28/4/10

Τα «Πατριωτάκια» ,το χρέος και οι Τραπεζίτες

ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΤΥΧΗ ΜΕΘΟΔΟ ΤΗΣ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΝ ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ

Η ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΤΟ ΞΕΠΛΥΜΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.
γράφει ο Reporto
http://ellinikoforum.blogspot.com/2010/04/blog-post_3136.html

«Σήμερα καλούμαστε σε έναν αγώνα για την απελευθέρωση της Ελλάδας από την κηδεμονία» είπε ο Πρωθυπουργός στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, και στο σημείο αυτό της ομιλίας του αναφέρθηκε στις αντιδράσεις από τα κόμματα της Αριστεράς.
«Στα συνθήματα των διαδηλωτών που λένε «έξω το ΔΝΤ» θα μπορούσε να προσθέσει κανείς, γιατί είναι μισό το σύνθημα, «έξω και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή». Μπορώ να το προσυπογράψω, γιατί στόχος όλων μας είναι να φύγουμε από την επιτήρηση, να φύγουμε από την κηδεμονία», ειπε και συμπλήρωσε:
«Η διαφορά μας όμως είναι θεμελιακή. Δεν θα φύγουν όσο σήμερα ουσιαστικά συναποφασίζουν κάποιοι με εμάς, με πέτρες, ούτε με βία οποιασδήποτε μορφής. Μάλιστα, η βία ενισχύει την εικόνα της αναξιοπιστίας της χώρας μας. Θα φύγουν όταν εμείς θα έχουμε βάλει τάξη στη χώρα μας».

Πρόκειται για μια δήλωση ενοχική που αναζητά μια ψευδεπίγραφη δικαίωση για την πλέον κατάπτυστη πολιτική πράξη σε βάρος της χώρας.

Πρόκειται για μια δήλωση άκρως υποκριτική μέσα από την οποία επιχειρείται να συγκαλυφθεί η κουκούλα του ενδοτισμού με το φερετζέ της πατριωτικής επίκλησης.

Πάνω απ όλα όμως είναι μια δήλωση που δεν κρύβει τον πανικό του εμπνευστή της για τα μελλούμενα.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ>>> http://ellinikoforum.blogspot.com/2010/04/blog-post_3136.html

«ΟΤΑΝ ΧΡΩΣΤΑΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ»

Αυτό δήλωσε ο εντολοδόχος εκτελεστής της υποταγής. Την κηδεμονία που έχει επιβληθεί στον ίδιο και στην κυβέρνηση παραδέχθηκε ενώπιον της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ ο κ. Γ. Παπακωνσταντίνου.
«Ολοι καταλαβαίνουμε ότι, όταν χρωστάς, δεν είσαι ελεύθερος. Οταν χρωστάς, εξαρτάσαι από τους πιστωτές σου και είσαι αναγκασμένος να ακούς και αυτά που λένε. Είσαι αναγκασμένος να παρακολουθείς τις αγορές, πόσω μάλλον όταν οι ίδιες οι αγορές κάποια στιγμή έρχονται και λένε: "Δεν μπορείς πια να δανειστείς από εμάς"»
ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑ ΣΕ ΑΜΕΙΛΙΚΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ

του Κ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
http://ellinikoforum.blogspot.com/2010/04/blog-post_8010.html

1. Ποιος είναι αυτός που χρωστά κύριε Παπακωνσταντίνου στους νταβατζήδες στους οποίους εσείς και ο υπόλοιπος θίασος των μαριονετών που «κυβερνά» εκχωρήσατε την εθνική μας κυριαρχία μαζί με την αξιοπρέπεια της χώρας;;;
Οι έλληνες πολίτες ή οι πολιτικοί διαχειριστές που έχουν το θράσος να θέλουν να παραμένουν στο απυρόβλητο της κριτικής και της οργής των εργαζομένων;;;

2. Που χρησιμοποιήθηκαν τα δανεικά που κάποιοι χρωστούν κύριε Παπακωνσταντίνου;;;
Σε ποια αναπτυξιακή υποδομή επενδύθηκαν;;;
Ποιος καρπώθηκε τα ωφελήματά τους;;;
Οι Έλληνες και το κοινωνικό κεφάλαιο αυτής της χώρας ή τα λαμόγια που ψευδώς ορκίστηκαν ότι θα υπηρετούν το συμφέρον του τόπου;;;

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ>>> http://ellinikoforum.blogspot.com/2010/04/blog-post_8010.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Προδοσία του 1897 ήταν η μητέρα εκείνης του 1922

 Ο Λαός ήταν εξαλος με την ξένη Ακρίδα και τους Αυλικούς  Ο Δημήτριος Ράλλης ήταν γιος του Γεωργίου Ράλλη, νομικού, πολιτικού και μέλους της...