12/12/09

Πατριωτικό συλλαλητήριο το μνημόσυνο του Τάσσου Παπαδόπουλου

Σε συλλαλητήριο εξελίσσεται το ετήσιο μνημόσυνο του τέως προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Τάσσου Παπαδόπουλου, καθώς εκατοντάδες Κύπριοι με σημαίες και πανό συγκεντρώθηκαν στον Ιερό Ναό που τελείται η δέηση.



ΑΘΑΝΑΤΟΣ!

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αθάνατος !!!

Όσο θα υπάχρουμε δηλ. γιατί το 2050 θα είμαστε μια ξεφτυλισμένη μειονότητα !

Χρόνια Πολλά και Καλά σε σένα Σπύρο !

Υγεία να σου δίνει ο Θεός και σοφρωσύνη να εκφέρεις τη γλώσσα της Αληθείας!

Οργάνωσε κάτι να αντισταθούμε, ας μην είναι κόμμα, ας είναι κάτι που θα γίνει πολυορκητικός κροιός για τα υπάρχοντα κόμματα, μπας και αναδειχθούν Έλληνες κι όχι Προδότες ! Ο Σαμαράς έδειξε κάποια καλά ψύγματα ! Ας τον σφίξουμε σαν τανάλια μπας και αφήσει τα όποια ήξης αφίξης και ορθώσει καθαρό πατριωτικό λόγο ! Οι 450000 που ψήφισαν αυτόν και τον Ψωμιάδη αυτό θέλουν ! Από τα άλλα κόμματα δε βλέπω καν ελπίδα. Εκτός κι ο Πανγιωτακόπουλος διαιρέσει το ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣΟΚ ! Κι ο Καρατζαφέρης ακόμα μας κοροϊδεύει. Είπε προ ημερών στον Αυτιά ότι οι εκροές για περίθαλψη λαθρομεταναστών είναι 5 δις, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς !!! Αν είναι δυνατόν ! Για υτό τον ψήφισε το 6% των Ελλήνων, ή για να απαιτήσει όλοι αυτοί να απελαθούν;;;

Ανώνυμος είπε...

Η Ρωμιοσυνη

Γιαννης Ρτσος

"Αυτά τα δέντρα δε βολεύονται με λιγότερο ουρανό

αυτές οι πέτρες δε βολεύονται κάτου απ’ τα ξένα βήματα,

αυτά τα πρόσωπα δε βολεύονται παρά μόνο στον ήλιο,

αυτές οι καρδιές δε βολεύονται παρά μόνο στο δίκιο"

ΑΘΑΝΑΤΟΣ!

Ανώνυμος είπε...

Αθανατος ο μοναδικος ελλην που ειπε οχι μετα τον Μεταξα... Ακομακαι νεκρο τον φοβουντε για αυτο που αντιπροσωπευει.... ΑΘΑΝΑΤΟΣ

Πλούταρχος είπε...

H απάντηση δόθηκε στις 24 Απριλίου 2004:

ΝΑΙ - 24%
ΟΧΙ - 76%

Μετά το Μεταξά, ο Τάσσος είπε το δεύτερο μεγάλο ΟΧΙ του Ελληνισμού.
ΑΘΑΝΑΤΟΣ!

Σπύρο πολύχρονος και δυνατός, γιατί σε έχουμε ανάγκη!

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΡΟΣ είπε...

ΓΙΓΑΝΤΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ,

Ακόμα καί πεθαμένον σέ τρέμουν, οι βαρβαρισκοι πράκτορες του εχθρου καί οι "ραγιαδοναινέκοι"......

Σέ τρέμουν αυτά τά θρασυδειλα καθάρματα σέ τέτοιον βαθμό, πού δέν σέ αφήνουν ουτε καί τώρα νά αναπαυθης.

Εισαι τό Φωτεινό Παράδειγμα πρός μίμησιν των ιδικων μας "νεοελλήνων πολιτικάντηδων" πού μας θάβουν κάθε ημέρα ολο καί πιό πολύ.

Ας αναπαύη ο Μεγαλοδύναμος τήν Ψυχούλα σου καί νά νά Σέ εχη πάντα Πολύ Ψηλά σέ περίοπτη θέση στό Πάνθεον των Ηρώων της Ελλάδος.

Ειθε ο Θεός της Ελλάδος νά βοηθήση τόν υιόν Σου νά αναλάβη σύντομα τίς τύχες της δύσμοιρης Πατριδος Σου καί νά συνεχίση το Εργον Σου.

johnsyros@hotmail.com

Unknown είπε...

ΑΘΑΝΑΤΟΣ!!!

Αλλά δεν αρκεί η μνήμη, η μνήμη ξεθωριάζει στον χρόνο... Οι Ήρωες, οι Ηγέτες, οι Σοφοί και οι Άγιοι που απο κάπου μας κοιτούν, θέλουν απο μας Δράση και Αγώνα. Αυτό είναι Τιμή στη μνήμη τους!
Κι αφου δεν υπάρχει καμμιά φωτισμένη ηγετική μορφή "ζώσα" πια για να μας εμπνεύσει και να μας ξεσηκώσει, ας επιλέξουμε κάποια απο αυτές που έχουμε "κληρονομιά". Να την βάλουμε μπροστά, να ορκιστούμε πίστη στις αρχές, τα οράματα και τα ιδανικά της, να διαμορφώσουμε εαυτούς ξανά Έλληνες και να βάλουμε στόχο "επίθεση" και όχι πια άμυνα. Άλωστε δεν είμαστε πρόβατα να χρειαζόμαστε καθοδήγηση αλλά Έλληνες που απλά χρειαζόμαστε "αφύπνιση" και εμψύχωση!

Τάσσος Παπαδόπουλος
ΑΘΑΝΑΤΟΣ!!!