19/4/10

Τα μέλη μέλη του "Πατριωτικού Συνδέσμου" είχαν αναγγείλει επίσημα ,πως θα τιμήσουν την Κυριακή 18 Απριλίου τους αγωνιστές της Ε.Ο.Κ.Α., μπροστά στον ΜΟΝΑΔΙΚΟ ανδριάντα του Γεωργίου Γρίβα Διγενή που υπάρχει σε ολόκληρη την χώρα (!), στην πόλη της Λάρισας. Ο Πατριωτικός Σύνδεσμος Λάρισας, εκπρόσωποι συλλόγων εφέδρων, οι πυρήνες της Χρυσής Αυγής από τη Βόρειο Ελλάδα, καθώς και κλιμάκιο συναγωνιστών από την Αθήνα βρίσκονταν από νωρίς το πρωί στο χώρο.

Από την άλλη πλευρά, οι αντιεξουσιαστές αποφάσισαν να κάνουν αντι-συγκέντρωση, για να δείξουν έμπρακτα την αντίθεση τους στις συγκεκριμένες ιδεές και πρακτικές. Η παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων ήταν έντονη και έκαναν εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων, προκειμένου να εμποδίσουν τους διαδηλωτές να έρθουν σε επαφή, που βρίσκονταν σε απόσταση 200 – 300 μέτρων. Παράλληλα, έκαναν πέντε προσαγωγές από το μπλοκ των εθνικιστών, ενώ υπό… παρακολούθηση έγινε και η πορεία των αντιεξουσιαστών που κατέληξε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου.”
Η αστυνομία κτύπησε την νόμιμη συγκέντρωση των Πατριωτών. Όσο για τους “αντιεξουσιαστές”, που έκαναν την παράνομη αντισυγκέντρωση,τους συνόδευσαν διακριτικά μέχρι το πανεπιστημιακό άσυλο.Όπως βλέπετε και στις φώτο οι μεν του Πατριωτικού συνδέσμου είναι με ακάλυπτα τα πρόσωπα τους,ενώ οι αντιεξουσιαστές με κράνη και κουκούλες.
Τώρα τι συγκέντρωση θα έκαναν με κουκούλες και κράνη μόνο οι τεράστιοι δημοσιογράφοι των ΜΜΕ που "ανακάλυψαν" 2 ταυτόχρονες συγκεντρώσεις,μπορούν να μας διαφωτίσουν

Απο www.eglimatikotita.blogspot.com

8 σχόλια:

Ploutarchos είπε...

Η ρεπόρτερ Γεωργία ξαναχτυπά:

http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=153013

Η ουσία του άρθρου: οι μικροπωλητές πρέπει να πωλούν την πραμάτεια τους ελεύθερα!
Χωρίς περαιτέρω σχόλια!

Ανώνυμος είπε...

Σπυροκαι να σκεφτείς οτι τοεγραψε Σουηδός φανταζεσαι τι θα γινοταν αν ηταν Ελληνας
http://www.youtube.com/watch?v=Cr00QE1uLU8&feature=player_embedded#!
Αξιζει το κοπονα μπει και στοδελτιο αυριο βραδυ

Ανώνυμος είπε...

O ΜΕΘΟΔΙΚΟΣ EΠΟΙΚΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΟΧΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.


297 λαθρομετανάστες συνελήφθησαν το Σαββατοκύριακο στην Ήπειρο!

Χθες το μεσημέρι,στο Καλπάκι Ιωαννίνων αστυνομικοί του Β΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου συνέλαβαν δύο αλλοδαπούς γιατί μετέφεραν από κοινού προς το εσωτερικό της Χώρας με δύο Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητα επτά λαθρομετανάστες με τελικό προορισμό την Αθήνα, έναντι χρηματικής αμοιβής.Συνελήφθησαν επίσης δύο αλλοδαποί που επέβαιναν σε έτερο Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητο και ενεργούσαν ως προπομποί.Οι διακινητές και οι λαθρομετανάστες, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Ιωαννίνων, ενώ τα οχήματα κατασχέθηκαν από το Β΄ Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου που διενεργεί την προανάκριση.Διακόσιοι ενενήντα επτά (297) συνολικά λαθρομετανάστες, συνελήφθησαν το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Ήπειρο!Το μεγάλο νούμερο των συλλήψεων δεν φανερώνει σε καμία περίπτωση το πραγματικό νούμερο των λαθρομεταναστών που προσπάθησαν να περάσουν στην Ελλάδα τις δυο αυτές ημέρες.Τα σύνορά μας με την Αλβανία είναι στην κυριολεξία «ξέφραγο αμπέλι» και όποιος θέλει έρχεται ανεμπόδιστα...


http://eglimatikotita.blogspot.com/2010/04/297.html

Ανώνυμος είπε...

OI... "ANARXIKOI" ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΦΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ!

ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΜΠΟΝΟΥΣ!

http://jungle-report.blogspot.com/2010/04/stop.html

Ανώνυμος είπε...

A-Π-O-K-Α-Λ-Y-Π-T-I-K-O

ΕΛΙΑΜΕΠ ή μήπως Ελληνικό Ίδρυμα Αμερικανικής Εξωτερικής Πολιτικής;

.....


http://infognomonpolitics.blogspot.com/2010/04/blog-post_8580.html

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΟΛΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΟ ΔΙΩΓΜΟ.ΟΜΩΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΕΙΑ!!!!ΝΤΡΟΠΗ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
ΘΑ ΚΑΝΩ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΜΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΛΚΤΟΥΣ ΤΟΥ Α
ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ!!!
ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΥΡΙΟΙ ΚΡΑΤΟΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΓΥΡΙΣΕΙ ΜΠΟΥΜΕΡΑΓΚ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.

ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Οι αποκαλούμενοι "αντιεξουσιαστές" είναι παρακρατικοί που χρησιμοποιούνται από το σύστημα. Οι κουκούλες χρησιμοποιούνται όχι για να μην διωχθούν από το σύστημα, αλλά για να μην αποκαλυφθεί η ταυτοτητά τους και η εξάρτησή τους-τροφοδότησή τους από αυτό. Παλιό σύνθημα των αναρχικών υπήρξε το "οι μπάτσοι πωλούν την ηρωϊνη". Ειναι γεγονός οτι οι "μπάτσοι" τους φιξάρουνε με πρέζα για να τους χρησιμοποιήσουν ως παπαγαλάκια, ως ρουφιάνους και καταδότες και ως πολιορκητικό κριό-δούρειο ίππο, μέσα στις γιάφκες, τις οποίες ελέγχουν απόλυτα. Εξού και η τραγελαφική ανακάλυψη του ΕΑ που είναι οργάνωση της ασφάλειας, που τοποθέτησε την βόμβα στα αφγανάκια για να κατηγορήσει τους "φασίστες-ρατσιστές".
Οι βρώμες του κοεντζόγλου δεν περνάνε στον κόσμο πλέον. Ο κόσμος ξέρει τι γίνεται. Εκτός από αυτούς που είναι καθηλωμένοι στα ΜΜΕξαπάτησης. Η γελοιότητα που πουλάνε από τα ξεπουλημένα νεοταξικά κανάλια τους Σκάι-Μέγκα-Αντέννα κ.λ.π., με τα οποία αλληλοεξαρτούνται και αλληλοεκβιάζονται για τον πλήρη έλεγχο της κοινής "ηλίθιας" γνώμης, δεν έχει τελειωμό. Προσπαθούν να κάνουν το άσπρο μαύρο να κατηγορήσουν τους ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ για εθνικισμό, να κατηγορήσουν τους τίμιους εμπόρους και πολίτες που ανησυχούν για την κατάντια της κοινωνίας μας για ρατσισμό. Να κατηγορήσουν όσους ΑΚΟΜΗ αγαπούν την Ελλάδα και τους Έλληνες ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ως φασίστες. Να μας απογυμνώσουν από την παράδοσή μας, από την οθοδοξία μας, από την γλώσσα μας. ΑΛΛΑ ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ. ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ!

Ανώνυμος είπε...

Το μεγαλύτερο ποσοστό των λαθρομετανάστων στο ιστορικό και ευρύτερο κέντρο των αθηνών με τις ευλογίες ΝΔ και ΠΑΣΌΚ είναι φανατικοί ισλαμιστές.

Τραγική η κατάσταση στο μεταξουργείο όπου εκεί οι κάτοικοι βιώνουν την λαθρομετανάστευτικη λαίλαπα στον σβέρκο τους, άνθρωποι ανήμποροι να αντιδράσουν στην όλη κατάσταση που η νέα τάξη πραγμάτων τις νέας δημοκρατίας και του πασοκ τους επέβαλαν με το έτσι θέλω, χαρακτηριστικό είναι σήμερα η σκηνή στην πλατεία καραϊσκάκη και την οδό ψαρών όπου έβλεπε κάνει ομάδες περαστικών δέκα και και δεκαπέντε ομάδων αραβικής κυρίως καταγωγής σαν αδέσποτα χωρίς να υπάρχει κάποια αστυνομική δύναμη στην περιοχή να τους κάνει ένα έλεγχο να δουν ρε αδερφέ από που ήρθαν αν έχουν κάποια δουλειά, φυσικά ούτε αστυνομία ούτε τίποτα, αν ειναι να περασει κάποια μηχανή τις ομάδας ΔΙΑΣ από αυτές τις περιοχές από τύχη θα το κάνει και μόνο, τεράστιο το πρόβλημα στην δεληγιάννη λιοσίον ηπείρου ιουλιανού μιχαήλ βόδα κρήτης ψαρών βίκτωρος ούγκο χίου σάμου νεοφύτου μεταξά πλατείας βάθη βεραντζερου μαρνη καρολου αγιου κωνσταντινου σωκρατους και σε πολλές άλλες, αδύνατον ελληνας αλλά και ξένος να περάσει βράδυ από αυτές τις γειτονιές και να μην πέσει θύμα ληστείας, είναι το μικρό μπρόνξ τις ελλάδος μόνο που πέρα από τους μαύρους έχεις να κάνει με αφγανούς πακιστανούς αραβες που έχουν και ένα κοινό μεταξύ τους το ισλάμ στην ποιο φανατική έκδοση του, σκεφτείτε μόνο να γίνει μια ανάλογη προβοκάτσια όπως με την υπόθεση του κορανίου τι έχει να γίνει στην αθήνα την ώρα μάλιστα που ο αριθμός τους έχει διπλασιαστεί από περσυ, μετά το γκέτο του αγίου παντελεήμονα και τις πλατείας αττικής ήδη υπάρχει και το μεγάλο γκέτο του μεταξουργείου μια μεγάλη έκταση των αθηνών εξισλαμιζεται με γοργούς ρυθμούς και δεν έχει να κάνει με τον θρησκευτικό χαρακτήρα που εγώ ως άνθρωπος το σέβομαι, αλλά έχει να κάνει με τον τριτοκοσμικό τρόπο αντίληψης και βίου αυτών των ανθρώπων που δεν είναι συμβατή με την κοινωνική πολιτισμική βιωματική θεώρηση των ελλήνων.

Η μόνη λύση είναι πολιτοφυλακή αλλά μόνο ως προφορά και βοήθεια στην ελληνική αστυνομία δηλαδή ομάδες πολιτών που θα είναι σε περιπολία στο στυλ πολυάριθμης παρέας που δεν θα προκαλεί ούτε θα επεμβαίνει για να μην δίνει τροφή σε διαφόρους αλλά θα εντοπίζει το πρόβλημα όπου υπάρχει και θα καλεί την αστυνομία να επιβάλει την τάξη, και όταν αυτή δεν το πρατεί τότε να υπάρχει μια καταγραφή που να καταγγέλλουμε την οποία αδιαφορία και παραβάσεις της, τότε ίσως το άθλιο ελληνικό κράτος αποφασίσει και εξαναγκαστεί να εφαρμόσει τους νόμους δια την προστασία του ελληνα πολίτη.

Η Ρωσοτουρκική Συνθήκη του Βουκουρεστίου του 1812 στην εφαρμογή της οποίας είχε ρόλο ο Ιωάννης Καποδίστριας ο οποίος δημιούργησε το δίκτυο των Ρώσων Προξένων . Αυτό ήταν το πρώτο βήμα για την Ελληνική Επανάσταση

  Ι  Στο άνω εικονιζόμενο Πανδοχείο, του Ρώσου πράκτορα Μανούκ Μπέη στο Βουκουρέστι, υπογράφηκε εσπευσμένα στις 16/28 Μαΐου η Συνθήκη του Βο...