8/12/09

Το χρονικό της (ως τώρα) ημέρας

Σπύρος Χατζάρας

Την ώρα που οι θλιμμένοι συμμαθητές του Αλέξη, από την Αλβανία, την Ιταλία, την Ισπανία την Πολωνία έκαιγαν την Αθήνα και την ελληνική σημαία, η Fitch Ratings υποβάθμισε και πάλι την πιστοληπτική ικανότητα της Ελλάδας, σε BBB+, από A-. με αποτέλεσμα να πολλαπλασιαστούν οι πιέσεις στο ΧΑ, που έπεσε -5%, ενώ ο Παπακωνσταντίνου και οι εφορίες, μαζεύουν από τα σπίτια τραπέζια, καρέκλες, ψυγεία, ηλεκτρικές κουζίνες, τηλεοράσεις κλπ για να πληρώσουν το χρέος στην Goldman Sahs, με την οποία έκλεισε το deal και για τις προμήθειες, των πράσινων ομολόγων.
Tα ασημικά τα είχε ξεπουλήσει η προηγούμενη κυβέρνηση.
Η Στάνταρ & Πούρ έδωσε στον Γιώργο, δύο μήνες διορία, να εφαρμόσει τις οδηγίες, του Δαβίδ του πρέσβη, για να γίνουν ποιο λάστιχο τα μεροκάματα. Ο Λοβέρδος ξεκίνησε ήδη την προσαρμογή στο ασφαλιστικό. Σύνταξη μετά θάνατον. Θα μας κοιτάει στα δόντια και ο Αμερικανός Πρέσβης, να δει ποιος πάει από βδομάδα για δουλειά και ποιος πάει σπίτι του να βολοδέρνει ευέλικτα μέσα στους τέσσερις τοίχους.
Ο Ερντογάν έθεσε στον Ομπάμα ζήτημα Τουρκικής Μειονότητας και Θράκης όπως είχε κάνει και με τον Παπανδρέου, ο οποίος «ήταν θετικός» για να συζητηθεί.
Ο Κουμπάρος απέρριψε κάθε σκέψη για αποχώρηση των κατοχικών στρατευμάτων από την Κύπρο και την αποστολή τους στο Αφγανιστάν και έρχεται σύντομα την Αθήνα για να διευθετήσει όλα τα θέματα

Tα αφεντικά, θύμωσαν και με τους «σοσιαλδημοκράτες» Ομπάμα και Μπράουν παρέλειψαν και απειλούν με υποβάθμιση τη βρετανική και τη αμερικανική οικονομία.
Οι τραπεζίτες στην Goldman Sahs, περιμένουν λαϊκή εξέγερση, και για να μην τους κρεμάσουν, οργανώνουν δικό του στρατό, και εξοπλίζονται. Θα πουλήσουν ακριβά το τομάρι τους.

Στο Ιράκ , σκοτώθηκαν 112 άνθρωποι από τις εκρήξεις πέντε παγιδευμένων αυτοκινήτων στο κέντρο και τις συνοικίες της Βαγδάτης. Εμείς στην Ελλάδα την βγάλαμε καθαρή. Με 30 μαγαζιά καμένα στην Αθήνα και κάπως περισσότερα στη Θεσσαλονίκη. Λίγα πράγματα.

Τα «παιδιά» μόλις έληξε το τριήμερο εορταστικό πάρτυ-μολότοφ που είχαν συνδιοργανώσει ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ (για τον ALEXIS) , άκουσαν την έκκληση της «mamas», άφησαν τις μολότοφ για ανακύκλωση τους και γύρισαν σπίτι τους. Αυτόματα. Με SMS.

Τα κανάλια των εργολάβων ξαναγύρισαν στην τρομοκρατία της γρίπης. Δύο ακόμα νεκροί.


2 σχόλια:

Πλούταρχος είπε...

Αγαπητέ Σπύρο,

κάνε μια βόλτα από το ιστολόγιο της Υφυπουργού ΠΡΟ.ΠΟ. και κοίταξε τις αναρτήσεις του μήνα Δεκεμβρίου (μετά την υπουργοποίησή της). Έχει πολύ ενδιαφέρον το "χρονικό" της "εξέγερσης", όπως επίσης και η συνέντευξη στο γνωστό ανθέλληνα Αλβανό Νικο Αγκο (ή όπως των λένε αυτόν τον κύριο).
Τελικά ένα είναι το σύνθημα που μας ενώνει:
ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ - Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ
Με εκτίμηση,

Ανώνυμος είπε...

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=85254&cid=4