6/12/09

Το μήνυμα τους είναι το κάψιμο της Σημαίας

Η ξεφτιλισμένη Ψωρο-ελίτ του Ρουφιανιστάν και το ΚΙΣ, βρήκαν επιτέλους, τον ήρωα ,(την mama), και την επέτειο, που τους ταιριάζει.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τώρα τα κατάλαβα όλα πεντακάθαρα. Μετά και την ανάλυσή σου στην προηγούμενη ανάρτησή σου για τη mama και τα σχόλια που ακολούθησαν ξεκαθάρισε η κατάσταση. Δυστυχώς δεν παρακολουθούμε όλοι το χαζοκούτι και αυτά που κατά πλειοψηφία μας σερβίρουν. Με την ευκαιρία, θα ενισχυθεί λιγάκι και το σήμα του Blue Sky; Δεν μπορούμε να σε δούμε ούτε στην περιοχή όπου και τα γραφεία του σταθμού!!

Ανώνυμος είπε...

Μαζι και ερμΑφροδιτη Αλ-Ψωλεχ

gryphon είπε...

Ειχα γραψει πριν καμμια βδομαδα οτι ολα αυτα που ελεγαν οι πρακτορες του indymedia για 50.000 κλπ δεν θα "πιασουν" φετος.Τους εχουν παρει ειδηση (χαρη και στις προσπαθειες αυτου του blog και εσενα προσωπικα).Ουτε περυσι θα ειχε συμβει τιποτα αν οπως ειπα δεν ειχε δοθει η εντολη του ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ παυλοπουλου για πληρη απαθεια της αστυνομιας.Αυτο που πρεπει να τονιστει ειναι το πολυ μεγαλο ποσοστο ΑΛΒΑΝΩΝ "ελληνοπαιδων"... μεσα στις ταξεις των κουκουλοφορων κατι που ειχε συμβει και περυσι.Προσεξε οχι πακιστανων,ιρακινων,μαυρων κλπ (που απλως βρισκουν ευκαιρια να πλιατσικολογησουν μετα) αλλα ΑΛΒΑΝΩΝ συνειδητων εχθρων που μισουν την Ελλαδα και καινε σημαιες κλπ.Αυτοι ειναι η πραγματικη πεμπτη φαλαγγα και οχι τοσο οι διαφοροι αλλοι.

Ανώνυμος είπε...

gryphon,

έχεις δίκιο, το πρόβλημα όμως εγώ επιμένω (άσχετα με τα σημερινά τεκτενόμενα) για το μέλλον της χώρας είναι οι Πακιστανοί κτλ. και εξηγούμαι:

Τους Αλβανούς θα τους δεις αύριο σαν Ευρωπαίους πολίτες απόλυτα νομιμοποιημένους κι αυτό δεν μπορούμε να το εμποδίσουμε. Επίσης αν επιτέλους υπάρξει μια κυβέρνηση που να πάρει το "πολιτικό κόστος" και να αντιμετωπίσει αυτήν την τσογλαναρία όχι με ΜΑΤ όπως κάποιον διαδηλωτή που παρεκτρέπεται για λίγο, αλλά με ένοπλα ΕΚΑΜ όπως αρμόζει σε δολοφόνους, τότε σε λίγες μέρες έχει λήξει το θέμα.

Τους Πακιστανούς, Αφγανούς, Ιρανούς και λοιπούς μουσουλμάνους όμως που μόνο πίσω θα πάνε τη χώρα πολιτισμικά και που θα γεννοβολήσουν σαν αμοιβάδες γινόμενοι πλειοψηφία, δεν μπορείς να τους αντιμετωπίσεις αν τους αφήσεις να παραμείνουν !!! Αυτή είναι η 5η φάλαγγα για μένα...

Ημέρες Προδοσίας . 26 Απριλίου 1941. Η 181η ημέρα που η Ελλάδα βρισκόταν σε πόλεμο και 21η ημέρα της Γερμανικής Επίθεσης. Οι Γερμανοί εφθασαν στον Μαραθώνα. Κατέλαβαν τον Ισθμό, την Ναύπακτο και την Πάτρα

Λίγο μετά το χάραμα  της 26ης Απριλίου, Γερμανοί αλεξιπτωτιστές έπεσαν στην νότια πλευρά της γέφυρας του Ισθμού που φυλασσόταν από μερικά άρ...