14/12/09

Ο Βασιλάκης ο αριστερός φοροφυγάς!

Του Σπύρου Χατζάρα *

Στα νιάτα του, ήταν μυστικός, (διπλός) πράκτορας της κας Αντίστασης. Μετά την «ηρωική εποχή» της Χούντας , διδάχθηκε δημοσιογραφία στην Lotta Continua , από όπου έλαβε (πλαστή) βεβαίωση σπουδών, και αφού μελέτησε , τους κλασσικούς Μαρξιστάς, έγινε (εκσυγχρονιστής) Αριστερός, και για τον λόγο αυτό, τον προσέλαβε ο «συνάδελφος», ( από το 2ο Γραφείο του Ναυτικού), στο ΔΟΛιο συγκρότημα. (Τον βοήθησαν και οι γνωριμίες της κας Αντίστασης).

Στα γεράματα, κατάφερε να γίνει ο πρώτος διευθυντής -πρόεδρος της ΠΟΕΣΥ και επειδή πέρασε με άριστα το τεστ, ψευδούς βεβαίωσης, τον έκαναν βουλευτή Επικρατείας.

Τώρα, αποκαλύπτεται, ότι ο αριστερός διευθυντής- «Πρόεδρος», ήταν και ο (μυστικός) Μέγας Χορηγός, της κατάληψης από κουκουλοφόρους του κτιρίου της ΕΣΗΕΑ.

Οι καταληψίες ,εκτός από τις πίτσες που τους έστελναν από έξω, έφαγαν ότι υπήρχε στο κυλικείο της ΕΣΗΕΑ και ήπιαν ότι υπήρχε στο ψυγείο.

Η ζημιά για την επιχείρηση ήταν 4000 ευρώ. Και πλήρωσε έναντι, (και σε δόσεις),2500 ο Βασιλάκης, ο μυστικός (κουκουλοφόρος) Χορηγός!

Μόνο ,που δεν έδωσε ΑΦΜ, και το κυλικείο δεν έκοψε τιμολόγιο. Φοροφυγάς λοιπόν ο κουκουλοφόρος Χορηγός. Γλίτωσε τα 250 ευρώ ΦΠΑ.

Τώρα ποιος τα έδωσε τα 2500 ευρώ;

Μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ, μπορεί και τα ΔΟΛια αφεντικά. Κανείς δεν ξέρει. Διότι δεν υπάρχει ΑΦΜ. Ο πραγματικός χορηγός παρέμεινε στο «σκότος των μετρητών».

Η LA MAFIA στην Ιταλία έτσι κάνει τις δουλειές της .

Με μετρητά και χωρίς αποδείξεις.

* Ο Σπύρος Χατζάρας είναι μέλος της ελεγκτικής επιτροπής της ΠΟΕΣΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: