21/4/10

Να κάνει εκλογές η δημοψήφισμα , ο «πράσινος» Πινόκιο για το ΔΝΤ

Ο Αβάπτιστος έχει υποχρέωση να ζητήσει τη συγκατάθεση του λαού με εκλογες ή δημοψήφισμα προκειμένου να παραδώσει την Ελλάδα στο ΔΝΤ.
Δεν πρέπει να ξεχνάει, ότι ανέλαβε την εξουσία με άλλο πρόγραμμα και επομένως στερείται δημοκρατικής νομιμοποίησης για να προβεί σε μια τόσο βαριά για τον ελληνικό λαό ενέργεια .


Σπύρος Χατζάρας

Ο G.A.P(=ΧΑΣΜΑ ΑΓΓΛΙΣΤΙ) ΕΧΕΙ ΤΑΡΑΧΗ ΣΤΟ ΧΑΟΤΙΚΟ ΤΟΥ ΚΡΑΝΙΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΙ ...ΚΛΑΙΕΙ , ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΟΥΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ κ. ΞΥΝΙΔΗ Γ.Γ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
ΟΜΩΣ Η ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΗΓΕΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ "ΠΙΝΟΚΟ " Ή "ΠΑΛΙΑΤΣΟΥ" , ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΥΠΟΤΕΛΗΣ ΣΤΟ Δ.Ν.Τ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ . ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΕΛΕΓΕ "ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ " "31 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ" ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΓΝΩΣΤΑ ΨΕΥΜΑ ΜΕ ΟΥΡΑ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΑ(ΓΙΑ "ΤΙΤΑΝΙΚΟ", " ΕΝΤΑΤΙΚΗ " "ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΑ" κ.α ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ.
ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΧΕΙ ΕΚΠΝΕΥΣΕΙ . ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΥΜΠΑΝΙΑΣΜΕΝΟ ΠΤΩΜΑ ΠΟΥ ΒΡΩΜΑΕΙ ΠΤΩΜΑΙΝΗ , ΑΠΟ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ, ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ , ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΣΚΑΝΔΑΛΑ.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΟΙ ΜΙΖΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΑΠΟ 22 ΟΚΤ. 2009 ΕΩΣ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ 2010, ΠΟΥ ΑΥΞΗΘΗΚΕ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ (ΚΑΙ ΜΕ ΧΩΡΙΣ ΟΜΟΛΟΓΑ) ΑΠΌ ΤΡΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΣΕ 10 ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΟΙΝΗ ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΚΟΜΙΖΕ Ο ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΣ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ. ΕΤΣΙ ΒΡΗΚΑΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥG.A.P, ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.
Ο ΛΑΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ
ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ
ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ
ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ
Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΗΜΕΥΘΕΙ
ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΑΞΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΘΕΙ

ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ
http://amphiktyon.blogspot.com

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://politikiprotasi.blogspot.com/
2010/04/blog-post_7230.html

Σ
υνεχίζουμε να θέτουμε ερωτήματα στην υπουργό παιδείας καθώς η ίδια συνεχίζει να μην απαντά.

Αφού λοιπόν δεν έχει απαντήσει στα ερωτήματα που θέσαμε


εδώ
εδώ
εδώ
εδώ και
εδώ

Συνεχίζουμε σήμερα με άλλο ένα:

Θα πάει μήπως η υπουργός να κάνει μάθημα στα σχολεία της Λιοσίων και της Πλατείας Αττικής που τα 2/3 των μαθητών είναι αλλοδαποί, οι οποίοι δε ξέρουν ούτε την Ελληνική γλώσσα;

Ανώνυμος είπε...

Έρχονται απολύσεις στο Δημόσιο. Και απο αυτούς που θα ξαναπροσλάβουν κάποιοι θα είναι Αλβανοί και Πακιστανοί και απο Έλληνες οι Συριζοαντίφες...!!!
Αν το ΠΑΣΟΚ πάρει πάνω απο 30% να μου γράψουν!!
Τα μαιμού γκάλοπ και τα κανάλια δεν θα σας σώσουν άλλο γιατί πια πέφτει πείνα...
Παραιτηθείτε και φύγετε απο τη τη χώρα.
Και μαζί σας πάρτε και τους Λαθροέλληνες...

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Χατζάρα αισθάνομαι τυχερος που είδα μια τέτοια ιστορική εκπομπή!!

andreas είπε...

Αγαπητέ Σπύρο, κάτι αρχίζει να κινείται;
http://hellenic-spirit.blogspot.com/2010/04/blog-post_21.html

εργδημεργ είπε...

Συγνώμη, αυτο το "προφανης δυσαρμονία με το λαϊκο αίσθημα" πότε εφαρμόζεται;

Έπαψε να ισχύει;

Δεν ρίχνει μία κυβέρνηση, όπως αυτην εδω;

Δεν πάμε σ' εκλογες;

Ανώνυμος είπε...

Λοιπον, τ’ είν’ αυτο που το λένε: “προφανης δυσαρμονία με το λαϊκο αίσθημα”;

Πού το γράφει αυτο;
Πότε ισχύει;
Έπαψε να ισχύει;
Τί κάνει; Δεν ρίχνει την παρούσα κυβέρνηση;

Είναι η παρούσα κυβέρνηση σύμφωνη με το λαϊκο αίσθημα; Η κυβέρνηση που ξέσκισε την Οικονομία, που βάζει παντου φόρους, που μειώνει μισθους και συντάξεις, που μας κουβάλησε εδω με το “έτσι θέλω” όλα τ’ αποβράσματα Αφρικης και Ασίας;

Τη γουστάρεις αυτη την κυβέρνηση ειδικα εσυ, ψηφοφόρε του Πασόκ; Αλλα τί ρωτάω και ποιον ρωτάω… εσυ θεωρεις τον αρχηγο σου έξυπνο άτομο. Είναι δυνατον να δώσεις σωστη απάντηση;

Λοιπον; Πότε ισχύει το ότι πέφτει η κυβέρνηση, όταν βρίσκεται σε προφανη δυσαρμονία με το λαϊκο αίσθημα;

Όποτε θυμόμαστε, κύριε Παπούλια; Ή -ακόμη χειρότερα- όποτε μας πουν οι αμερικάνοι;

ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ είπε...

Ένα καλό έχει ο Γιώργος και αυτό κτυπάτε??Γνωρίζετε τι εστι νηπιοβαπτισμός στην αρχαιότητα?Ξέρετε τις συνθήκες επιβολής του ιουδαιοχριστιανισμου στους Έλληνες??Ο κ. Χατζάρας γνωρίζει ότι οι μοναχοί του ¨"αγίου" όρους μπορούν να δίνουν την Ελληνική ιθαγένεια βάσει του συντάγματος στον κάθε αλλοδαπό που θα γίνει μοναχός έστω και λίγο??Ευχαριστώ Απολλώνιος.

Η 20η Απριλίου στην Ιστορία

H 20η Απριλίου είναι η 111η ημέρα του δίσεκτου 2024 κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Υπολείπονται 255 ημέρες μέχρι τη λήξη του έτους.   491 ....