19/12/09

Να πως κάνουν το άσπρο, μαύρο, και την κρίση ευκαιρία

Η Ευρω-Χούντα της Συνθήκης της Λισαβόνας έγινε «Δημοκρατική Επανάσταση»
http://www.naftemporiki.gr/video/video.asp?id=21591&s=0

Τα αδέλφια του ευρω-πατριωτισμού , ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, έβγαλαν την κουκούλα.
Μαριέττα Γιαννάκου και Σταύρος Λαμπρινίδης, διαδίδουν το «επικοινωνιακό παραμύθι» οτι η «Συνθήκη της Λισαβόνας», καλύπτει σε μεγάλο βαθμό το δημοκρατικό έλλειμμα που υπήρχε στην ΕΕ, μέσω της ενίσχυσης του ρόλου του Ευρωκοινοβουλίου και των εθνικών κοινοβουλίων.

Να μερικά από τα καλά της « δημοκρατικής επανάστασης».

-Η Γραφειοκρατία των Βρυξελλών, όπως παλιά της Σοβιετικής Ένωσης , ανέλαβε τη διακυβέρνηση της Ευρώπης. Οι δικοί τους πανηγυρισμοί, γιατί επιτέλους κατάφεραν να απαλλαγούν από την « λαϊκή κυριαρχία», κινούνται στην εντελώς αντίθετη κατεύθυνση από την πραγματικότητα που ζουν οι ευρωπαίοι πολίτες, που βυθίζονται όλο και περισσότερο στη φτώχεια, την ανεργία, την κινητικότητα στην αγορά εργασίας από επάγγελμα σε επάγγελμα, ενώ κατεδαφίζεται το ευρωπαϊκό κεντρικό σύστημα.

-Το διορισμένο Ευρωπαϊκό Δικαστηρίο, αναλαμβάνει κηδεμόνας των κυβερνήσεων και των εθνικών κοινοβουλίων και θα αποφαίνεται εάν οι εθνικές νομοθεσίες είναι συμβατές με την ευρωπαϊκή νομοθεσία.( εξαιρούνται η Βρετανία και η Ιρλανδία).

-Με τη Χάρτα των Θεμελιωδών Δικαιωμάτων, που πλέον έχει νομικό καθεστώς ίδιο με αυτό των Συνθηκών της ΕΕ, καταργούνται οι λαοί και τα έθνη και η Ε.Ε. αποτελείται από διάφορες κοινωνικές και εθνικές μειονότητες.

Για αυτό δεν τόλμησαν δημοψήφισμα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ

Η ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ.

ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ...