρέου, υποσχέθηκε ότι θα τα βρει και τον ψήφισαν.***

Συγνώμη κ. Χατζάρα, διαφωνω. Ο Ελληνικος Λαος απλα απέδειξε ακόμη μία φορα ότι διαθέτει χιούμορ. Το Πασοκ το ψήφισε για πλάκα. Η εποχη που ψήφιζε κάποιος λόγω ιδεολογίας ή (προεκλογικων) επιχειρημάτων και διλημμάτων πέρασε προ πολλου. Ανεπιστρεπτι.

Είναι η δεύτερη φορα που οι υπερατλαντικοι "φίλοι" και "σύμμαχοί" μας παρέδωσαν στο πιάτο την ηγεσία της Ελλάδας στο Πασοκ. (Η πρώτη ήταν το 1993.)
Αυτη τη φορα, μάλιστα, λύσσαξαν να το πετύχουν. Δεν τσίμπησε το εκλογικο σώμα το 2007 με τις πυρκαϊες και τα σκάνδαλα; πάρε και τον "Δεκέμβρη", νά 'χεις!

Οπότε, ο λαος μας, έχων άσχημη πείρα πως άλλα ψηφίζει κι άλλα βγάζει ο ταχυδακτυλουργος απ' το καπέλλο (βλέπε 1965, κτλ), και γνωρίζοντας πως (με αλλεπάλληλες εκλογες) τίποτε δεν θ' αλλάξει προς το καλύτερο στη ζωη του, λέει στους υπερατλαντικους: Ορίστε, που λυσσάξατε, βγάλαμε το Πασοκ αυτοδύναμο! Άειντε να δούμε τί θα κάνετε τώρα! Θα μας αφήσετε ήσυχους επιτέλους;

(Μπάααα... Πού τέτοια καλα!)

Ανώνυμος είπε...

Σε περίπτωση που δεν μας υπολογίσουν, σε περίπτωση που παρά την "συμμετοχική διακυβέρνηση" και τις "ανοιχτές διαβουλεύσεις" που κάνουν στην ιστοσελίδα του πρωθυπουργού, δεν θελήσουν να ακούσουν την θέληση μας για Δημοψηφίσματα για όλα τα Εθνικά μας ζητήματα, ΠΡΕΠΕΙ να μαζεύουμε υπογραφές και να τις καταθέτουμε στα γραφεία τους. Τρόποι για να μαζευτούν οι υπογραφές υπάρχουν, ακόμα κι αν χρειαστεί να πάμε πόρτα πόρτα...

Τα Καλά Νέα. Η νέα παγκόσμια πλειοψηφία είναι εδώ. Στον κουβά η επίσκεψη του Ιουδαίου στην Κίνα

  Η Υπερδύναμη και ο Γερμανικός ποιμενικός της, τα βρήκαν «Σκούρα» με το ανθρωπιστικό ψήφισμα για την Σρεμπρένιτσα που διέταξαν τους μαύρους...