21/12/09

ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΛΗΣΤΕΙΑΣ

Ξεσηκωθείτε!

ΣΗΜΕΡΑ 21/12/2009 – 5.00 μμ

Πορεία αυτοκινήτων και μοτοσικλετών για τα ληστρικά τέλη κυκλοφορίας
ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ...ΤΟ ΚΑΛΛΙΜΑΡΜΑΡΟ
Λέμε: ΟΧΙ ΣΤΑ ΛΗΣΤΡΙΚΑ ΤΕΛΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ & ΔΙΚΥΚΛΩΝ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΜΕΤΩΠΟ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

Σύντροφε Παπανδρέου δεν έχω να πληρώσω τα λαμόγια που μας ξεπαράδιασαν και τα πήραν όλα από τον λαό

http://apneagr.blogspot.com/2009/12/blog-post_4084.html

Σύντροφε Παπανδρέου

Έχω ένα αυτοκίνητο 1400 cc του 1993. Το αγόρασα τον Γενάρη του 2009 , 1000 ευρώ γιατί αυτές ήταν και οι δυνατότητες μου. Μέχρι τώρα τα χιλ/τρα που έκανα ήταν 2.500. Τα τέλη κυκλοφορίας ήταν 200 περίπου ευρώ. Σήμερα έρχεται η Κυβέρνηση και μου ζητά να πληρώσω τέλη κυκλοφορίας 350 ευρώ. Και ο λόγος είναι ότι επειδή είναι παλιό το αυτοκίνητο ρυπαίνει (δηλαδή αν πληρώσω παραπάνω τέλη κυκλοφορίας δεν θα ρυπαίνει;).

Αυτή είναι η λογική της φοροεισπρακτικής Κυβερνητικής Δεξιάς και Σοσιαλιστικής "ΑΘΛΙΟΤΗΤΑΣ"; Το αυτοκίνητο αυτό πέρασε από ΚΤΕΟ και έχει πιστοποιητικό ότι πληρεί τούς όρους και μπορεί να κυκλοφορεί χωρίς να ρυπαίνει. Βέβαια έχει δίκιο η κυβέρνηση.

Λεβέντη μου Προθυπουργέ (με την ψήφο μου σε έβγαλα) ωρυόσουν και φώναζες "που πήγαν τα λεφτά". Τα βρήκες όμως αμέσως . Τα πήραν όσοι έχουν παλιά αυτοκίνητα και γιαυτό τους τα ζητάς πίσω. Την πληροφόρηση τη πήρες από τον Σουφλιά ο οποίος το 2005 τα διόδια Θεσσαλονίκη- Κατερίνη τα αύξησε από 1,4 ευρώ σε 2 ευρώ. Σού το σφύριξε ο Σουφλιάς.

Πρόσεξε ορέ κλεφτόπουλο, οι...

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΠΩΣ ΓΙΝΕΣΑΙ ΑΚΡΑΙΟΣ?

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΟΡΑ-ΜΠΙΡΜΠΙΛΩ-ΔΑΝΙΑ-SIEMENS και ΠΡΑΣΣΕΙΝ ΑΛΟΓΑ

Από την Ευρυτανία φαίνεται ότι αρνήθηκε η κ. Ντόρα τηλεφωνικώς στον Σαμαρά την Θέση που της πρότεινε. Έπειτα έβγαλε τα εγγόνια της βόλτα στην πλατεία και τους έδειχνε τα υπέροχα βουνά όπου μάτωσαν οι Καραϊσκάκης, Μπότσαρης,Κατσαντώνης και τόσοι άλλοι.Μετά προσέθεσε ότι τα τουρκόπουλα είναι καλά παιδάκια πλέον. Έπειτα τους εξηγούσε πως ο κουμπάρος mr. Soros και η μαμά siemens μαζί με την θεία Μπιρμπίλω θα φυτέψουν στα βουνά 300 ανεμογεννήτριες για ομορφιά και καλό αέρα.Τα εγγόνια θα έχουν να παίζουν και με κουβαδάκια στα φράγματα που θα κατασκευαστούν στα πρότυπα της Δανίας - siemens

Υ.Γ Η Μπιρμπίλω κατάγεται από την Ευρυτανία( Εβραίους δεν θυμάμαι να χαμε ποτέ, εκτός από πρόσφατα αφού έχουν αγοράσει τα μισα χωράφια της περιοχής και βολιδοσκοπούν και το Φαράγγι Πάνταβρέχει τώρα τελευταία..)
Υ.Γ Πού είσαι Παύλο να μας θαυμάσεις?
Υ.Γ Βοηθήστε απανταχού φυσιολάτρες...
Ο Θεός να λυπηθεί την ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ


Γ.Κ ΤΑ ΨΗΛΑ ΒΟΥΝΑ

ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ είπε...

ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΟΥ ΑΘΗΝΑΙΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΛΒΑΝΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΤΗΣ ΑΥΓΗΣ
http://blogathinaios.blogspot.com

Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΟ-ΠΑΣΟΚ ΗΡΘΕ.ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΤΟΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ