22/12/09

Βιάζονται. Ενώ δεν ασχολούνται με τα προβλήματα της Χώρας σπρώχνουν όπως- όπως το νομοσχέδιο για την παροχή ιθαγένειας σε «μετανάστες»

Ξεσηκωθείτε! Δίνουν δικαίωμα ψήφου σε όλους τους λαθρομετανάστες

Στο Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα, τρεις μέρες πριν τα Χριστούγεννα, συζητούν το νομοσχέδιο για την παραχώρηση, της ελληνικής ιθαγένειας σε «μετανάστες δεύτερης γενιάς», που έχουν γεννηθεί ή φοιτήσει σε σχολεία της χώρας.
Προσέξτε τη διαφορά. «Που έχουν γεννηθεί» ή φοιτήσει σε σχολεία της χώρας.
Δηλαδή σε όλους!

Θα συζητηθεί ακόμα, το νομοσχέδιο για την ψήφο των επί τριετία διαμενόντων μεταναστών στις επόμενες εκλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση
Με θέμα την ψήφο στους λαθρομετανάστες θα συνεδριάσει αμέσως μετά τη λήξη του Υπουργικού Συμβουλίου ο ΚΤΕ Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.


"H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων".

Ξεσηκωθείτε!!!!
Τώρα πια δεν χρειάζονται λόγια αλλά έργα!!!!!!

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ποιος να ξεσηκωθει; Εμεις θα γιορταζουμε την "πρωτοχρονια", δηλαδη την ημερα της περιτομης του Εβραιου ψευδοσωτηρα, και οι Ιουδαιοι πολιτικοι μας θα ψηφιζουν τη διαλυση του Ελληνικου εθνους. Τελεια οργανωμενο.

Ανώνυμος είπε...

Να κινηθούμε ΚΑΙ νομικά. Είναι αντισυνταγματικό.

Ανώνυμος είπε...

Θέλουν να οδηγήσουν τη χώρα σε εμφύλιο και μετά να επέμβει η Τουρκία για τα δικαιώματα των Μουσουλμάνων;

Ανώνυμος είπε...

Να ξυπνήσουν οι ΠΑΣΟΚΟΙ! Πάνε να τους καταργήσουν και να τους αντικαταστήσουν με λαθρομετανάστες...

Ανώνυμος είπε...

Που είναι ο Σαμαράς; Γιατί δεν μιλάει;

Ανώνυμος είπε...

Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ? ΚΟΙΜΑΤΑΙ?

ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ Ο ΤΖΕΦΡΕΥ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΑ--ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΝΟΥΜΕ

Ανώνυμος είπε...

Σκεφτείτε τι έχει να γίνει με τους Δημάρχους. Πλέον μιλάμε ΧΟΥΝΤΑ!!

dimitrakis είπε...

O κ. Πετσάλνικος ανακοίνωσε ότι στο σημερινό υπουργικό συμβούλιο, θα τεθεί προς συζήτηση νομοσχέδιο για τη χορήγηση της ελληνικής ιθαγένειας σε παιδιά νόμιμων μεταναστών. Εφεξής, όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της Βουλής, θα αποκτούν την ελληνική ιθαγένεια τα παιδιά που έχουν φοιτήσει στις τρεις πρώτες τάξεις του Δημοτικού στη χώρα μας ή συνολικά 6 χρόνια στην ελληνική εκπαίδευση...... Όσο για τους ενήλικους μετανάστες, αυτοί θα αποκτούν την ελληνική ιθαγένεια μετά από πέντε χρόνια νόμιμης παραμονής στην Ελλάδα....... «Η ψήφιση του νομοσχεδίου εξασφαλίζει σε όλους τους μαθητές ισότητα ευκαιριών και δικαιωμάτων» τόνισε ο Πρόεδρος της Βουλής.

www.antinews.gr

spyros1000 είπε...

MONO ENA ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ.
ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ,ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙ ΨΗΦΙΖΕΙ,ΘΑ ΜΑΥΡΙΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΤΩΡΑ!!!!!!!


Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΑΙ..

Ανώνυμος είπε...

Δημοψήφισμα, Σπύρο; Πού, πότε, ποιος θα το οργανώσει; ΣΗΜΕΡΑ αρχίζει η συζήτηση, τώρα που όλοι φεύγουν για διακοπές. Πρόκειται για πραγματική ταφόπλακα στον Ελληνισμό!!

Γυρεύω να ειδοποιήσω κόσμο και δεν βρίσκω κανέναν. Αναρτώ την ανάρτησή σου σε ιστολόγια, αλλά δεν την δημοσιεύει (μέχρι στιγμής) κανένα. Προφανώς δεν υπάρχει κανένας να την δει και ο μετριασμός δρα αρνητικά στην περίπτωση αυτή.

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ
ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΟΥΧΑΡΟΥΝ ΜΕ ΑΣΧΗΜΕΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ

Δημήτρης είπε...

Εδώ το Έθνος χάνεται από τους Σιωνιστές και εσύ Ανώνυμε βρίζεις τον Ιησού Χριστό,που γι' Αυτόν οι ήρωες του '21 πολέμησαν και έχυσαν το Άιμα τους,για του Χριστού την Πίστη την Αγία και της Πατρίδος την ελευθερία!
Θα τρίζουν τα κόκκαλά τους!
Αίσχος για σένα..
Εύχομαι να μετανοήσεις..γιατί λόγω Ελλήνων σαν και σένα η Ελλάδα δεν αναγεννάται.Είναι αχαριστία να έχει επιλέξει ο Θεός τη Ελλάδα σαν έθνος-λιμάνι της πραγματικής Πίστης και εμείς να Τον υβρίζουμε!

Ανώνυμος είπε...

Ο Γιώργος να πάρει πίσω ΑMEΣA τα σχέδια για μαζικές ελληνοποιήσεις ουσιαστικά χωρίς κριτήρια. Δεν μπορεί τέτοια σχέδια να γίνουν αποδεκτά.

Ανώνυμος είπε...

08:19:00 μμ

Προσευχησου και για μενα. Η πιστη σου ειναι δικαιωμα σου οπως και το να προσκυνας τον Εβραιο σωτηρα σου. Το τι κανω εγω ειναι δικο μου θεμα και φυσικα δεν επηρεαζει τη μοιρα του τοπου. Αυτη την επηρεαζουν οι ομοθρησκοι του σωτηρα σου, οποτε καλυτερα βαλτε μ'αυτους και ασε με εμενα ησυχο.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ. ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.
ΣΤΙΣ ΔΗΜΑΡΧΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ!
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΟΥΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ.
ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΙΚΗ ΔΟΚΙΜΗ!
ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΣΤΙΓΜΗ.
ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ... ΕΙΜΑΣΤΕ "ΜΟΝΟΙ"
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ... ΞΕΝΟΙ ΚΙ ΕΧΘΡΟΙ!