8/12/09

Ο ΛΑΟΣ ΨΗΦΙΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΡΤΕΛ....

ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΗ ΑΝΟΘΕΥΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ

8-12-2009
http://www.stopcartel.gr/gr/view.php?id=594

Πληθαίνουν τίς τελευταίες μέρες τά περιστατικά τοποθετήσεων προσώπων σέ θέσεις εφαρμογής πολιτικών της παρούσας κυβέρνησης ,τά οποία αποδεικνύεται ότι ήσαν golden boys,πιστοί εκφραστές πολιτικών της προηγούμενης.Τήν περίπτωση Κουτούπη διαδέχτηκαν δημοσιεύματα σύμφωνα μέ τά οποία ανάλογες κινήσεις προετοιμάζονται στο Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας, έναν από τους πιο σημαντικούς Οργανισμούς που βρίσκονται κάτω από την "ομπρέλα" του υπουργείου Υγείας, στό Ταμείο Παρακαταθηκών καί Δανείων, ενώ πρώην σύμβουλος τού Χρήστου Φώλια ανέλαβε γραμματέας Δημοσιονομικής πολιτικής.

Στήν προκειμένη περίπτωση υπάρχει μια κρίσιμη πολιτική αρχή της οποίας υπέρβαση πολύ δύσκολα θά άντεχε σέ οιαδήποτε λογική: Σε θέσεις εκφρασης καί εφαρμογής πολιτικών (γενικών γραμματέων, στελεχών διοίκησης Οργανισμών και ΔΕΚΟ, Αρχών κ.α.) είναι σοβαρό σφάλμα μια κυβέρνηση να τοποθετεί στελέχη άλλων κομματικών χώρων, πολύ απλά επειδή είναι φυσικό να μην πιστεύουν την πολιτική που θα κληθούν να εφαρμόσουν. Αν ο ελληνικός λαός ήθελε να εφαρμοσθεί η πολιτική της Νέας Δημοκρατίας, θα είχε ψηφίσει την Ν.Δ. και τα πρόσωπα από αυτό τον πολιτικό χώρο θα εφάρμοζαν την πολιτική τους.

Ανάλογο πρόβλημα υπάρχει ηδη στήν Επιτροπή Ανταγωνισμου, όπου τόσο ο Πρόεδρος όσο καί τά μέλη της είχαν επιλεγεί καί διοριστεί από την προηγούμενη κυβέρνηση προκειμένου νά εφαρμόσουν την πολιτική της στό χώρο τού Ανταγωνισμού πού ήταν, όπως πολλαπλά είχε αποδειχθεί τά χρόνια πού πέρασαν, πολιτική της προστασίας των καρτέλ καί μονοπωλίων στήν Ελλάδα.Τούς παραπάνω επιλεγέντες εγκατέστησε μάλιστα προσωπικά στήν Επιτροπή Ανταγωνισμού 26 ημέρες πρό των εκλογών ο κ.Χατζηδάκης.

Ανεξάρτητα της ύπαρξης η μή προσόντων σπουδών η γνώσης τού αντικειμένου ,κανένας από τούς διορισθέντες δέν έχει ίχνος παρουσίας στόν ελληνικό η διεθνή χώρο πού νά πιστοποιεί Αντιμονοπωλιακή συνείδηση, βιβλιογραφική συγγραφή ,παρουσίαση η οιασδήποτε μορφής Αντιμονοπωλιακή επιστημονική η κοινωνική δράση.

Τό STOPCARTEL ανέμενε τούς 3 μήνες της θητείας τους δείγματα γραφής χωρίς συγκεκριμένο αποτέλεσμα.

Μέ βάση τίς διαμορφούμενες συνθήκες καί προκειμένου η κυβέρνηση νά εφαρμόσει την διακυρηγμένη πολιτική της στόν Ανταγωνισμό θά πρέπει νά εξετάσει άμεσα τό ζήτημα αυτό προκειμένου νά λάβει τίς ανάλογες αποφάσεις πρός όφελος τών καταναλωτών-πολιτών,επιλέγοντας πρόσωπα τά οποία πιστεύουν σέ μία δραστική σύγχρονη Αντιμονοπωλιακή πολιτική, η οποία θά απαλλάξει τη χώρα από τό καρκίνωμα των καρτέλ καί ολιγοπωλίων τό οποίο η ίδια είχε επανειλημένα καταγγείλει σάν αντιπολίτευση .

STOPCARTEL

Το σοσιαλιστικό Κράτος κάνει κατάσχεση και... στις καρέκλες

Εγκύκλιο στην οποία τονίζεται ότι οι διατάξεις περί του ακατάσχετου θα πρέπει να εφαρμόζονται αυστηρά και να δίνονται σαφείς οδηγίες προς τους δικαστικούς επιμελητές ως προς την εξαίρεση των κινητών αντικειμένων των οφειλετών, που δεν υπόκεινται σε κατάσχεση και προορίζονται για την κάλυψη των στοιχειωδών αναγκών τους, εξέδωσε ο υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου.

Η εγκύκλιος, η οποία απευθύνεται στους Προϊσταμένους όλων των ΔΟΥ της χώρας και κοινοποιείται στις Οικονομικές Επιθεωρήσεις και την Ομοσπονδία Δικαστικών Επιμελητών, εκδόθηκε επειδή, στα πλαίσια της επιδίωξης της είσπραξης δημοσίων εσόδων, παρατηρήθηκε το φαινόμενο να επιβάλλονται από δικαστικούς επιμελητές κατασχέσεις σε ακατάσχετα από το νόμο αντικείμενα των οφειλετών, και ειδικότερα σε είδη που είναι απαραίτητα για τις στοιχειώδης ανάγκες της διαβίωσης των οφειλετών και των οικογενειών τους (τραπέζι, καρέκλες, ψυγείο, ηλεκτρική κουζίνα, τηλεόραση κλπ).

Σε περίπτωση που στις εκθέσεις κατάσχεσης που παραλαμβάνονται από τις ΔΟΥ, διαπιστώνεται ότι έχουν περιληφθεί σε αυτές και ακατάσχετα αντικείμενα, οι Προϊστάμενοι έχουν κληθεί να ζητούν την ανάκλησή τους και να μην καταβάλλουν τα έξοδα εκτέλεσης στους δικαστικούς επιμελητές.

«Η κυβέρνηση επιδιώκει την αύξηση των δημοσίων εσόδων με την κινητοποίηση των εισπρακτικών μηχανισμών του Κράτους, οι οποίοι είχαν αποδιοργανωθεί από την προηγούμενη Κυβέρνηση. Στην επιδίωξή μας όμως αυτή, ο απόλυτος σεβασμός των ατομικών δικαιωμάτων των πολιτών και η τήρηση των νόμων του Κράτους, θα βρίσκονται σε απόλυτη προτεραιότητα», δήλωσε ο κ. Παπακωνσταντίνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Προδοσία του 1897. Τα Ανάκτορα που ησαν στην υπηρσία των Αγγλων οργάνωσαν την ηττα στην Θεσσαλία και την Ήπειρο για να πάρει ενα μάθημα ο ελληνικός λαός και να μην θέλει την απελευθέρωση των υποδούλων Ελλήνων

 Όλα έγιναν για φύγουν οι  Εθελοντές που είχε στείλει ο Δηλιγιάννης στην Κρήτη. Αρχιστράτηγοε της Προδοσίας ήταν ο διάδοχος Κωνσταντίνος. Κα...