10/12/09

Ο ΜΕΣΙΕ ΤΖΕΦΡΕΣ, φόρεσε την κουκούλα του Νέο- Πατριώτη «πατερούλη» και παριστάνει τον Στάλιν !!!



Και μας θέλει πατριώτες σαν τον γίγαντα Σημίτη. Τι άλλο θα δούμε σ’ αυτή τη χώρα!

Από http://olympia.gr/

Επικές οι δηλώσεις και οι αιτιάσεις Παπανδρέου περί “απειλής” της Εθνικής κυριαρχίας. Θυμίζει τον Στάλιν που έκανε επίκληση στα πατριωτικά αισθήματα του Ρωσικού λαού για να αποκρούσει την εισβολή των Γερμανών.

Ωραίο το νέο κουστούμι της “Νέας Διακυβέρνησης” αλλά άργησε να το φορέσει κατά ένα χρόνο ο ΓΑΠ. Πέρυσι βλέπετε, ο ίδιος ήταν ο απόλυτος θιασώτης των ίδιων συμφερόντων που επιβουλεύονταν την “Εθνική ακεραιότητα”, περιδιαβαίνοντας την Ευρώπη με μοναδικό σκοπό να δυσφημίσει την Ελληνική οικονομία.


Οι “τοκογλύφοι” και οι δανειστές άλλωστε κύριε Παπανδρέου που περίμεναν στη γωνία για να εκτοξεύσουν το κόστος δανεισμού είναι απόλυτα οι ίδιοι. Δεν αλλάζουν όπως δεν αλλάζει το γεγονός ότι τα κερδοσκοπικά παιχνίδια καλείται να τα πληρώσει ο Ελληνικός λαός και όχι οι ανεύθυνοι και επίορκοι πολιτικοί. Τώρα λοιπόν ο κύριος Παπανδρέου αναζητά τον “Πατριωτισμό των Ελλήνων” για να πληρώσουν το μάρμαρο της δικής του ανυπαρξίας και ανευθυνότητας.

Δυστυχώς κύριε Παπανδρέου αργήσατε. Όταν ακόμα και οι ξένες τράπεζες πέρυσι δεχόντουσαν ότι

«Τα ελληνικά ομόλογα τιμωρήθηκαν για τα βίαια γεγονότα (σ.σ.του περασμένου Δεκεμβρίου)”


Εσείς συνεχίζατε το άθλιο road Show δυσφήμισης της Ελληνικής οικονομίας γνωρίζοντας ότι είμασταν πολύ πιο υποτιμημένοι από το χάλι μας. Απόδειξη η συνεχιζόμενη στήριξη της Κίνας όπως αποκλειστικά είχαμε αποκαλύψει πέρυσι στις 17 Δεκεμβρίου όταν εσείς αποθαρύνατε τους ξένους επενδυτές και ο κλόουν του Ελληνικού κοινοβουλίου Αλαβάνος συμμετείχε σε ρατσιστικές Κινεζοφοβικές παρελάσεις την ώρα που ο πρωθυπουργός της Κίνας βρισκόταν στην Ελλάδα. Είστε λοιπόν υποκριτής κύριε Παπανδρέου αλλά το χειρότερο; Είστε ανεύθυνος.Γιατί τότε δεν μιλήσατε: Η χαρά της υποβάθμισης και οι υπότροποι διεθνείς οίκοι.

Μα ιδιαίτερα σιωπήσατε όταν η Εθνική κυριαρχία βαλλόταν για δεύτερη φορά όταν ΣΤΕΛΕΧΗ σας και φιλικές σας εφημερίδες πρωτοστατούσαν στα έκτροπα με το “Κοράνι”: Το σκισμένο κοράνι και η διαπραγμάτευση των κρατικών ομολόγων.

Αλλού λοιπόν οι επικλήσεις του “πατριωτισμού”, γιατί αντίθετα με τον Στάλιν, οι κυβερνήσεις που εσείς υπηρετήσατε ως υπουργός άνοιξαν διάπλατα την πόρτα στον Γερμανικό νεοιμπεριαλισμό.

Πως οι Γερμανοί φρόντιζαν τις δουλειές και τους φίλους τους…
http://olympia.gr/2009/08/17/siemens-greece-saic

Δεν υπάρχουν σχόλια: