6/12/09

Μια γρίπη, μα ποια Γρίπη, μια Γρίπη με λεφτάααα!

Η «Πανδημία» , η τρομοκρατία , και η αλήθεια

Του Σπύρου Χατζάρα

Η «είδηση του αιώνα», από επιδημιολογική άποψη, ανακοινώθηκε, από τον (ορθοπεδικό) διοικητή του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας (ΕΚΕΠΥ) κ. Πάνο Ευσταθίου στο δελτίο των 9 του BLUE SKY.

« Φέτος δεν υπάρχει εποχιακή γρίπη στην Ελλάδα».

Αυτό πράγματι είναι ιστορικό γεγονός. Ίσως να συμβαίνει για πρώτη φορά στα ιατρικά χρονικά. Και επειδή είναι έτσι, αποφάσισαν να σταματήσουν τα τέστ, (φαρυγγικό επίχρισµα), για να γλιτώσουμε χρόνο και χρήμα. Επομένως όλα τα «κρούσματα» αφορούν την νέα γρίπη.
Όποιος έχει αμφιβολίες, θα πρέπει να πληρώσει 150 ευρώ στα ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα.
Αυτό αποφάσισαν οι σοφοί γιατροί που μετέχουν στις αρμόδιες επιτροπές.
Αν όμως έχουν κάνει «ιατρικό λάθος» και υπάρχει εποχιακή γρίπη προβλέπω ότι οι σοφοί θα χρειαστεί να απολογηθούν εκτός από τον Ιπποκράτη και σε δικαστικές αίθουσες.

Ρώτησα τον κ. διοικητή πόσοι είναι οι νεκροί. Και μου απάντησε 30. Τον ρώτησα και γιατί δεν λέει 29, αφού ο ίδιος στις 27.8.2009 όσο και η καθηγήτρια Λοιμωξιολογίας ,κυρία Ελένη Γιαμαρέλου, πρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής για την Πανδημία της Γρίπης, διαβεβαίωναν σε σχέση με τον φερόμενο από τις εφημερίδες ως πρώτο νεκρό, ότι δεν έχει πεθάνει κανένας άνθρωπος στη χώρα μας από τη νέα γρίπη.
«Δεν έχουμε νεκρό από τον ιό Η1Ν1 της νέας γρίπης στην Ελλάδα. Ο νεαρός πέθανε από σοβαρότατα καρδιολογικά προβλήματα» είχε δηλώσει κατηγορηματικά στην «Espresso» ο κ. Πάνος Ευσταθίου, ενώ η κυρία Γιαμαρέλου είχε διευκρινίσει ότι:
«Ο συγκεκριμένος ασθενής στο Ωνάσειο πέθανε έχοντας και γρίπη, όχι όμως από τη γρίπη. Η αιτία ήταν μια νοσοκομειακή λοίμωξη. Δεν ισχύει αυτό που αναγράφεται στο ΚΕEΛΠΝΟ και έχουμε στείλει έγγραφο στο CDC (αμερικανικό κέντρο ελέγχου και πρόληψης νοσημάτων) να το αφαιρέσουν».
Ο κ. διοικητής είπε διάφορα ακατανόητα για να ξεφύγει. Η αλήθεια όμως είναι ότι, τώρα που χρειάζονται περισσότερους νεκρούς για να τρομοκρατήσουν τον κόσμο προσέθεσαν αυτόν που είχαν αφαιρέσει.

Ρώτησα τον κ. Διοικητή σε ποιο πληθυσμό υπολογίζουν επιδημιολογικά τα κρούσματα. Και μου απάντησε: «Στα 11.5 εκ. του νόμιμου ελληνικού πληθυσμού».
Οπότε εξέφρασα την ακόλουθη απορία. « Ο Γάλλος τουρίστας, ο Βούλγαρος, και ο Αλβανός ανήκουν στα 11,5 εκ. του ελληνικού πληθυσμού;
Τότε άρχισε ξανά τα ιερογλυφικά.

Ρώτησα τον κ. Διοικητή γιατί ασθένησαν από την νέα Γρίπη μετά τον εμβολιασμό τους ο Ρεχάγκελ και ο Καραγκούνης. Και η απάντηση ήταν αφοπλιστική. Το εμβόλιο παρέχει πλήρη προστασία μετά από τέσσερις εβδομάδες.
Δηλαδή, κάνεις το εμβόλιο, κολλάς τη γρίπη και πεθαίνεις. Όλα ωραία και καλά!
Το εμβόλιο με τους πολλούς κινδύνους δεν παρέχει καμία άμεση προστασία. Τζάμπα το κάνουν στον κόσμο.« Για τα λεφτά τα κάνουν όλα»
Ρώτησα τον κ. Διοικητή: «Υπάρχουν οδηγίες τρομοκράτησης του πληθυσμού»;
-Τίς οδηγίες της δίνει η ΠΟΥ απάντησε. (Δηλαδή -Μα οι απατεώνες που βρίσκονται στο μισθολόγιο της BAXTER, της GLAXO, και της NOVARTIS) .
Επομένως υπάρχει πλήρες επικοινωνιακό σχέδιο τρομοκρατίας του πληθυσμού.
Ο κ. διοικητής εξερράγη όταν του είπα: «Που την είδατε την πανδημία! Εσείς προκαλείται τη διάδοση της γρίπης με τον εμβολιασμό. μόλις άρχισε το πρόγραμμα μαζικού εμβολιασμού άρχισε και η ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων» .
Σύμφωνα με το δικό μου ρεπορτάζ ,στρατιωτικός γιατρός που έκανε το εμβόλιο, ασθένησε λόγω του εμβολίου, και μετέδωσε τη γρίπη στην αρραβωνιαστικιά του. Το περιστατικό είναι γνωστό στο 401, αλλά το κρύβουν.
Η αύξηση των κρουσμάτων, πάντως ακολουθεί κατά βήμα τον εμβολιασμό.
Ρώτησα για την έλλειψη ανταπόκρισης από το «σύστημα», στις εναγώνιες κλήσεις των εμβολιασμένων που παρουσίαζαν συμπτώματα «τρόμου», και έλεγε διάφορά ιερογλυφικά.
Δεν έλαβα καμία απάντηση για την 60χρονη, που έκανε το εμβόλιο, και βρίσκεται σε κώμα, στο Ιατρικό Αθηνών, και τον σύζυγό της να νοσηλεύεται με πολύ υψηλό πυρετό.
Μέχρι στιγμής κανείς υπεύθυνος δεν έχει αναλάβει την ευθύνη, για το γεγονός ότι, οι νοσηλευόμενοι στα νοσοκομεία δεν έχουν προστατευθεί , με τη λήψη μέτρων, απαγόρευσης εισόδου επισκεπτών, όπως γίνεται σε όλες τις σοβαρές χώρες, σε περίπτωση επιδημίας. Πόσο μάλλον σε πανδημία.
Για τους θανάτους ασθενών από τη γρίπη, οι οποίοι νοσηλεύονταν στα νοσοκομεία, για άλλη ασθένεια, οι ευθύνες των νοσοκομείων είναι τεράστιες, αλλά δυστυχώς κανένας εισαγγελέας δεν έχει αρχίσει προκαταρκτική εξέταση.
Ρώτησα και για την ψευδή ανακοίνωση για τη διάγνωση της φυματίωσης στο 11χρονο κοριτσάκι που χάθηκε, την οποία όμως είχαν ανακοινώσει στους γιατρούς, οι γονείς.
Όπως είναι φυσικό απάντηση δεν πήρα.
Το συμπέρασμα.
Ο πλέον αρμόδιος, όταν του γίνονται συγκεκριμένα ερωτήματα, αλείφεται με 10 κιλά λάδι για να ξεφύγει.
Όταν δεν δίνουν ξεκάθαρες απαντήσεις σε ξεκάθαρα ερωτήματα, τότε κάτι τρέχει, και κάτι κρύβουν.
Η εμπιστοσύνη μου στο «σύστημα» μειώθηκε από τη συζήτηση αυτή.

Το προσωπικό μου συμπέρασμα; Καλύτερα να σταματήσουν αμέσως οι εμβολιασμοί.
Το πιο πιθανό είναι, ότι με αυτό τον τρόπο θα σταματήσει αμέσως και

η διάδοση της γρίπης.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχω ιδέα τι θέλουν να πετύχουν με τον μαζικό εμβολιασμό των Ευρωπαϊκών πληθυσμών (και όχι μόνο) . Κυριολεκτικά έχουν λυσσάξει για να εμβολιαστούμε ακόμα και με το ζόρι όλοι μας. Πράγμα απαράδεκτο, ανεπίτρεπτο και σαφέστατα απάνθρωπο. Μια σκέψη είναι πως το κάνουνε για τα "χρήματα" ... Διαφωνώ όμως με αυτή την οπτική. Χρήματα οι φαρμακευτικές βγάζουνε ούτως η άλλως οπότε το εμβόλιο κάποιο άλλο σκοπό εξυπηρετεί. Δεν είναι συνομοσιολογικό σενάριο αλλά λογικός συνειρμός και θα πρέπει επιτέλους να εμπιστευτούμε την κοινή λογική την οποία έχουμε απολέσει..

Κανείς να μην εμβολιαστεί λοιπόν όσο κι αν " επιμένουν" τα καθεστωτικά Μ.Μ.Ε και το κράτος