15/12/09

ΟΙ ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚΟΙ ΕΦΑΓΑΝ ΤΟΝ ΡΟΒΛΙΑ

Ο κ. Ρόβλιας μετά τις εκλογές στις οποίες δεν εξελέγει δήλωσε:
"Ευχαριστώ πολύ τους πολίτες του Νομού Καρδίτσας που τίμησαν το ΠΑΣΟΚ και εμένα με την ψήφο τους. Δεν θα τους απογοητεύσουμε".

Με την απογοήτευση δεδομένη, μετά από 100 ημέρες, η αποκάλυψη από τους αποδέκτες ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚΟΥΣ ,(Χρυσοχοίδη-Βούγια-Μπεγλίτη) , των «αιτημάτων», μέσω του γνωστού , σεσημασμένου και διαπλεκόμενου Ταρζάν, φαίνεται σαν έκφραση της εσωκομματικής σύγκρουσης, μεταξύ ΠΑΣΟΚΩΝ και ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚΩΝ.

Ο υφυπουργός Εσωτερικών είχε υποβάλει πριν από ημέρες προφορικά την παραίτησή του, διότι δεν του είχαν έως τότε αποδοθεί αρμοδιότητες από τον υπουργό Εσωτερικών (ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚΟ) Γιάννη Ραγκούση. Έτσι βρέθηκε στη «δίνη του κυκλώνα της διαφάνειας».

Αυτή τη φορά ο κ. Ρόβλιας υπέβαλε την παραίτησή του προφορικά στον προσωπάρχη της κυβέρνησης και (αντ΄Αυτού), υπουργό Επικρατείας, Χάρη Παμπούκη.
Ο κ. Ρόβλιας, είχε δηλώσει στη Βυλή (27.11.2009) «Δεν θα κλείσουμε τα δημοτικά ραδιοτηλεοπτικά μέσα», ερχόμενος σε ρήξη με τα σχέδια που είχαν το βαθύ Πασοκ και οι εργολάβοι για την εκμετάλευση των αδειών….

Οπότε…..ανέλαβε ο Ταρζάν!!!


ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΤΖΑΡΑΣ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΝΩΣΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΖΟΥΓΚΛΑ.

ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΟΣΩΝ ΠΙΑΝΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΞΕΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ.

ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΝΔ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΣΟΚΟΥΣ.

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

ΤΙ ΖΗΤΑΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΦΟΔΟΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΩΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Γνωστή και ουδόλως εξαιρετέα η παληόφατσα του Ταρζάν οπως και γνωστά τα περισσότερα των ανομημάτων του.
Οσο για τους ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚΟΥΣ ένα εχω να πώ :
Όποιος γυρίζει μυρίζει και όποιος ψάχνει όλο και κάτι βρίσκει.