11/12/09

Πληρώνουμε και για να τους σώσουμε

Απίστευτο!
Οι Αλβανοί λαθρομετανάστες καλούν από το κινητό τους σε βοήθεια και οι «ελληνικές αρχές», έστησαν «μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό τους, με τη συμμετοχή δυνάμεων της πυροσβεστικής υπηρεσίας, και της αστυνομίας».
Και με εθελοντικές ομάδες διάσωσης.

Πόσα μας κόστισε η διάσωση θα μας πουν οι λογιστές της Εξουσίας;
Και οι «ανθρωπιστές» εργολάβοι πανηγυρίζουν.

«Σώοι, ασφαλείς και παγωμένοι εντοπίστηκαν τέσσερις Αλβανοί λαθρομετανάστες, που χάθηκαν χθες στην ελληνοαλβανική μεθόριο μεταξύ Φλώρινας και Καστοριάς».
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11424&subid=2&pubid=8858872

«Οι τέσσερις νεαροί άντρες μπήκαν λαθραία στο ελληνικό έδαφος χθες το μεσημέρι, αλλά κάποια στιγμή έχασαν τον προσανατολισμό τους και έπεσαν σε χιονοθύελλα.

Ο ένας από αυτούς κάλεσε με το κινητό του τηλέφωνο μια διεθνή γραμμή SOS και είπε σε σπαστά Ελληνικά ότι το τελευταίο χωριό που πέρασαν ήταν το Τρίβουνο Φλώρινας.

Αμέσως στήθηκε μια μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό τους, με τη συμμετοχή δυνάμεων της πυροσβεστικής υπηρεσίας, της αστυνομίας και εθελοντικών ομάδων διάσωσης.

Όλη την ώρα οι Αλβανοί μιλούσαν με τα συνεργεία διάσωσης και έδιναν πληροφορίες για πού βρίσκονταν. Αργά το απόγευμα και πριν πέσει το σκοτάδι, οι τέσσερις αγνοούμενοι εντοπίστηκαν κοντά στο χωριό Περικοπή Καστοριάς. Είχαν βρει καταφύγιο σε ένα άνοιγμα βράχου, ενώ γύρω χιόνιζε και το ύψος του χιονιού έφτανε στο μισό μέτρο».

Κινητοποίηση και στη θάλασσα

Δύο νεκροί είναι ο απολογισμός του ναυαγίου βάρκας στην Λέρο που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής
Στη βάρκα επέβαιναν 27 αλλοδαποί και δύναμη του Λιμενικού Σώματος περισυνέλεξε σώους τους υπόλοιπους 25.

Οπως ανακοινώθηκε σχετικά έρευνες για τον εντοπισμό της αλλοδαπής γίνονται από πλωτά σκάφη του Λιμεναρχείου Λέρου, αλιευτικά και επιβατηγά σκάφη, καθώς και από ελικόπτερο Super Puma

Όχι μόνο δεν υπάρχει μηδενική ανοχή όπως έλεγε ο ΠΑΠΑΤΖΗΣ αλλά τρέχουν οι ξεφτιλισμένοι με αεροπλάνα και βαπόρια για να τους σώσουν!!!


4 σχόλια:

Αριστείδης είπε...

Υπηκοότητα, ψήφο, σύνταξη και από ένα διαμέρισμα στον καθένα. Αμέσως!

Unknown είπε...

Κύριε Χατζάρα, στα σκατά γροθιές κοπανάς: Όλα τα κακά προέρχονται από την αντεθνική θρησκεία με την οποία μάς φόρτωσαν οι Περιούσιοι. Όσο και να φωνάζεις εσύ, ο Χριστούλης είπε να περιθάλπουμε τους λαθρομετανάστες. Είσαι χαμένος από χέρι. Μή τους ερεθίζεις και σε δολοφονήσουν, και χάσεις την συνταξάρα σου. ΟΙ άνθρωποι είναι αδίστακτοι: Δεν είδες τί κάνανε στον Τάσσο τον Παπαδόπουλο; Θα τολμούσε ένας χριστιανούλης εθνικιστής να κάνει το ίδιο με την σορό του Φλωράκη ή του Ζαχαριάδη; Δεν μπορείς να είσαι πατριώτης και συγχρόνως ΙουδαιοΧριστιανός, κύριε Χατζάρα, πάψε να μάς δουλεύεις...

Ανώνυμος είπε...

και τωρα που χαλαει ο καιρος θα ερχονται στην επιφανεια αναγκαστικα απο την κακοκαιρια και τις διασωσεις τα πραγματικα μεγεθη της καθημερινης εισβολης ανεξελεγκτα κατα εκατονταδες η και χιλιαδες που μπαινουν στο ντουκου.

η πλακα ειναι οτι αντι να κανουν κατι να τους κοψουν τις ελπιδες και να χασουν το θαρρος τους για να ανακοψουν αυτην την συμφορα,ετουτοι κανουν τα παντα για να προσκαλεσουν πιο πολλους με τις πραξεις και παραλειψεις τους.

το χειροτερο δε ειναι οτι καποια στιγμη που θα εξεγερθει ο λαος θα την πληρωσουν με αιμα ολοι αυτοι οι φουκαραδες και οχι ο μουνακιας ο βουγιας.αυτοι θα παρουν τις καιληδες και τις σαλεχες και απο δω παν και οι αλλοι..

Εδω εχει θεση το μαθανε πως γαμιομαστε ως χωρα και πλακωσαν ολοι οι πικραμενοι!

Φερτε και αλλους.οσο πιο πολλοι,τοσο πιο πολυ το αιμα που θα χυθει το ξυλο που θα πεφτει και πιο γρηγορα θα γινει το μπαμ.

κακο του κεφαλιου τους,καλο για εμας που αναγκαζουν τον λαο να ανανηψει απο την αφασια και τον αυτισμο.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε ανώνυμε,

πραγματικά πιστεύεις πως θα ξυπνήσει ο κόσμος; Απορώ με την αισιοδοξία σου.

Όσο για τον KIKERON, φίλε μου μακάρι ο κόσμος να ήταν σε αφασία λόγω χριστιανικών πεποιθήσεων. Δε βλέπεις πως έχουν σαπίσει τα πάντα κι ο ΝεοΈλλην δε σέβεται πλέον τα θεία; Επίσης ο λυσσαλέος πόλεμος του συστήματος που κι εσύ καταδικάζεις εναντίον της Πίστης των Ελλήνων δεκαετίες τώρα, νομίζω πως θα έπρεπε να σε κάνει την υποστηρίζεις έστω κι αν δεν θεωρείς τον εαυτό σου ομόθρησκο.

Μην ξεχνάς τι έλεγαν οι αγωνιστές του 21: "Για του Χριστού την Πίστη την Αγία κια για της Πατρίδας την Ελευθερία". Αν τα πράγματα ήταν όπως τα λες, τότε δε θα είχε γίνει ποτέ η Επανάσταση και πόσο μάλλον με κυρίαρχο το παραπάνω πρόταγμα !