16/12/09

Η Ληστεία σε τράπεζα στον Άλιμο και αλλες ληστειες

Δύο ληστές εισέβαλαν στις 8:41 το πρωΐ σε κατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας της Ελλάδος (ΑΤΕ) επί της Λεωφόρου Καλαμακίου 13 στον Αλιμο και με την απειλή όπλων αφαίρεσαν άγνωστο μέχρι στιγμής ποσό από τα ταμεία και διέφυγαν.

-Πρωτοφανή μέθοδο ληστείας χρησιμοποίησαν το βράδυ της Τρίτης, άγνωστοι δράστες στο κέντρο του Παλαιού Φαλήρου. Ακινητοποίησαν γυναίκα 33 ετών και την ανάγκασαν να επιβιβαστεί στο αυτοκίνητό τους με το οποίο την οδήγησαν στην εθνική οδό. Στο μεταξύ την ανάγκασαν να δώσει τους μυστικούς κωδικούς των πιστωτικών της καρτών, της έκλεψαν ό,τι κοσμήματα φορούσε και το κινητό της.

Τελικά την εγκατέλειψαν στο 33ο χιλιόμετρο της Αθηνών - Λαμίας, απ' όπου ειδοποίησε την αστυνομία με τη βοήθεια διερχόμενων οδηγών.


Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε αργά χθες το βράδυ σε μίνι μάρκετ, που βρίσκεται επί της οδού Διονυσίου 14 στο κέντρο της Αθήνας. Ένας άγνωστος εισήλθε στο κατάστημα τροφίμων και με την απειλή όπλου ακινητοποίησε τον υπάλληλο αφαιρώντας το χρηματικό ποσό 2.200 €.

-ΛΗΣΤΕΣ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ Ν.ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ MΕ ΛΕΙΑ 53.000 ΕΥΡΩ

-Ληστεία σε βάρος υπαλλήλου ξενοδοχείου επί της οδού Δραγούμη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, έγινε στις 2:48 τα ξημερώματα, όταν δύο άγνωστοι με την απειλή όπλου αφαίρεσαν 200 ευρώ από το ταμείο, αλλά και 150 ευρώ από τον ίδιο.

-Τέσσερις Αφρικανοί - προ ολίγου- με απειλή spray λήστεψαν διερχόμενο άτομο πίσω από τις 12όροφες πολυκατοικίες, στο ύψος του παλαιού ΚΤΕΛ Δράμας.
http://taxalia.blogspot.com/2009/12/12_15.html#ixzz0ZqabP99u

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η 19η Απριλίου στην Ιστορία

Η 19η Απριλίου είναι η 110η ημέρα του δίσεκτου 2024 κατα το Γρηγοριανό ημερολόγιο . Απομένουν 256 ημέρες πριν από το τέλος του έτους.   531....