18/12/09

Κυρίες , κύριοι και αγαπητά μας παιδιά, η παράσταση « ο Καραγκιόζης και η διαφάνεια» αρχίζει!

Ο τέως υφυπουργός Εσωτερικών κ. Ντίνος Ρόβλιας ,«θυσιάστηκε», για κάτι μεταθέσεις, που «κάρφωσαν» , οι Παμπούκης, Χρισοχοίδης, Βούγιας, Μπεγλίτης, στον Ταρζάν, για να περάσει το μήνυμα της «Διαφάνειας » .

Ο Προ-Πο, που διόρισε ειδικό σύμβουλο στο Υπουργείο, «για την αναμόρφωση του πειθαρχικού δικαίου των αστυνομικών», «τον δικηγόρο Παναγιώτη Διώτη», (που δεν ήταν δικηγόρος, και δεν είχε καν πτυχίο Νομικής), επειδή ήταν γιος του φίλου του εισαγγελέα, έβαλε τα κλάματα, και καθάρισε. Παραμένει στη θέση του. Για να περάσει το μήνυμα της «Διαφάνειας».

Ο άλλος, μετά τη σύσκεψη για τη διαφάνεια, τοποθέτησε «τομεάρχη» , τον πελάτη και φίλο του Χριστοφοράκου, Κυριάκο Μητσοτάκη, που είχε ανοιχτή πιστωτική διευκόλυνση από τη Siemens, αγόραζε και πλήρωνε οπότε είχε! Για να περάσει το μήνυμα της «Διαφάνειας» και αυτός.

«Όχι στις εξεταστικές του αποπροσανατολισμού», δήλωσε ο αγωνιστης της διαφάνειας Κόκκινος Πάνος (Π. Παναγιωτόπουλος).

«Σε καμία περίπτωση δεν θα επιτρέψουμε οι κυβερνητικές ενέργειες να λειτουργήσουν στο πεδίο των εντυπώσεων, κατά τέτοιο τρόπο, ώστε να προκαλέσουν αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης από τα μείζονα προβλήματα της κρίσιμης συγκυρίας, που διανύουμε».
Καλά! Γιατί δεν ζητούν μια εξεταστική επιτροπή για το χρέος. Για να μάθουμε με διαφάνεια πώς φτάσαμε να χρωστάμε 303 δίς ;

Σπ.Χατζάρας

ΥΓ.Και δεν πέρασαν 48 ώρες!!!!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βόζενμπερκγ εναντίον Θάλειας, Κάλερ, Διαμάντως.
Κυριάκος εναντίον Μπιρμπιλή.
.....

Ανώνυμος είπε...

Joseph against Moses!
Adon(is) against Jeffrey
Οπως Αμερικη!

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!!!

http://www.su-ma.com/images/SL65MMS_love2.gif

Ανώνυμος είπε...

ο δικηγόρος νίωτης... χωρίς πτυχίο αποπειράθηκε να αυτοκτονισει, πήδηξε απο τον εβδομο όροφο, έτσι ακούστηκε

Το μυστήριο της εξαφάνισης του Νίκου Ζαχαριάδη από το Νταάχου . Που χάθηκε για 30 ημέρες;

Γράφει ο  Σπυρίδων Χατζάρας   Στις 29 Απριλίου 1945 ο Αμερικανικός Στρατός έφθασε στο Νταχάου και απελευθέρωσε τους έγκλειστους στο στρατόπε...