4/12/09

ΓΡΙΠΗ:ΕΜΕΙΣ ΛΕΓΑΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΑΛΛΟΙ ΛΕΓΑΝΕ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ

ΑΝΘΗ ΓΑΪΤΑΝΟΥ. ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΥΜΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

Σε νευρολογική κλινική νοσηλεύεται , η 62χρονη κ. Ανθή Γαϊτάνου, με σύνδρομο τρόμου, η οποία εμβολιάστηκε στο Λαϊκό νοσοκομείο, έχοντας μαζί της όλα τα απαραίτητα χαρτιά και τις γνωματεύσεις γιατρών που έδειχναν τα πρόβληματαα υγείας που είχε και τις φαρμακευτικές αγωγές που ακολουθούσε.

Οι αρμόδιοι γιατροί τα ήλεγξαν, της έδωσαν το παραπεμπτικό και της είπαν ότι δεν υπάρχει κανέναν πρόβλημα και μπορεί κανονικά να κάνει το εμβόλιο για τη γρίπη Η1Ν1

Μετά από δύο ημέρες από τον εμβολιασμό της γρίπης Η1Ν1, ξαφνικά άρχισε να παρουσιάζει συμπτώματα σπαστικότητας και έντονου τρόμου και να τραυλίζει. Αμέσως απευθύνθηκε στον ΕΟΦ, στο τηλέφωνο δηλαδή που αναγράφεται στο δελτίο εμβολιαζόμενου που αναφέρει χαρακτηριστικά : «Σε περίπτωση εμφάνισης ανεπιθύμητων ενεργειών επικοινωνήστε με τον ΕΟΦ στο 2109904034 ή ae@h1nivac.gr Όταν κάλεσε η κ. Γαϊτάνου, η κοπέλα που σήκωσε το τηλέφωνο της είπε ότι δεν είναι ο ΕΟΦ και δεν μπορούν να τη βοηθήσουν γιατί δε γνωρίζουν τι γίνεται σε περίπτωση ανεπιθύμητων ενεργειών μετά τον εμβολιασμό. Το σταθερό τηλέφωνο που δίνει ο του Ε.Ο.Φ. ανήκει στην εταιρεία NOVATRIA που διακινεί το εμβόλιο FOCETRIA.

Αμέσως μετά τηλεφώνησε στο Κ.ΕΛ.Π.ΝΟ. που είναι το κέντρο ελέγχου και πρόληψης νοσημάτων όπου εκεί ο γιατρός που το σήκωσε της είπε ότι δεν είναι υπεύθυνοι αυτοί για λάθη άλλων γιατρών ή άλλων υπευθύνων και δεν μπορούν να επωμιστούν τέτοιες ευθύνες.

Στη συνέχεια κάλεσε στη γραμμή υγείας 1135 του Υπουργείου Υγείας και αφού τους είπε ότι έχει παρενέργειες, της είπαν ότι εκεί δεν έχουν γιατρούς και θα πρέπει να απευθυνθεί στον προσωπικό της γιατρό.

Ο μηχανισμός κατατρομοκράτησης του πληθυσμού εξακολουθεί να διαδίδει Ψέματα.

«Σε ανοδική φάση το κύμα πανδημίας της νέας γρίπης».Λένε. «Ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων της νέας γρίπης παρατηρείται στη χώρα μας».Κραυγάζουν. «Αλματώδης αύξηση των κρουσμάτων νέας γρίπης» κλπ κλπ

Ένα πράγμα δεν λένε.


Η «ραγδαία αύξηση» ακολούθησε την έναρξη του «μαζικού» εμβολιασμού.
Πάντως παρά την ολόπλευρη τρομοκρατεί η κοινή γνώμη ανθίσταται. Σύμφωνα με το ΚΕΕΛΠΝΟ, μέχρι και την Τέταρτη 2 Δεκεμβρίου, είχαν εμβολιαστεί συνολικά μόνο 155.096 άτομα. Χθες, Πέμπτη, εμβολιάσθηκαν άλλα 28.232 άτομα.

Και που την είδαν την Πανδημία;

Τα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της τελευταίας εβδομάδας ανήλθαν σε 2.274, (έναντι 1.883 την προηγούμενη εβδομάδα και λιγότερων από 1000 την προ-προηγούμενη).
Συνολικά ο αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 8.463.Από αυτούς πέθαναν 23 Έλληνες +3 Ξένοι . Μέχρι στιγμής, 32 άτομα νοσηλεύονται σε μονάδες εντατικής θεραπείας, εκ των οποίων δύο παιδιά και δύο έγκυες γυναίκες.

Τα μισά κρούσματα της γρίπης καταγράφηκανστην Αττική (4.280) και ακολουθούν η Μακεδονία με 1.120 και η Κρήτη με 667 κρούσματα. Σε ότι αφορά τις ηλικίες των ατόμων με νέα γρίπη, ο ιός Η1Ν1 «προτιμά» παιδιά και νέους.
Σχεδόν το ένα τρίτο των ασθενών είναι από 15 έως 29 χρόνων, ενώ πάνω από 1000 κρούσματα αφορούν σε παιδιά 10 - 14 ετών.

Γιατί δεν ρωτάει κανείς πως ασθένησαν από την νέα Γρίπη μετά τον εμβολιασμό τους ο Ρεχάγκελ και ο Καραγκούνης;
Κάνει «τζίζ» η ερώτηση;

Γιατί δεν ρωτάει κανείς ,πόσοι νοσηλευόμενοι σε νοσοκομεία ασθένησαν και γιατί;

ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ.

ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ.

-ΟΧΙ ΣΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Προδοσία του 1897. Τα Ανάκτορα που ησαν στην υπηρσία των Αγγλων οργάνωσαν την ηττα στην Θεσσαλία και την Ήπειρο για να πάρει ενα μάθημα ο ελληνικός λαός και να μην θέλει την απελευθέρωση των υποδούλων Ελλήνων

 Όλα έγιναν για φύγουν οι  Εθελοντές που είχε στείλει ο Δηλιγιάννης στην Κρήτη. Αρχιστράτηγοε της Προδοσίας ήταν ο διάδοχος Κωνσταντίνος. Κα...