21/12/09

ΑΙΣΧΟΣ! Η μέλλουσα υφυπουργός εξωτερικών κ. Μαριλένα Κοππά προωθεί διεθνώς τα συμφέροντα της Μαφίας

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΝΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΑΣ κ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
Διαμαρτύρεται η ευρωβουλευτής κ. Κοππά , με ερώτηση που κατέθεσε προς την Επιτροπή, για το κλείσιμο της ανοιχτής «Αγοράς Ηρωίνης», στον Άγιο Παντελεήμονα

Έχουμε πλέον φτάσει στο έσχατο σημείο όπου φανερά αυτοί που εκλέχθηκαν από τον Ελληνικό λαό για να προωθούν τα συμφέροντα της χώρας, χρησιμοποιούν την ψήφο του για να προωθήσουν τα στενά κομματικά συμφέροντα και τα προσωπικά τους πιστεύω φτάνοντας στο σημείο ακόμα και να δυσφημούν στο εξωτερικό την ίδια τους την χώρα (όσο την θεωρούν δική τους).

Η εκλεγμένη με την ψήφο του Ελληνικού λαού ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μαριλένα Κοππά προκειμένου να στηρίξει τις...θέσεις της δεν δίστασε διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα να κατηγορήσει (σαν να πρόκειται για εγκληματίες) τους κατοίκους του Αγ. Παντελεήμονα ως "γνωστούς αγνώστους" και ακροδεξιούς με αφορμή το κλείσιμο της παιδικής χαράς της εν λόγω περιοχής.

Η ευρωβουλευτής βέβαια κάνοντας λόγο και για συμμετοχή ακόμα και της δημοτικής αρχής η οποία...ενέδωσε σε πιέσεις ξέχασε(;) να αναφέρει τις εκατοντάδες υπογραφές που έχουν μαζέψει οι κάτοικοι μεταξύ των οποίων και αλλοδαπών κατοίκων, ξέχασε να αναφέρει την διακίνηση ναρκωτικών και την δημιουργία γκέτο η οποία υποβαθμίζει την ποιότητα ζωής των κατοίκων καθώς και την βοήθεια της ενορίας προς τους πραγματικά έχοντες ανάγκη με τον οβολό των "γνωστών αγνώστων".

Αυτό όμως που προκαλεί αγανάκτηση είναι η χωρίς ντροπή ευθεία δυσφήμιση της χώρας η οποία αξιολογείται ανάλογα από κάθε... ενδιαφερόμενο .

Η Κοππά λοιπόν που μάλλον κατά τα λεγόμενα της ακόμα και η θέα της Ελληνικής σημαίας είναι άξια κατηγορίας με ερώτηση που κατέθεσε στην Κομισιόν αναφέρει
"Από τις 16 Μαΐου, δηλαδή περισσότερους από έξι μήνες, η παιδική χαρά του Αγίου Παντελεήμονα, παραμένει κλειστή. ΜΕ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΗ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ (!) στα κάγκελα απαγορεύεται η είσοδος στα παιδιά. Και όλα αυτά με απόφαση του δημάρχου Αθηναίων Νικήτα Κακλαμάνη.

«ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2010, Η ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ,Η ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ, ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΣΟΒΑΡΗ ΑΙΤΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΨΥΧΗΣ!!!!!.

"ΟΙ "ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ"ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΤΗΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ!!!, θεώρησαν "απαράδεκτο" να παρουσιάζεται βιβλίο αλβανού μετανάστη, εντός της παιδικής χαράς και με τον προσφιλή τους τρόπο, επετέθησαν, προπηλάκισαν και εξύβρισαν τους παρευρισκομένους, με συνέπεια να διαλύσουν την εκδήλωση και να εκδιώξουν τους απλούς πολίτες».

Να θυμίσουμε για όσους το ξεχνούν ότι η εν λόγω ευρωβουλευτής ανήκει στην ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ και τα όσα λέει απευθύνονται σε ΞΕΝΟΥΣ εταίρους μας στην ΕΕ.
Να ενημερώσουμε ότι η Κοππά γνωρίζει καλά την δουλειά της αφού σε ΑΥΤΟ το κράτος η συγκεκριμένη γυναίκα είναι μέλος της Εθνικής Επιτροπής μεταναστών, είναι επικεφαλής της ομάδας εργασίας του ΠΑΣΟΚ για τους μετανάστες, είχε συμμετοχή στην επιτροπή ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗΣ του Συντάγματος, στην εκλογική διαδικασία και στο σύμφωνο συμβίωσης.
Ενώ το συγκεκριμένο πρόσωπο είναι μέλος της επιτροπής εξωτερικών και υποεπιτροπής ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΜΥΝΑΣ.
http://protesilaos.blogspot.com/

ΥΓ. ΔΕΛΤΙΟ11. Μεγάλη… Ψεύτρα η κ. Κοππά της πράσινης Πέμπτης Φάλαγγας .

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΔΙΑΚΑΤΕΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΙΣΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΜΗΔΕΝΙΖΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΑΠΑΞΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ ΤΟΥ.

ΜΑΛΛΟΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΕΛΛΗΝΑ ΣΑΝ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΑΝΩΤΕΡΟ.ΒΑΘΥΤΑΤΗ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ ΚΡΥΒΕΙ ΑΥΤΗ Η ΜΟΝΙΜΗ ΑΠΑΞΙΑ ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΒΙΑΙΑ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΖΩΗΣ ΤΟΥ,ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ
ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ.

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ ΚΕΜΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΙΒΙΖΑΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ ΕΚΑΝΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΤΙΡΙΑ..

ΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΠΟΙΟΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΚΑΙ
ΠΡΟΩΘΟΥΝ Η ΚΟΠΠΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΛΙΒΙΖΑΤΟΣ.

ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΩΣ ΕΛΛΗΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΑ ΑΝΤΙΜΑΧΟΝΤΑΙ.

ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΑΣΚΟΥΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΥΠΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΑΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΛΟΥΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Να συντάξουν κείμενο εις την Αγγλικήν οι κάτοικοι (οι 3500 χιλιάδες υπογράφοντες τη διαμαρτυρία για την παιδική χαρά και τα λοιπά κέντρα ναρκωτικών) και να το στείλουμε εκεί που κατέθεσε την ερώτησή της η συγκεκριμένη προδότρα ! Δεν πρέπει να μένουν αναπάντητα αυτά ! Στο δε κείμενο να διασαφηνίζεται ότι δεν εκπροσωπεί τους κατοίκους σε καμία περίπτωση ! Και μην ξεχνάμε πως δεν εξελέγη με σταυρό προτίμησης !

Ανώνυμος είπε...

Κοππά; Τι επίθετο είναι πάλι αυτό;
Δεν θα βγάλει τεραετία ο Γιωργάκης αν συνεχίσει έτσι...
Έχουν χάσει την επαφή με την πραγματικότητα. Το ΠΑΣΟΚ χρειάζεται αλλαγή και πρέπει να ξεκινήσει απο μέσα.

Ανώνυμος είπε...

Τι να λέμε. Εδώ για την Παλαιστίνη ασχολούνται με την κοπή ελαιόδεντων απο τους Ισραηλινούς...Αυτό είναι το θέμα και όχι ο εποικισμός.
Πανέμορφη πάντως και αυτή...

Ανώνυμος είπε...

Πού είναι, στις επιτροπές ασφάλειας και άμυνας ;;; Πρέπει ν'αρχίσουμε να σκάβουμε καταφύγια..
Πάντως υπάρχει πρόοδος στον τομέα εξίσωσης των φύλων . Εκτός από Νενέκους έχουμε πλέον και Νενέκες.
'Εχει πει κανείς στην κυρία και σε όλους αυτούς που έχουν τα ίδια με αυτήν μυαλά (αν έχουν) ότι ξενοφοβία δεν είναι η άρνηση να μοιραστείς τον χώρο σου με απρόσκλητους που εισβάλλουν σ'αυτόν ,αλλά ,αντίθετα, αυτή η αντίδραση είναι όχι απλώς φυσιολογική αλλά ζήτημα ζωής και θανάτου σε κάθε ζώντα οργανισμό από επίπεδο κυττάρου και πάνω , σε οποιαδήποτε αγέλη ή ομάδα (πλην μερικών δίποδων όπως ανωτέρω) και σε κάθε οργανισμό μέχρι και αυτό το ηλιακό σύστημα και το σύμπαν . Τυχόν δε αντίθετη συμπεριφορά οδηγεί μαθηματικά στην οριστική εξαφάνιση του είδους . Αν τα λευκά αιμοσφαίρια της κυρίας είχαν την ίδια άποψη με αυτήν ,θα είχε εγκαταλείψει από καιρό τον μάταιο τούτο κόσμο. Το ανησυχητικό για το είδος Ελληνικό Εθνος δεν είναι ότι αυτοί έχουν βρει ένα σωρό ανοησίες για να μας πείσουν να αυτοκτονήσουμε ,αλλά το ότι βρίσκονται -ακόμα-σε κέντρα λήψης αποφάσεων.

Ανώνυμος είπε...

Τι ξινισμένη εβραιόφατσα είναι αυτή; Πρέπει να βάλει ο Μπαμπινιώτης τη φωτογραφία της δίπλα στο λήμμα κακογάμητη.

Ανώνυμος είπε...

Κοππά; Τι επίθετο είναι πάλι αυτό;

Εβραικο φυσικα. Απο αυτα που αρεσουν στο Τζεφρυ. Δες τη φατσα και τη μυτη της.

Ανώνυμος είπε...

ΣΠΥΡΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ ΠΟΛΥΔΙΑΦΗΜΙΖΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΦΙΕΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥ ΥΠ.ΕΣ. ΘΕΟΔΩΡΑΣ ΤΖΑΚΡΗ! ΑΡΤΟΣ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΚΡΑΤΟΣ! ΕΝΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΑΙΘΕΡΙΑ ΥΠΑΡΞΗ ΘΕΟΔΩΡΑ ΤΖΑΚΡΗ ΟΧΙ ΞΕΧΑΣΑΝ, ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΝ, ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΣΤΙΣ 13/12/1943ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΛΒΡΥΤΩΝ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΒΡΑΙΟΙ!!! ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΟΙΗΜΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΑΡΑΓΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΖΑΚΡΗ;;;
«Διαβάτη στάσου προσοχή,
δω χάμω κείτονται νεκροί,
που δεν επρόδωσαν ποτές,
ποτέ δεν είπαν ψέματα,
τύραννο δεν προσκύνησαν.
«Διαβάτη στάσου προσοχή,
και με άξιον νου μελέτα τους,
τι αν χαίρεσαι το ωραίο φως
κι αν όλο θάρρος περπατάς
κι αν σ΄ αγαπούν κι αν αγαπάς
κι ότι καλό έχεις στη ζωή
στο χάρισαν τούτοι οι νεκροί!»
ΣΠΥΡΟ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΛΗΘΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ! ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΜΑΣ! Η ΤΖΑΚΡΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΙΓΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΕΒΙΤΑ ΠΕΡΟΝ! ΕΛΕΟΣ! ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΠΥΡΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΔΕΧΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ;;; ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΑΖΙ ΤΗΣ;;; ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΧΤΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ! ΤΕΛΙΚΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΟΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΔΙΑΛΕΓΕΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ ΤΟΥ... ΝΤΡΟΠΗ ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ!

Ανώνυμος είπε...

Ξαδέρφη τῆς Μπιρμπὶλ εἶναι;

Ανώνυμος είπε...

Σιγά μη περιμένουμε έγκριση από το κάθε κυβερνητικό ξυλάγγουρο για το δημοψήφισμα.Τα δημοψηφίσματα θα επιβληθούν με αγώνα .Στο μεταναστευτικό βέβαια εκείνο που χρειάζεται είναι μερικές καλές κλωτσιές και σουτ έξω .

Ανώνυμος είπε...

Άκρως ενδιαφέρουσα η βιογραφία του Λαμπράκη. Από την Κρήτη λοιπόν! Όνομα μητρός ΕΛΖΑ. Κρητικότατο!

Και μια σύμπτωση: Ο ΔΟΛ θα περάσει στα χέρια του Ρέστη. Θα παραμείνει όμως στα χέρια του Μαμωνά...

Η οδός Μελιδώνη στον κεραμικό, εκεί όπου κάποτε άρχιζε η πομπή των Παναθηναίων και σε λίγο θα ...κοσμείται με τη "σφραγίδα" του SOL-OM-ONτα, (με τους 72 καλικάντζαρους η χωρίς;) θα παρουσιάζει έντονη κινητικότητα αυτές τις μέρες...

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΥΙΖ: TI ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΕΧΕΙ O AΛΙΒΙΖΑΤΟΣ;

Ανώνυμος είπε...

Πάντως αυτός ο Λαμπράκης μου αν και Κρητικός είχε μια προφορά που έμοιαζε με του Σημίτη και ενός Γαβριηλίδη για όσους τον θυμούνται!

Ανώνυμος είπε...

Δεν έκανε οικογένεια και από τις 12 Αυγούστου του 1957 που πέθανε -σε ηλικία 70 χρονών- ο πατέρας του Δημήτρης, ζούσε με τη μητέρα του Έλζα (που έχει ξεπεράσει τα 100 χρόνια (!), ζωή να 'χει) στην Αναγνωστοπούλου, στο Κολωνάκι.

Προσεχε Ελζα, ουτε καν Ελσα. Τι Κρητικος και παραμυθια; Εβραιος ηταν ο ανθρωπος και το ονομα του ηταν μεταφραση του Βrigt (θυμασαι την κα Allbright;). Ο "Ελληνικος" βεβαια τυπος σημερα θρηνει το μεγαλο Ελληνα. Τοσο Ελληνας οσο και ο Μπομπολας, η ο Κοκκαλης, η ο Ρεστης, η ο Κοπελουζος...

Ο πρωθυπουργός των ΛΟΑΤΚΙ θα συναντηθεί με τον Ερντογάν στις 13 Μαΐου

Το Ραντεβού του πρωθυπουργού των ΛΟΑΤΚΙ με τον Ταγίπ θα πραγματοποιηθεί  μετά την αναμενόμενη επίσκεψη του Ερντογάν στην Ουάσινγκτον στις 9 ...