14/12/09

ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΠΡΟΣ ΑΥΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΡΟΩΘΟΥΝ Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ

Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τα καθήκοντά του, ο υπουργός Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου διακρίνεται για τις παλινωδίες, τις ανεύθυνες διαρροές, την έλλειψη σχεδίου, την πλήρη αποδιοργάνωση της οικονομίας.
Δεν έφταναν αυτά, δεν έφτανε και η καθημερινή αιμορραγία της Ελλάδας από τα δισεκατομμύρια ευρώ που στέλνουν στις χώρες καταγωγής τους οι λαθρομετανάστες που βρίσκονται στην Ελλάδα, ο Παπακωνσταντίνου φροντίζει τώρα να φύγουν στο εξωτερικό αμέτρητα δισεκατομμύρια ευρώ από καταθέσεις που βρίσκονταν σε ελληνικές τράπεζες.
Κι όλα αυτά λόγω των διαρροών του Υπ. Οικονομικών ότι α) θα φορολογηθούν οι καταθέσεις και β) θα υποχρεωθούν όλοι οι πολίτες να δηλώσουν με την ετήσια δήλωση εισοδήματος και τις καταθέσεις τους.
Παρότι ο υπουργός πληροφορείται όλα αυτά, συνεχίζει να μην διαψεύδει τις πληροφορίες και αφήνει αυτή την καταστροφική για τη χώρα μας εξέλιξη. Αν συνεχίσει έτσι, θα γίνει ακόμα πιο σαφές ότι προωθεί συνειδητά, συμφέροντα αντίθετα προς αυτά της Ελλάδας και του ελληνισμού. http://patriotikoslogos.blogspot.com

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

AΛΛΟ ΕΝΑ ΚΑΘΑΡΜΑ-ΦΡΟΥΤΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΒΡΙΖΕΙ ΩΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΗΣ-ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΗΣ.

Ο ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ ΣΤΗΝ Ε.Ε ΣΑΡΑΝΤΑΚΟΣ.

http://sarantakos.wordpress.com/

Ανώνυμος είπε...

http://www.adiakritos.gr/?p=11711


ΕΓΡΑΨΑΝ ΜΕΧΡΙ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ “Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΗ”!


ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ…ΓΑΡΓΑΡΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΟΔΗΓΙΑΣ: “ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΟΥΣ”

ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ” ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ…

Ανώνυμος είπε...

14 Δεκεμβρίου είναι σήμερα κύριε Χατζάρα!
Happy Hanukah!!!!
Ευχηθήκατε στον Τζεφ?

Ανακοίνωση Παναθηναϊκού AKTOR για τη χθεσινή διαιτησία: «Γίναμε μάρτυρες μιας καταδρομικής επιχείρησης»

Ο Παναθηναϊκός έχει 116 χρόνια ιστορίας, μεγαλύτερη ίσως και από κάποια κράτη. Δείξτε επιτέλους τον απαιτούμενο σεβασμό     Ανακοίνωση κ...