17/12/09

Οι εκβιασμοί περί την εξουσία και τα θύματα της

Πήδηξε από τον 7ο όροφο του Υπουργείου Προ-Πο, ο γιος του εισαγγελέα Ι.Διώτη που ήταν σύμβουλος του κ.Υπουργού

Η υπόθεση Διώτη έχει πολύ βάθος. Ο εισαγγελέας Ιωάννης Διώτης το 1994, επί Παπαθεμελή, ετέθη επικεφαλής του επιστημονικού συμβουλίου του υπουργείου για θέματα τρομοκρατίας και το 1998 τοποθετήθηκε στη θέση του εισαγγελέα επόπτη των ερευνών της Αντιτρομοκρατικής. Ήταν ο άνθρωπος που επόπτευε των ερευνών για την 17 Νοέμβρη. Πρόσφατα ενεργούσε έρευνες για την «Νέα τρομοκρατία». Είχε και ανάμιξη σε υποθέσεις αρχαιοκαπηλίας.
Το «μυστικό της οικογένειας» Διώτη, που σήμερα το μάθαμε όλοι, ήταν ότι ο 28χρονος γιός του, Παναγιώτης, δεν είχε πτυχίο νομικής .Το μυστικό και οι «πιέσεις», σε βάρος του εισαγγελέα, από «ενδιαφερόμενους», τον οδήγησαν στο εγκεφαλικό. Ο Ιωάννης Διώτης νοσηλεύται στον Ευαγγελισμό.
Ο Παναγιώτης Διώτης διάλεξε την ημέρα που απεργούσαν τα κανάλια, και πήδηξε.
από τον 7ο όροφο του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη. Ο 28χρονος εργαζόταν στο γραφείο τύπου και δημοσίων σχέσεων, ως σύμβουλος του Χρυσοχοίδη.
Σήμερα γινόταν η ορκωμοσία της υποτιθέμενης απόκτησης του πτυχίου του στη Νομική Σχολή Αθηνών..
Δυο δυο κατέβαινε τα σκαλιά ο Χρυσοχοΐδης μόλις άκουσε ότι ο σύμβουλος του ,Παναγιώτης Διώτης ,πήδηξε από τον 7ο ,όπου και το γραφείο του. Τον μετέφεραν αμέσως στον Ερυθρό .Η κατάσταση του είναι σοβαρή. Ο Μιχάλης Χρυσοχοίδης έβαλε τα κλάματα βλέποντας τον μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Το «σύστημα» των «εξυπηρετήσεων», παγίδευσε και τον εισαγγελέα και τον υπουργό.Το ζήτημα είναι ,ποιοι γνώριζαν το «πρόβλημα», και πως το «αξιοποίησαν».

Η διάσταση της «εξυπηρέτησης», είναι μόνο μια μικρή πλευρά του ζητήματος, που διαψεύδει βεβαίως τις επικοινωνιακές ρητορείες της «νέας διακυβέρνησης»,για αξιοκρατία , συνηγόρους του πολίτη , νέα ήθη, ανεξάρτητη δικαιοσύνη και πράσινα αλογα !
Το παλικάρι ήταν χωρίς πτυχίο, σύμβουλος του υπουργού και ποιος ξέρει με τι μισθό. Ανεξάρτητα από όλα τα άλλα ,λίγος σεβασμός, για τους άνεργους πραγματικούς πτυχιούχους που δεν τους λένε Διώτηδες, δεν θα έβλαπτε
Πηγές
http://www.antinews.gr , http://olympia.gr κλπ

Δεν υπάρχουν σχόλια: