10/12/09

Στη γραμμή του Τσιφούτη Άξελ Βέμπερ της Bundesbank , και ο κ.Αντώνιος

ΜΕΓΑ ΟΛΙΣΘΗΜΑ ΤΟΥ κ. ΣΑΜΑΡΑ
με "ελιγμό" 180 μοιρών.

Αντί να υπερασπισθεί τον ελληνικό λαό, τάχθηκε με την κομπραδόρικη Ψωρο-ελίτ και τους αεριτζήδες τσιφουτοτραπεζίτες.*

Με δηλώσεις του από τη Γερμανία, ζήτησε, «να σπεύσει», η κυβέρνηση, «να πάρει όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα», και «διευκρίνισε» ότι οι «δυσμενείς αξιολογήσεις των διεθνών οίκων», οφείλονται στην αναποφασιστικότητα και αναβλητικότητα της Κυβερνήσεως να λάβει τα κατάλληλα μέτρα για την αντιμετώπιση της κρίσης.

Τα «κατάλληλα μέτρα» τα ξέρουμε.

*Πριν την εκλογή του ο κ. Σαμαράς ,έλεγε ΟΧΙ στην διαχείριση .Τώρα λέει, ΝΑΙ στη διαχείριση εντός των πλαισίων που θέτει η Διεθνής Τραπεζιτική Χούντα. Αν δεν σηκώσουμε κεφάλι στους τραπεζίτες και στις "αγορές", δεν γίνεται τίποτα. Χρειάζεται αλλαγή πολιτικής και όχι λογιστικές παρεμβάσεις.
-
Η Ελλάδα δεν χρειάζεται να λάβει οικονομική βοήθεια από την Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς δεν πρόκειται να χρεοκοπήσει, επανέλαβε ο πρόεδρος του Eurogroup Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, στο περιθώριο συνεδρίασης του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (EPP) στη Βόννη.

Ο κ. Γιούνκερ τόνισε ότι τα περιθώρια του ελληνικού προϋπολογισμού έχουν εξαντληθεί και η κυβέρνηση της χώρας, θα λάβει μέτρα για την ομαλή εκτέλεσή του.

Σπ.Χ


ΥΓ. Στον νεο-πατριώτη, ο κ. Σαμαράς , τα "είπε" μια χαρά.
Οι δηλώσεις του Τζεφρέ για την "εθνική κυριαρχία" ειναι αστειότητες που τραυματίζουν την Ελλάδα.

«Ως προς τις αστειότητες περί απειλών κατά της εθνικής μας κυριαρχίας, ο κ. Παπανδρέου θα έπρεπε να γνωρίζει ότι τέτοιες δηλώσεις αποδυναμώνουν και τραυματίζουν τις θέσεις της χώρας σε όλα τα εθνικά μας μέτωπα».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Το παρελθόν δείχνει και το μέλλον του. Aυτοκαταστροφικός και γκαφατζής.Σαν να έχεις ενα παρλαπίπα όπως ήταν ο Μικρούτσικος ηγέτη της δεξιάς.